Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ovidiu Says:

    mai violeta DUP CUM SE VEDE AI AVUT NOROC IN SEARA ELIMINARILOR DE ASEAR,si nu are cine sa te mai judece k u stii ce ai de facurt de acu:>:>:>se vede fff bine k il iubesti pe marian si asta e bine dar sa nu fie o prefacatorie k nu o sai pice bine lui marian si plus k ceilalti din casa abea asdteapta sa vada un punct de slabiciune al tau….asA ca!!!sa nu te prefaci si sa iti bati joc de marian….succes

  2. 29
    deea Says:

    ce aveti cu fata asta mai oameni buni. lasati- o in pace. e adevarat ca nu e miss romania dar oricum e mai draguta decat alex. si daca fata iubeste foarte bine face. bafta. tine- o tot asa.

  3. 28
    claudia Says:

    Esti cea mai uarat din casa si nush cum poti sa fi asa de tupeista si de nesimtita…alex nu merita asa ceva dar intr-un fel mai bn asa decat sa fie cu una ca tine cu o perversa si toata lumea si-a dat seama de c persoana esti deci esti un nimeni…

  4. 27
    Estefania Says:

    Ana_asiris ce m-ai facut sa rad:))))))))!Hai k in2cuvinte ai caracterizat-o:))..parerea mea ar fi k e o taranca…una adevarata..cu diploma dupa ea:))saraca are niste camasi cu guler ascutit..si cateodata se machiaza prea mult..incat…ufffff!In fine..copilareste in continuare!:)

  5. 26
    Andreea Says:

    HORROR ! ! !

  6. 25
    lavinia Says:

    mai fato du-te repede acasa. esti sub orice critica. nu-ti era tie bn langa alex!dc a trebuit sa t desparti de el ca sa stai cu unu ca marius? p bune acum?macar daca il lasai pt unu care sa merite sa-ti iei atatea bobarnace si sa fii eliminata.pacat d tn!marius oricum t va lasa pt alta care o sa i se para lui mai frumoasa mai tarziu sau langa care crede ca va castiga mai multi bani. pana la urma ti-ai facut-o cu mana ta.

  7. 24
    ovidiu Says:

    in sfarsit ti-ai aratat adevarata fata…erai cea mai laudata..nu iti era bine langa alex?era un baiat chipes si de treaba si a fost sincer cu tine de la inceput,si tu lai ranit,si hopa tup…ai sarit in bratele atui baiat..nu a fost corect ce ai facut,macar dac rezolvai situatia cu alex…imi pare rau ptr tine,dar nush unde va ajunge acest cuplu cu marian

  8. 23
    cri Says:

    este cea mai perversa fata nush nici de ce a mai intrat in caSA eu mia ma dat seama de la inceput k se joaca cu alex ba chiar am obs atunci cand a intrat marius un lat tantalau care a intrat sa se imbogateasca k ei au pus la cale aceasta situatie deci sunt jalnici amandoi de abia astept sa iasa violeta sa nu o mai vad acolo k nu merita.

  9. 22
    alina Says:

    Chiar ca tupeista…e o prefacuta. Si urataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cu multe multe crengi (cum spunea cineva mai sus). Nu trebuia sa procedeze in modul acesta pervers. Sper sa iasa cat mai repede din casa.

  10. 21
    adelina Says:

    ai ranit 2 suflete.nici nu esti mai interesanta dak ai facut un cuplu k unu kare nu stie sa vb.

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free