Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    getica Says:

    violeta tineo tot asa mi- a placut de tine ca ia-i zis- o lui stela nota zece ca a intervenit sora ta i-a luat mau lui andreea aseara era rosie in fata ca gogosaru azi imi venea sa-i sparg fata lui andreea cind a aratat material cum te injura intru -n hal; fara de hal

  2. 39
    Andreea Says:

    nush cn o voteaza?!? tind sa kred k este o prefakuta. a fost suficient sa fie protejata pt ashi arata adevarata fatza. nu “joaka” korekt. dc zik asta? poi. . . ishi baga parintzii in fatza, e singurul lukru d kare s mai poate folosi in mom d fatza. doar asa mai are o sansa d a fi votata. dak n gandim. . . nu doar parintzii ei sunt afektatzi, nu doar ea l duce dorul… fiekare are o mama kare ar vrea s-o sfatuiaska, un tata kare sa-i spuna “kapu sus, mergi inainte”. . . este un jok. (nu demo). cel mai bun kastiga. sa vdm cn va trece peste toate “piediciile” shi vo spune “da” la final. . .
    sper sa nu fie vb d violeta shi pr’su.
    ahmmmm…….. andreea & muhaela sunt preferatele mele. iar dintre mame d’na ildiko, poate shi d’na stela………..

  3. 38
    toth ana Says:

    violeta mi-a plakut de tn cand ai luato tare pe dn-a stela si pe andreea ca leai pus bn la punct chiar dak ai gresit putin cand teai despartit de alex mie imi place de tn pt ca nu jignesti oamenii cum fac altele din casa nora pt mama3 sper ca u sa ramai impreuna cu marius si sa le inchideti gura la toti si sa faceti nunta in casa nora pt mama 3

  4. 37
    Alinutza Says:

    HORROR !!! Fara suparare fata asta e o c……lita in devenire … schimba barbatii ca pe sostete , dar trebuie sa recunoasteam ca se potriveste cu ANALFABETUL DE MARIUSICA … nu o suport de nici o culoare pe MAICASA re spectiv TANTI IOANA ca nu pot sa ii spun doamna ca nu i se potriveste deloc….daca tanti asta are 40 de ani eu ma impusc .. arata de mai bine de 50 … degeaba se face ea ca e sensibila si rusinoasa … stiti si voi vorba aia : ” Mutu` f…. pamanu`” . SPER sa va luati zborul cat de curand din aceasta casa ;) .

  5. 36
    eu Says:

    dragutza!imatura totushi are 19 ani:D:>imi place cuplul vostru doamna stela dak siar vedea de lungu nasului thare bine ar fi!!suntetzy cea mai proasta pers ptr me!huuu doamna stela!!succes violeta shi marian:Dshi doamna ioana 10 pluss!

  6. 35
    tanya Says:

    a avut dreptate dna stela knd a zis vb aia ku jigodie……..k u chiar esti O JIGODIE URATA……SI DUPA PAREREA MEA CRED K JIGODIILE NU AU CE KUTA IN KSA NORA PENTRU MAMA…ASA K MAI PUNETI POFTA IN CUI DRAGA MEA URATA VIO……..ai o fata de impins tractoare….

  7. 34
    tanya Says:

    a avut dreptate dna stela knd a zis vb aia ku jigodie……..k u chiar esti O JIGODIE URATA……SI DUPA PAREREA MEA CRED K JIGODIILE NU AU CE KUTA IN KSA NORA PENTRU MAMA…ASA K MAI PUNETI POFTA IN CUI DRAGA MEA URATA VIO……..

  8. 33
    gabriela_jasmine Says:

    esti urata si cea mai inervanta concurenta.

  9. 32
    tanya Says:

    E O PROASTA MARE IMI PARE RAU K VB URAT DAR ASA E…..o fufa tot ce e mai rau despre ea….nu are ce kuta in ksa AFARA KU EA….

  10. 31
    annnn e o cita Says:

    e o ciuta cu marian
    violeta a facut cuplu cu maria ca sa nu iasa din casa iar marian ca sa o faca pe alina geloasa el are sentimente profunde pentru alina nu pentru hada de cioleta ea cat sat cu buzele alea e o ……….. da sa stiti ca vreau sa plece din casa nu o mai suport ……………………………………………marian se potriveste mai bine cu alina decat cu violeta ea a vrut sa faca un cuplu cu marian ca sa nu ieasa afara sa fie protejata de dm ioana….. ea e o buzata

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free