Violeta – 19 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul de metrologie

Ocupaţia: studentă

Are doar 19 ani, dar este pregătită să devină soţie. Despre ea, spune că e o persoană plină de viaţă, amiabilă, cu o personalitate… uşor autoritară. Partenerul ideal? Păi: înalt, frumos, isteţ, glumeţ şi iubitor! Nu este o fire geloasă, spune ea însă… ar deranja-o dacă el ar arunca priviri insistente unei alte femei! Violeta recunoaşte că nu obişnuieşte să gătească şi nu prea-i face plăcere să calce, în schimb… îi place să-şi decoreze camera! Poate, cine ştie, va fi un bun designer şi în casa NORĂ PENTRU MAMA. Vom vedea dacă ideile sale vor fi puse în practică!

129 comentarii la “Violeta – 19 ani, Bucureşti”

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    nycu_fans Says:

    esti oribila acasa cu tine

  2. 69
    ema Says:

    Nu mi-a placut la inceput dar acum o sustin pentru ca iubeste cu adevarat

  3. 68
    culi Says:

    doamne asta este foarte antipatica si a devenit foarte antipatica.cand vorbeste imi vine sa inchid televizorul

  4. 67
    enache florentina mihaela Says:

    bai ramy_sesy dute tu si TOTII CEILALTI DR*CULUI SIO MAI LASATIO PE VIVI IN PACE ,NU SUNT RUDA CU EA .FIECARE E FRUMOS INFELUL LUI.VIVI IE TARE SE TINE PE POZITIE,BRAVO EI,P*NARAME SUNT ANDREEA,MIHAELA SI IN DEVENIRE SI VALENTINA,STAU APROAPE PE LINGA EA CAM LA VREO 35KM SI AM SA MA GASESC ,ODATA SI ODATA CU EA,PACAT CA SE BAGA IN TOATE ACUM CIND NUMAI IE BOGDAN IN CASA,BINE IA FACUT,ACUM SUNT EU CU BG ,SUNTEM IUBITI DEAIA A SI IESIT.HA HA ..

  5. 66
    lavinia Says:

    mda.la inceput nu am avut nimic cu ea, cand a facut cuplu cu marius am judecat-o si nu ma fost de accord cu decizia ei si nu sunt nici acum.nu mi-a placut cum a procedat. acum imi place de ea.ma bucur ca se ia d idioata aia d andreea si de mihaela (care sta in umbra andreei) pentru ca merita.imi palce de ea pentru ca are bun simt cat de cat.sper sa ajunga in finala. dar nu cred ca marius o iub si ca face totul doar pentru spectacol.

  6. 65
    simpatik Says:

    Esti urata si ffffffff……. prfacuta nush ce cauti in casa ai doar 19 ani o fata normala la varsta asta nu s-zr gandi la casatorie esti expirata

  7. 64
    calin Says:

    violeta am o intrebare pt tine/ dupa ce te_ai dus la nora pentru mana? ca sa te faci de ras si mai ai si o sora de circ ce sa zic te potrivesti cu marian k e ca tine distrus plangaciosii, mocanisti asta ii adevaru / imi pare tau ca trebuie sa spun asa ceva dar asta e adevaru

  8. 63
    Andreea Says:

    Violeta e mult prea bine crescuta fata de Andreea sau Mihaela! Nici nu stiu cum poate sta in casa cu asemenea specimene? De fapt s-a vazut diferenta si intre parinti. Mama si sora Violetei sunt distinse. Mama Mihaelei a venit sa-si laude odrasla (afacere, casa, masina) da de-o lua-o cineva. Iar despre tatal Andreei … fara cuvinte. De fapt ce iese din pisica soareci mananca (se vede vocabularul Andreei).
    Mergi inainte Violeta !

  9. 62
    kiki Says:

    VIOLETA E VARZA…NU AM CE SA ZIS INAFARA CA NESIMTITA,TAMPITA,VACA,IDIOATA,NEMERNICA SI FARA MINTE…..ARE O FATA DE ZICI CA I-A DAT VACA CU PICIORU’ PESTE EA…E SUCITA CA………………………………….ASTA E PARERA MEA DESPRE VIOLETA.

  10. 61
    bianca Says:

    nu stiu ce cauta si asta pe acolo si toate alea care au 19-20 de ani! chiar nu inteleg de ce va trebiue casatorie la varsta asta? eu una nu m-as casatori pana la 30 de ani. aveti nevoie sa stati sub papuc ? daca aveti nevoie sa fiti cu cineva nu puteti sa aveti o relatie mai indelungata si apoi sa va casatoriti, ca sa fiti sigure ca ati acut alegerea potrivita si nu o sa divortati la 3 saptamani dupa casatorie? care-i graba?

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free