Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 110
    Laura Says:

    parca esti lovita in cap ,si la propriu si la figurat.

  2. 109
    dana Says:

    Lasati fata in pace!

  3. 108
    Anca Says:

    O mai faci mult pe-a desteapta? Esti tare urata, draga. Fa-ti tratamente pentru cosuri. oricum te incadrezi de minune in familia Ioanei. AFARA!

  4. 107
    baran angela Says:

    Si esti si foarte urata,dai extrem de rau cand apari in plan principal,cateodata ma si speriu de tine.URATOOOOOOOOOOOOO

  5. 106
    baran angela Says:

    esti penibila si ai face bine sa iesi afara o data cu tot cu analfabetul de marius si cu viitoarea ta soacra ,care nu stie sa lege doua cuvinte

  6. 105
    elenus Says:

    Violeta e o prefacuta ,merita de mult nominalizata ,iti cam strica cheful de viata cand o vezi, ar trebui sa-si aranjeze un pic parul acela de spalatoresa,Marian nu o iubeste, iar ea e un pic cam vagabontica.

  7. 104
    bia Says:

    urata

  8. 103
    iulian Says:

    ai drepate ANDREEA….E URATA KU DR*CI….E CEA MAI URATA DIN TOT CONCURSUL….NU STIU CE KUTA LA NPM3……lokul ei e la coada vacii ku tot ku LEPRA AIA DE IOANA SI ANALFABETUL DE MARIUS….de d-na ioana nici nu mai vb e super caraghioasa….vaalleeuuuuu duceti-va in …………………………..scz..p u violeta nici nu te-as saruta la kt de urata esti si penibila….u esti o CUR** PENALA FA URATO……PARASUT-O….MONSTRULE….MARIUS STII CE AI LANGA U?????????????????/////O PARASUTA AI……U ESTI DRAGUT DAR AI PROBLEME MINTALE…..ESTI PUTIN HANDIK***………..DUTE LA DOCTOR TE ROG…..

  9. 102
    andreea Says:

    Violeta ,Violeta ti-ar sta extraordinar de bine daca ai juca ca rol principal intru-un film HORROR … ai face furori . Ai toate calitatile unei actrite celebre (binenteles in randul celor care “Le-a Uitat Dumnezeu” ) : esti alba – precum o stafie , ai un corp de dinzoaur solzos , buzele precum gura broastei , ochii de vultur plesuv s.a.m.d .
    Suna tentant , stiu !!!
    Sincer , nu stiu ce cauti in casa … dar mai frumoase sunt si mamele ca maestria Ta .
    Cand apari pe ecran imi provoci o indigestie grava …
    Nu stiu cum baiatul acela poate sta cu tine , ma gandesc ce o avea in loc de creier 8-| in casa sunt fete mult mai destepte si frumoase decat tine …
    Iti dau un sfat : DU-TE ACASA CA MI SE STRICA TV-ul !!!

  10. 101
    alex Says:

    Draga Violeta ,
    Tin sa te anunt ca esti urata ca noapte :D ai o fata de farash rupt , ochii aia cam strambi , paru ala ca dr*cu , sunci(din belsug) , de dinti sa numai comentez.Nu imi imaginez cum un baiat te-ar putea place sa numai punem problema de iubit.
    Priveste-te in oglinda atat iti spun ! In locul celor de la STUFF ti-as fi aplicat o amenda pentru “port ilegal de frumusete”.
    Iubitului tau , Marian , nu ii ajungi la nas nici cu prastia de parca ar fi un VIP de la Hollywood … si nu este altceva decat un manelist obosit ce nu stie sa lege doua cuvinte.
    Soacra ta , se crede mare cucoana pe cand e decat o simpla mironosita cu minte de copil .
    DECI FACETI UN TRIO EXCELENT “FRUMUSETILE PAMANTULUI”!!!
    Amin

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free