Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    andrada Says:

    violeta draga mea esti o prefacuta..ji app..un sfat de la mn..sa t machiezi in fiecare emisiune te rog eu frumos..k esti cam bronzata la fatsa..de fapt nuj ce cauti tuh in concurs..banii ajtia..ne mananca pe toti..!!

  2. 59
    Andreea Says:

    Esti cea mai naspa fata pe care am putut sa o vad in viata mea.Tu nu vezi cat de distrusa esti?Habar nu ai sa te comporti in societate ,…….esti o super prefacuta……Afara cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  3. 58
    florin Says:

    nu stiu ce cauta urita aia colo de violeta dar e naspa rau bai frate zici k e aia ,,babo mie imi ploua in gura,, ha ahhahahahahahahha

  4. 57
    mihaela Says:

    k sa n fiu nesimtita si sa o jignesc mai bn tac din gura…dar doar atat zic ceea c a zis andreea dsp tn ai meritat-o din plin si dak eram in locul andreei te si bateam pt k o meriti ai avut totusi noroc k erati filmate…:-<

  5. 56
    gabriela Says:

    Imi place f. mult de ea pentru ca este o fata educata,cu bun simt,destul de maturasi nu se lasa calcata in picioare.

  6. 55
    sima Says:

    la inceput nu ma incanta prea mult prezenta ta in casa si mai ales cand ai facut lucrul ala.dar poate ca ai gandit cu inima si nu cu mintea.daca ti-este sa fii cu marius,o sa fii,stai linistita.vezi-ti de relatia ta si ai sanse sa ajungi in finala,chiar daca soacra ta ar trebui sa plece acasa.

  7. 54
    ramy_sexi Says:

    auzi mai papusiko u care ai scris mai sus …dute tu d*acu cu proasta ta de violeta esti o p*narama lafel ca ea si o f*tatura proasta o jegoasa imputita…. poate esti o ruda dea ei cine stie dar nu te uiti ce jigodie de fata sta in casa aia? uuuuuuooooooooooo!!!! urita d*acu k nu o mai suport sa plece mai repede k e urita cu d*aci p*narama d*acu!

  8. 53
    Anca Says:

    Violeta e o domnisoara, care nu tipa si injura, ca Andrea si Mihaela! Bravo ei, ca si-a ales un partener care sa-i placa!

  9. 52
    Angelik Says:

    Frate, are toate klitatile: urata, fraiera, km prostuta, sh c…. Se potriveste de minune cu marius, k nici ala nu stie sa lege 2 cuvinte. Ca si maica.sa, de altfel. ACASA CU VOI!

  10. 51
    cristina Says:

    nu cred ca ramane cu marius…deloc!

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free