Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

  1. 1
    claudina Says:

    nu stiu ce cauti tu la acest concurs cand tu esti doar un copil dar ai noroc ca esti draguta.
    Si ferestete de grupul ce o are ca lidera pe mihaela.

  2. 2
    toni Says:

    Cum arata VALENTINA trebuia sa fie toate fetele…si mai frumoase

  3. 3
    papusik3 Says:

    Mai bine pleci acasa …

  4. 4
    emi Says:

    ce cauti tu aici?
    vrei sa te mariti??
    du-te acasa

  5. 5
    Mira Says:

    cam urata…se potriveste cu alexandru

  6. 6
    maryadin satu mare Says:

    ce aveti mai cu biata fata mie imi place,nu toata lumea e perfecta

  7. 7
    CoryGeo Says:

    Violeta … e dragutzica , imi place asa de ea … bine ca nu vrea sa formeze un cuplu cu Alexandru ca nu se potrivesc deloc …

  8. 8
    maryadin satu mare Says:

    BA SE POTRIVESC NU I-ATI VAZUT DE HALOWEN? CE SE MAI GIUGIULEAU EI

  9. 9
    krys Says:

    esti urata cu crengi fara suparare nora pt mama 3 e sub orice critica sper spree un final sa aduca ALTE FETE CA PREA SE GRABESC CU ELIMINARILE:)))

  10. 10
    Madalina Says:

    Ce aveti mai cu Violeta? Este o fata draguta cuminte cu mult bun simt si rafinata. intradevar foarte timida pana se acomodeaza dar dupa ce a trecut peste aceasta parte te poti distra foarte mult cu ea. Eu ii urez multa bafta si o pup dulce. Am uitat sa o precizez: este vecina si prietena mea. Ne cunoastem de cand eram copii de aceea imi permit sa fac astfel de afirmatii. Chiar daca in ultimul an nu prea am tinut legatura stiu ca a ramas la fel ca intotdeauna.

  11. 11
    Oana Says:

    Da…e advarat ca nu se potriveste cu Alexandru…ii separa educatia.Cu toate ca alegerea ei de a forma un cuplu cu el mi se pare cel putin dubioasa…cat de disperata sa fie la varsta ei sa se marite?!?Poate se va reorienta pe parcurs…

  12. 12
    elekes danusia Says:

    oricear zice altii tu esti ce mai tare si spargi gheata. pupici de la danusia

  13. 13
    Daniel Says:

    Tipa asta mi se pare o taranca cu diploma.

  14. 14
    elekes danusia Says:

    pacat ca ceilalti te critica

  15. 15
    andreea arsene Says:

    ESTE FRUMOASA SI O SUSTIN SA CASTIGI CONCURSUL

  16. 16
    ana_asiris Says:

    Esti urata ca noaptea, cu dintzii aia si gura sucita.

  17. 17
    sonia Says:

    este o fata frumoasa si cu personalitate. imi place mult de ea

  18. 18
    varga eli Says:

    nu este urata dar nu este frumos ce a facut cu alexandru mia schimbat parerea despre ea

  19. 19
    *** ingerashul_tau*** Says:

    la inceput imi place de violeta…dar acum sunt de parere ca e o perversa…nu-mi vine sa cred ce a facut…sa dat prietena cu alina..a format un cuplu cu alex, iar acum cand s-a despartit alina de marius…la parasit pe alex pt marius…tupeista fata asta, cine se crede?

  20. 20
    viorica Says:

    se potriveste de minune cu marian bafta in continoare

  21. 21
    adelina Says:

    ai ranit 2 suflete.nici nu esti mai interesanta dak ai facut un cuplu k unu kare nu stie sa vb.

  22. 22
    alina Says:

    Chiar ca tupeista…e o prefacuta. Si urataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cu multe multe crengi (cum spunea cineva mai sus). Nu trebuia sa procedeze in modul acesta pervers. Sper sa iasa cat mai repede din casa.

  23. 23
    cri Says:

    este cea mai perversa fata nush nici de ce a mai intrat in caSA eu mia ma dat seama de la inceput k se joaca cu alex ba chiar am obs atunci cand a intrat marius un lat tantalau care a intrat sa se imbogateasca k ei au pus la cale aceasta situatie deci sunt jalnici amandoi de abia astept sa iasa violeta sa nu o mai vad acolo k nu merita.

  24. 24
    ovidiu Says:

    in sfarsit ti-ai aratat adevarata fata…erai cea mai laudata..nu iti era bine langa alex?era un baiat chipes si de treaba si a fost sincer cu tine de la inceput,si tu lai ranit,si hopa tup…ai sarit in bratele atui baiat..nu a fost corect ce ai facut,macar dac rezolvai situatia cu alex…imi pare rau ptr tine,dar nush unde va ajunge acest cuplu cu marian

  25. 25
    lavinia Says:

    mai fato du-te repede acasa. esti sub orice critica. nu-ti era tie bn langa alex!dc a trebuit sa t desparti de el ca sa stai cu unu ca marius? p bune acum?macar daca il lasai pt unu care sa merite sa-ti iei atatea bobarnace si sa fii eliminata.pacat d tn!marius oricum t va lasa pt alta care o sa i se para lui mai frumoasa mai tarziu sau langa care crede ca va castiga mai multi bani. pana la urma ti-ai facut-o cu mana ta.

  26. 26
    Andreea Says:

    HORROR ! ! !

  27. 27
    Estefania Says:

    Ana_asiris ce m-ai facut sa rad:))))))))!Hai k in2cuvinte ai caracterizat-o:))..parerea mea ar fi k e o taranca…una adevarata..cu diploma dupa ea:))saraca are niste camasi cu guler ascutit..si cateodata se machiaza prea mult..incat…ufffff!In fine..copilareste in continuare!:)

  28. 28
    claudia Says:

    Esti cea mai uarat din casa si nush cum poti sa fi asa de tupeista si de nesimtita…alex nu merita asa ceva dar intr-un fel mai bn asa decat sa fie cu una ca tine cu o perversa si toata lumea si-a dat seama de c persoana esti deci esti un nimeni…

  29. 29
    deea Says:

    ce aveti cu fata asta mai oameni buni. lasati- o in pace. e adevarat ca nu e miss romania dar oricum e mai draguta decat alex. si daca fata iubeste foarte bine face. bafta. tine- o tot asa.

  30. 30
    ovidiu Says:

    mai violeta DUP CUM SE VEDE AI AVUT NOROC IN SEARA ELIMINARILOR DE ASEAR,si nu are cine sa te mai judece k u stii ce ai de facurt de acu:>:>:>se vede fff bine k il iubesti pe marian si asta e bine dar sa nu fie o prefacatorie k nu o sai pice bine lui marian si plus k ceilalti din casa abea asdteapta sa vada un punct de slabiciune al tau….asA ca!!!sa nu te prefaci si sa iti bati joc de marian….succes

  31. 31
    annnn e o cita Says:

    e o ciuta cu marian
    violeta a facut cuplu cu maria ca sa nu iasa din casa iar marian ca sa o faca pe alina geloasa el are sentimente profunde pentru alina nu pentru hada de cioleta ea cat sat cu buzele alea e o ……….. da sa stiti ca vreau sa plece din casa nu o mai suport ……………………………………………marian se potriveste mai bine cu alina decat cu violeta ea a vrut sa faca un cuplu cu marian ca sa nu ieasa afara sa fie protejata de dm ioana….. ea e o buzata

  32. 32
    tanya Says:

    E O PROASTA MARE IMI PARE RAU K VB URAT DAR ASA E…..o fufa tot ce e mai rau despre ea….nu are ce kuta in ksa AFARA KU EA….

  33. 33
    gabriela_jasmine Says:

    esti urata si cea mai inervanta concurenta.

  34. 34
    tanya Says:

    a avut dreptate dna stela knd a zis vb aia ku jigodie……..k u chiar esti O JIGODIE URATA……SI DUPA PAREREA MEA CRED K JIGODIILE NU AU CE KUTA IN KSA NORA PENTRU MAMA…ASA K MAI PUNETI POFTA IN CUI DRAGA MEA URATA VIO……..

  35. 35
    tanya Says:

    a avut dreptate dna stela knd a zis vb aia ku jigodie……..k u chiar esti O JIGODIE URATA……SI DUPA PAREREA MEA CRED K JIGODIILE NU AU CE KUTA IN KSA NORA PENTRU MAMA…ASA K MAI PUNETI POFTA IN CUI DRAGA MEA URATA VIO……..ai o fata de impins tractoare….

  36. 36
    eu Says:

    dragutza!imatura totushi are 19 ani:D:>imi place cuplul vostru doamna stela dak siar vedea de lungu nasului thare bine ar fi!!suntetzy cea mai proasta pers ptr me!huuu doamna stela!!succes violeta shi marian:Dshi doamna ioana 10 pluss!

  37. 37
    Alinutza Says:

    HORROR !!! Fara suparare fata asta e o c……lita in devenire … schimba barbatii ca pe sostete , dar trebuie sa recunoasteam ca se potriveste cu ANALFABETUL DE MARIUSICA … nu o suport de nici o culoare pe MAICASA re spectiv TANTI IOANA ca nu pot sa ii spun doamna ca nu i se potriveste deloc….daca tanti asta are 40 de ani eu ma impusc .. arata de mai bine de 50 … degeaba se face ea ca e sensibila si rusinoasa … stiti si voi vorba aia : ” Mutu` f…. pamanu`” . SPER sa va luati zborul cat de curand din aceasta casa ;) .

  38. 38
    toth ana Says:

    violeta mi-a plakut de tn cand ai luato tare pe dn-a stela si pe andreea ca leai pus bn la punct chiar dak ai gresit putin cand teai despartit de alex mie imi place de tn pt ca nu jignesti oamenii cum fac altele din casa nora pt mama3 sper ca u sa ramai impreuna cu marius si sa le inchideti gura la toti si sa faceti nunta in casa nora pt mama 3

  39. 39
    Andreea Says:

    nush cn o voteaza?!? tind sa kred k este o prefakuta. a fost suficient sa fie protejata pt ashi arata adevarata fatza. nu “joaka” korekt. dc zik asta? poi. . . ishi baga parintzii in fatza, e singurul lukru d kare s mai poate folosi in mom d fatza. doar asa mai are o sansa d a fi votata. dak n gandim. . . nu doar parintzii ei sunt afektatzi, nu doar ea l duce dorul… fiekare are o mama kare ar vrea s-o sfatuiaska, un tata kare sa-i spuna “kapu sus, mergi inainte”. . . este un jok. (nu demo). cel mai bun kastiga. sa vdm cn va trece peste toate “piediciile” shi vo spune “da” la final. . .
    sper sa nu fie vb d violeta shi pr’su.
    ahmmmm…….. andreea & muhaela sunt preferatele mele. iar dintre mame d’na ildiko, poate shi d’na stela………..

  40. 40
    getica Says:

    violeta tineo tot asa mi- a placut de tine ca ia-i zis- o lui stela nota zece ca a intervenit sora ta i-a luat mau lui andreea aseara era rosie in fata ca gogosaru azi imi venea sa-i sparg fata lui andreea cind a aratat material cum te injura intru -n hal; fara de hal

  41. 41
    Mihaela Says:

    AFARA CU TINE ………NU AI CE CAUTA ACOLO ……………INCULTO……………..TOT O FACI PE DESTEAPA DA NU ESTI DELOC …………………AFARAAAAAAAAAA ……………NU AU NEVOIE ACOLO DE INCULTI SI ISTERICI

  42. 42
    papusica32 Says:

    DUCETIVA D******I CEEI CARE O BIRFITI PE VIOLETA……………ESTE TARE SI VA DOARE CA NU PUTETI FI CA EA?……………HA HA HA ESTI O SCUMPA VIVI TE PUP

  43. 43
    getica Says:

    vio fii tare dal afara pe stefan si ai grija de marian

  44. 44
    getica Says:

    vio fii tare dal afara pe stefan si ai grija de marian nu te lasa manipulata de nimeni si stai in grupul tau

  45. 45
    ghiuli Says:

    vivi draga (sunt ironica)vreau sa iti spun ca esti dusa cu pluta fetito tu chiar nu iti dai seama ca esti ipocrita?nu vezi ca ioana si marius se folosesc de tine saracile alea ca daca nu vb.fetele atat de voi pana acum el te parasea dar ca sa nu se faca de rusine si deoarece nu mai are cu cine sa formeze un cuplu ramane tot cu t6ine desi inca are ceva ptr.alina careeste mult mai frumoasa ca tine si nu te mai preface ca esti prietena cu alina ca se vede clar ca nu ai nici o treaba cu ea doar vrei sa o faci geloasa te duci repede si ii spui tot ce iti spune marius desi pe el il deranjeaza ca ii spui tot nu ti-ai pus intrebarea de ce ? pentru ca inca o iubeste si nu vrea sa ii faca rau esti o proasta

    9

  46. 46
    ema Says:

    e cea mai urata din casa.nici nu se iubeste cu marian defapt il iubeste ea da el nu fac un cuplu pt premiu

  47. 47
    elika Says:

    nu o suport se crede tare destapta

  48. 48
    deea Says:

    e cea mai urata din casa nu imi place de loc de ea

  49. 49
    gabriela Says:

    esti super varza fata mea

  50. 50
    laura Says:

    ESTI TARE . IMI PLACE DE TINE TIN-O TOT ASA

  51. 51
    cristina Says:

    nu cred ca ramane cu marius…deloc!

  52. 52
    Angelik Says:

    Frate, are toate klitatile: urata, fraiera, km prostuta, sh c…. Se potriveste de minune cu marius, k nici ala nu stie sa lege 2 cuvinte. Ca si maica.sa, de altfel. ACASA CU VOI!

  53. 53
    Anca Says:

    Violeta e o domnisoara, care nu tipa si injura, ca Andrea si Mihaela! Bravo ei, ca si-a ales un partener care sa-i placa!

  54. 54
    ramy_sexi Says:

    auzi mai papusiko u care ai scris mai sus …dute tu d*acu cu proasta ta de violeta esti o p*narama lafel ca ea si o f*tatura proasta o jegoasa imputita…. poate esti o ruda dea ei cine stie dar nu te uiti ce jigodie de fata sta in casa aia? uuuuuuooooooooooo!!!! urita d*acu k nu o mai suport sa plece mai repede k e urita cu d*aci p*narama d*acu!

  55. 55
    sima Says:

    la inceput nu ma incanta prea mult prezenta ta in casa si mai ales cand ai facut lucrul ala.dar poate ca ai gandit cu inima si nu cu mintea.daca ti-este sa fii cu marius,o sa fii,stai linistita.vezi-ti de relatia ta si ai sanse sa ajungi in finala,chiar daca soacra ta ar trebui sa plece acasa.

  56. 56
    gabriela Says:

    Imi place f. mult de ea pentru ca este o fata educata,cu bun simt,destul de maturasi nu se lasa calcata in picioare.

  57. 57
    mihaela Says:

    k sa n fiu nesimtita si sa o jignesc mai bn tac din gura…dar doar atat zic ceea c a zis andreea dsp tn ai meritat-o din plin si dak eram in locul andreei te si bateam pt k o meriti ai avut totusi noroc k erati filmate…:-<

  58. 58
    florin Says:

    nu stiu ce cauta urita aia colo de violeta dar e naspa rau bai frate zici k e aia ,,babo mie imi ploua in gura,, ha ahhahahahahahahha

  59. 59
    Andreea Says:

    Esti cea mai naspa fata pe care am putut sa o vad in viata mea.Tu nu vezi cat de distrusa esti?Habar nu ai sa te comporti in societate ,…….esti o super prefacuta……Afara cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  60. 60
    andrada Says:

    violeta draga mea esti o prefacuta..ji app..un sfat de la mn..sa t machiezi in fiecare emisiune te rog eu frumos..k esti cam bronzata la fatsa..de fapt nuj ce cauti tuh in concurs..banii ajtia..ne mananca pe toti..!!

  61. 61
    bianca Says:

    nu stiu ce cauta si asta pe acolo si toate alea care au 19-20 de ani! chiar nu inteleg de ce va trebiue casatorie la varsta asta? eu una nu m-as casatori pana la 30 de ani. aveti nevoie sa stati sub papuc ? daca aveti nevoie sa fiti cu cineva nu puteti sa aveti o relatie mai indelungata si apoi sa va casatoriti, ca sa fiti sigure ca ati acut alegerea potrivita si nu o sa divortati la 3 saptamani dupa casatorie? care-i graba?

  62. 62
    kiki Says:

    VIOLETA E VARZA…NU AM CE SA ZIS INAFARA CA NESIMTITA,TAMPITA,VACA,IDIOATA,NEMERNICA SI FARA MINTE…..ARE O FATA DE ZICI CA I-A DAT VACA CU PICIORU’ PESTE EA…E SUCITA CA………………………………….ASTA E PARERA MEA DESPRE VIOLETA.

  63. 63
    Andreea Says:

    Violeta e mult prea bine crescuta fata de Andreea sau Mihaela! Nici nu stiu cum poate sta in casa cu asemenea specimene? De fapt s-a vazut diferenta si intre parinti. Mama si sora Violetei sunt distinse. Mama Mihaelei a venit sa-si laude odrasla (afacere, casa, masina) da de-o lua-o cineva. Iar despre tatal Andreei … fara cuvinte. De fapt ce iese din pisica soareci mananca (se vede vocabularul Andreei).
    Mergi inainte Violeta !

  64. 64
    calin Says:

    violeta am o intrebare pt tine/ dupa ce te_ai dus la nora pentru mana? ca sa te faci de ras si mai ai si o sora de circ ce sa zic te potrivesti cu marian k e ca tine distrus plangaciosii, mocanisti asta ii adevaru / imi pare tau ca trebuie sa spun asa ceva dar asta e adevaru

  65. 65
    simpatik Says:

    Esti urata si ffffffff……. prfacuta nush ce cauti in casa ai doar 19 ani o fata normala la varsta asta nu s-zr gandi la casatorie esti expirata

  66. 66
    lavinia Says:

    mda.la inceput nu am avut nimic cu ea, cand a facut cuplu cu marius am judecat-o si nu ma fost de accord cu decizia ei si nu sunt nici acum.nu mi-a placut cum a procedat. acum imi place de ea.ma bucur ca se ia d idioata aia d andreea si de mihaela (care sta in umbra andreei) pentru ca merita.imi palce de ea pentru ca are bun simt cat de cat.sper sa ajunga in finala. dar nu cred ca marius o iub si ca face totul doar pentru spectacol.

  67. 67
    enache florentina mihaela Says:

    bai ramy_sesy dute tu si TOTII CEILALTI DR*CULUI SIO MAI LASATIO PE VIVI IN PACE ,NU SUNT RUDA CU EA .FIECARE E FRUMOS INFELUL LUI.VIVI IE TARE SE TINE PE POZITIE,BRAVO EI,P*NARAME SUNT ANDREEA,MIHAELA SI IN DEVENIRE SI VALENTINA,STAU APROAPE PE LINGA EA CAM LA VREO 35KM SI AM SA MA GASESC ,ODATA SI ODATA CU EA,PACAT CA SE BAGA IN TOATE ACUM CIND NUMAI IE BOGDAN IN CASA,BINE IA FACUT,ACUM SUNT EU CU BG ,SUNTEM IUBITI DEAIA A SI IESIT.HA HA ..

  68. 68
    culi Says:

    doamne asta este foarte antipatica si a devenit foarte antipatica.cand vorbeste imi vine sa inchid televizorul

  69. 69
    ema Says:

    Nu mi-a placut la inceput dar acum o sustin pentru ca iubeste cu adevarat

  70. 70
    nycu_fans Says:

    esti oribila acasa cu tine

  71. 71
    ana maria Says:

    violeta imi esti simpatica te potrivesti cu marian si sper sa va intelegeti bn in continuare

  72. 72
    Lucica Says:

    Esti o uritä,o prefäcutä si pentru ce ai fäcut cu Alex esti ceva care mie si rusine sä iti spun. Ar fi bine sä pleci din casä cä speri lumea cu fata ta.

  73. 73
    daniel_29 Says:

    tentativa asta de fata pe care o cheama violeta are o fata de radasca cu colti negri.Cand apare in cadru ecranul televizorului meu se crapa si tre sal schimb din 2 in 2 ore.Atat va zic ca fata asta ar trebui sa iasa cat mai repede din casa……..nu o mai suport.

  74. 74
    roxy Says:

    Te potrivesti de minune cu Marian si va meritati unul pe celalalt, nici unul nu aveti un IQ prea ridicat. Singura problema este ca Marian sta cu tine doar pentru spectacol si banii din finala pe cand tu chiar il iubesti, dar odata cu plecarea din casa isi va da masca jos si vei vedea si tu “iubirea ce ti-o poarta”. Pana atunci iti doresc succes in a abera cu mesajele pe care le vei trimite in fiecare an despre tine si Marian, despre copilul vostru si ce ti-o mai trece tie prin cap.

  75. 75
    p00farin@ Says:

    la cat esti de urata si nesuferita ar fii mai bine sa pleci acasa…nu o sa`ti simtim lipsa:)…si i`ai si pe pampalaii aia doi cu tine (marian si analfabeta de ioana)

  76. 76
    simona-gabryela Says:

    violeta tineo tot asa imi place ca spui lucrurile pe nume si nu jignesti cum face andreea iti doresc ca tu si marian sa fiti fericiti sii vezi ca mi se pare mie ca mama lui nu prea te vrea dar nu se arata ca nare ce face

  77. 77
    micky Says:

    esti varza.se vede ca esti o inculta

  78. 78
    LAvinia Says:

    fata draga….dute aksa k ne plictisesti …esti oribilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  79. 79
    LAvinia Says:

    esti o prefacuta…. la fel k si scorpia de soacrata ///doua lesinate:)) mergetzi aksa k sa nu vi se faca rau :) )

  80. 80
    Ella Says:

    tine-o tot asa te sustin in continoare esti una dintre preferatele mele pwp :d

  81. 81
    nicoleta Says:

    Buna Violeta!
    Vreau sa sti k eu nu prea il cunosc pe marius………de cat odata la un botez……..el e varul lui matusa mea……….
    Vreau sa sti k voi sunteti preferati mie…………Nu o mai baga in seama pe nesimtita aia de Andreea pt k nu merita……….Ea vrea sa va desparta………Pls chiar cand iesiti din casa vreau sa ma cautati pt k vreau sa vb cu tine si cum marius uite asta e id meu fatadulce_ochicaprui
    sau daca nu iti dau adresa mea de hi5 http://nicopisy89.hi5.com
    Vreau sa va mai zic k voi sunteti si preferatii lui mama……….Eu si cu mama va urmarim in fiecare dimineatza si in fiecare seara……
    va pupik si sa aveti grija de voi si de D-na Ioana

  82. 82
    alice Says:

    nu esti favorita mea dar tine-o tot asa

  83. 83
    alinutza Says:

    totzi cei kre o vorbesc urat pe Vivi sunt niste inculti kre nu pot vorbii altfel…v-ati pupa in c**sa fiti k ea obositzilor si”obositelor”altceva nu mai stiti …decat sa folositi niste cuvinte de mahala……Vivi esti o fata Foarte educata…nu te cunosc..decat de la Tv,,..dar mi-am dat seama cat de educata esti si ..k ai bunul simt….fatza de celelalte…cum ar fii andreea valentina si mihaela kre din fericire a zburat din casa….iti doresc succes si te poop

  84. 84
    gabriela satu mare Says:

    VIOLETA SI U ESTI UNA DINTRE PREFERATELE MELE,TE SUSTIN LA FEL K SI PE ALINA SI ROXANA……….IMI PLACE CUPLUL TAU FORMAT CU MARIUS,VA POTRIVITI SI SE VEDE PE VOI K VA IUBITI:X.MI-AR PLACEA SA VB CU VOI DK SI U VREI:)ID MEU:GABRYELA_BLONDYNA:*:*:*

  85. 85
    victor Says:

    vai si amar. esti dusa cu pluta

  86. 86
    nanu Says:

    ce-a mai prefacuta si insuportabila

  87. 87
    yonelia Says:

    o tupeista,urata si prefacuta la fel ca soacra si prietenul sau………….

  88. 88
    andreea Says:

    locul tau e acasa ..esti doar o prefacuta..afara cu tine

  89. 89
    codruta Says:

    vai de capul meu esti distrusa cu tot cu sorata!

  90. 90
    pissy Says:

    este o urata,cred k locul ei este la circ

  91. 91
    elenoi Says:

    aproape ca n-am ce comenta despre Violeta,fara sare,fara piper…doar ca nu vorbeste vulgar.

  92. 92
    Laura Says:

    ESTE INTELIGENTA SI INTELEAPTA LA VARSTA EI.

  93. 93
    Laura Says:

    ESTE INTELIGENTA SI INTELEAPTA LA VARSTA EI.

  94. 94
    anushqueVl Says:

    “no comment”

  95. 95
    pink Says:

    nu inteleg de ce vrea sa se marite la varsta asta?
    si mai ales cu baiatul ala care nu stie sa vorbeasca.

  96. 96
    D0omnis0oara`h Tm Says:

    Violeta draga mea .. eshti praf !! nu stiu ce cauti in casa aia!! acasa cu tine cu tot cu marius si cu ioana care sunteti nishte analfabeti !!! la 19 ani este deja o perversa ordinara sa-ti fie rusine .. si cand iesi din casa sa nu iesi pe strada ca te scuipa careva …la varsta ta ai facut scandal in casa …AFARA CU TINE !!!!!

  97. 97
    miki Says:

    fai fata esti o urata cu spume ……..u nu vezi ca pampalau ala de marius care o iubeste pe alina ……..adevaru este ca arata putin mai bn ca u …..=)))))

  98. 98
    mariana Says:

    DATIO AFARA PE VIOLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTE O LEPRA!!!!!!!!!!!!! NU MERITA SA STEA IN CONCURSUL ACESTA,DATIO AFARA!!!!! ESTE FFFFFFFFFFFF URATA,ESTE URATA K CRENGI!

  99. 99
    cristina Says:

    dute la pascut u cu iubit cu tot !!!!!afara cu voi

  100. 100
    flory Says:

    Mie imi place de Violeta…Ii sta bine cu marian…tineti-o tot asa….

  101. 101
    alex Says:

    Draga Violeta ,
    Tin sa te anunt ca esti urata ca noapte :D ai o fata de farash rupt , ochii aia cam strambi , paru ala ca dr*cu , sunci(din belsug) , de dinti sa numai comentez.Nu imi imaginez cum un baiat te-ar putea place sa numai punem problema de iubit.
    Priveste-te in oglinda atat iti spun ! In locul celor de la STUFF ti-as fi aplicat o amenda pentru “port ilegal de frumusete”.
    Iubitului tau , Marian , nu ii ajungi la nas nici cu prastia de parca ar fi un VIP de la Hollywood … si nu este altceva decat un manelist obosit ce nu stie sa lege doua cuvinte.
    Soacra ta , se crede mare cucoana pe cand e decat o simpla mironosita cu minte de copil .
    DECI FACETI UN TRIO EXCELENT “FRUMUSETILE PAMANTULUI”!!!
    Amin

  102. 102
    andreea Says:

    Violeta ,Violeta ti-ar sta extraordinar de bine daca ai juca ca rol principal intru-un film HORROR … ai face furori . Ai toate calitatile unei actrite celebre (binenteles in randul celor care “Le-a Uitat Dumnezeu” ) : esti alba – precum o stafie , ai un corp de dinzoaur solzos , buzele precum gura broastei , ochii de vultur plesuv s.a.m.d .
    Suna tentant , stiu !!!
    Sincer , nu stiu ce cauti in casa … dar mai frumoase sunt si mamele ca maestria Ta .
    Cand apari pe ecran imi provoci o indigestie grava …
    Nu stiu cum baiatul acela poate sta cu tine , ma gandesc ce o avea in loc de creier 8-| in casa sunt fete mult mai destepte si frumoase decat tine …
    Iti dau un sfat : DU-TE ACASA CA MI SE STRICA TV-ul !!!

  103. 103
    iulian Says:

    ai drepate ANDREEA….E URATA KU DR*CI….E CEA MAI URATA DIN TOT CONCURSUL….NU STIU CE KUTA LA NPM3……lokul ei e la coada vacii ku tot ku LEPRA AIA DE IOANA SI ANALFABETUL DE MARIUS….de d-na ioana nici nu mai vb e super caraghioasa….vaalleeuuuuu duceti-va in …………………………..scz..p u violeta nici nu te-as saruta la kt de urata esti si penibila….u esti o CUR** PENALA FA URATO……PARASUT-O….MONSTRULE….MARIUS STII CE AI LANGA U?????????????????/////O PARASUTA AI……U ESTI DRAGUT DAR AI PROBLEME MINTALE…..ESTI PUTIN HANDIK***………..DUTE LA DOCTOR TE ROG…..

  104. 104
    bia Says:

    urata

  105. 105
    elenus Says:

    Violeta e o prefacuta ,merita de mult nominalizata ,iti cam strica cheful de viata cand o vezi, ar trebui sa-si aranjeze un pic parul acela de spalatoresa,Marian nu o iubeste, iar ea e un pic cam vagabontica.

  106. 106
    baran angela Says:

    esti penibila si ai face bine sa iesi afara o data cu tot cu analfabetul de marius si cu viitoarea ta soacra ,care nu stie sa lege doua cuvinte

  107. 107
    baran angela Says:

    Si esti si foarte urata,dai extrem de rau cand apari in plan principal,cateodata ma si speriu de tine.URATOOOOOOOOOOOOO

  108. 108
    Anca Says:

    O mai faci mult pe-a desteapta? Esti tare urata, draga. Fa-ti tratamente pentru cosuri. oricum te incadrezi de minune in familia Ioanei. AFARA!

  109. 109
    dana Says:

    Lasati fata in pace!

  110. 110
    Laura Says:

    parca esti lovita in cap ,si la propriu si la figurat.

  111. 111
    kanuflorin Says:

    fara suparare arata la 19 ani ca una d 40 iar marius ala nici nu stie sa lege 2 cuvinte frate.

  112. 112
    ALINA Says:

    BAI NENE NU VA UITATI LA EA NICI BUZE NU ARE ZICI K E MAMAIMEA LEANA :) ) FOARTE URATA E VIOLETA ARE 19 ANI SI ZICI K ARE 45:))) CEA MAI FRUMS E ROXANA DAR NICI AIA NU E :) ) ……DATI-O AFARA OAMENII BUNI NARE CE SA CAUTE UN ASEAMENEA SPECIMEN ACOLO E O TARANCA OBOSITA VAI CAPUL EI SI MARIUS SII CU DNA:)) IOANA ZICI CA SUNT 2 MUTI NIMIK NU SPUN PROBABIL CA NU STIE SA VB MA INTREB? DC DREAQ A MAI INTRT DC NU VB :) ) CE SA MAI ZIC NISTE URATI TOTI 3:))))))))))))))))))))))))))) MAI ALESS C*RVA DE VIOLETA MARSHI BARAGLADINO ESTI CEA MAI URATA FIINTA PE CARE AM VAZUTO LA TELEVIZOR PE BUNE NU ESTI TELEGENICA DELOC :) ));) UUUUUUUUUUU

  113. 113
    tothgetica Says:

    auzi fato care ai lasat comentul tu esti frumoasa/////?pe fiecare cum la lasat d-zeu cum poti sa-ti bati asa joc de un om inseamna ca nu ai nici un fel de caracter cum poti sa calomniezi un om in halul astamai spui ca e si c====ade unde stii tu ce face ea in afara case-i

  114. 114
    emylia Says:

    Am inteles c-ai parasit cetatea dragostei, pacat pt. ca ai indurat atata timp acolo si acum ti-ai lasat baiatul pe care il iubeai . Nu-i nimic , daca e sa fie si afara va intalniti,

  115. 115
    emylia Says:

    Capul sus, gandeste pozitiv! Lumea e rea, ,tu nu lua in seama, esti fata cu capul pe umeri!

  116. 116
    anonim Says:

    nu baga in seama criticile aduse la adresa ta de catre mahalaua de Andreea….fii cu capu` pe umeri….te pwp

  117. 117
    timeia Says:

    imi pare rau k a iesit violeta din casa si a ramas marian sunt sigura k no sa mearga relatia lor afara

  118. 118
    Laura Says:

    IERI, LA EMISIUNE, MI-AM INTARIT CONVINGEREA CA -TI LIPSESC CEI SAPTE ANI DE ACASA, AI VENIT INCARCATA NEGATIV, RAVASITA DE COMENTARIILE DE PE FORUM ,SI TE-AI RAZBUNAT PE D-NA LUCICA SI ALINA. NE-AI DAT MOTIVE SA NE SCHIMBAM PAREREA DESPRE TINE, SI ASTA NU INSEAMNA CA SUNTEM INCONSTANTE, CUM SUSTII TU.

  119. 119
    Laiiiiiiiii Says:

    esti o ingamfata care stie sa strige toata ziua prin casa”ubituuuu” si nj ce:)
    vai de capu tau fetitzo !vrei maritis la 19 ani!
    afara cu tine ! fitoaso :) esti urata`n spume>:)
    impreuna cu molesita aia de d-na ioana sunteti perfecte>:)
    app de d-na ioana abia isi misca gura sa scoata 2 cuvinte
    face economie=))vai doamneeee
    ador comentul astuia :) )
    sunt perfect de acord cu el:x:x

    alex says:
    February 20th, 2009 at 6:34 pm

    Draga Violeta ,
    Tin sa te anunt ca esti urata ca noapte ai o fata de farash rupt , ochii aia cam strambi , paru ala ca dr*cu , sunci(din belsug) , de dinti sa numai comentez.Nu imi imaginez cum un baiat te-ar putea place sa numai punem problema de iubit.
    Priveste-te in oglinda atat iti spun ! In locul celor de la STUFF ti-as fi aplicat o amenda pentru “port ilegal de frumusete”.
    Iubitului tau , Marian , nu ii ajungi la nas nici cu prastia de parca ar fi un VIP de la Hollywood … si nu este altceva decat un manelist obosit ce nu stie sa lege doua cuvinte.
    Soacra ta , se crede mare cucoana pe cand e decat o simpla mironosita cu minte de copil .
    DECI FACETI UN TRIO EXCELENT “FRUMUSETILE PAMANTULUI”!!!
    Amin

  120. 120
    Laura Says:

    REA DE GURA ,INTAI ALE TALE GRESELI SA LE INDREPTEZI ,APOI ALE ALTORA.

  121. 121
    dana Says:

    VIOLETA, invata sa-i respecti pe cei mai in varsta. Ai vazut ca esti sanctionata pentru faptul ca nu-ti tii gura?

  122. 122
    mirela Says:

    cind ai intrat in casa erai o muta ,dar acum iti dai niste aere de scolita dar scuze esti mai urita k puiul de magar

  123. 123
    Lavynya Says:

    Alina a ras la comentariile doamnei Lucica pt k a fost un lucru amuzant si nu pt ca iti erau adresate tie. Nu cred ca ar trebui sa fi suparata pe ea.

  124. 124
    zozole Says:

    imi placea cuplul cu marius cand erau in casa..dar cateodata dragostea lor era mult pea exagerata si falsa

  125. 125
    ema Says:

    la ea nu stiu de comentariu sa las.imi e indiferent nu era pref mea da ea dulcik.mai stie cnv dak face cuplu cu marius?

  126. 126
    Cindi Says:

    Scuze me no speak Romanian.Violeta is Quiet

  127. 127
    simona Says:

    esti frumoasa sper sa mearga relatia ta cu marius mult noroc si sa aud de bine

  128. 128
    geanyna Says:

    AOLOOOOO , NU TE SUPORTAM DELOK:))))))) BINE CA AI IESIT SA NU TE MAI VAD AKOLO IN KASA :) )))
    IMI PARE RAU :) )

    ESTI URATA ……..:)FOK URATA FOK
    ASTA E PAREREA MEA NU POT SA MINT:p
    NUMI PLACI =))

  129. 129
    TOTHGETICA Says:

    SA STII CA IMI E DOR DE TINE SI DE MARIUS ,VREAU SA AUD CA V-ATI CASATORIT CA SA MOARA DUSMANII DE CIUDA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free