Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 150
    cami Says:

    ANDREEA ESTI CEA MAI TARE IMI PLACE DE TINE PT MINE TU ESTI CASTIGATOAREA ACESTUI CONCURS NU CONTEAZA CE SPUN ALTI SFATUL MEU E SA MERGI INAINTE SI CAND IESE STEFAN SA FACETI O NUNTA SUPERBA SA MOARA TOTI DUSMANII MI-AR PLACEA SA VORBESC CU TINE M AI MULTE SPER SA CITESTI MESAJUL MEU SI SA VORBIM PE MESSENGER ADRESA MEA ESTE ghiorghisor_adrian@ yahoo.com este adresa sotului meu te pup dulce cami din valcea

  2. 149
    Dorina Says:

    Fii un pic mai calma,mai temperata si nu mai raspunde provocarilor si vei avea de castigat ia exemplu de la Roxana care este foarte diplomata .

  3. 148
    zozole Says:

    andreea este o fire mult prea intepata…mi-a fost antipatik ink de la inceput..nu prea cred in cuplul pe care il formeaza cu stefan…dar cel mai bine se va vedea cand se vor intalni afara dak au stat in concurs numai pentru bani si au format un cuplu de dragul concursului..poate ca e bine ca spui omului ce te deranjeaza la el in fata,dar inceark sa o spui intr-un mod mai placut sh inceark s fi mai finutza.

  4. 147
    Ade Says:

    esti sooper tipa …ma regasesc in tine…am acelasi caracter :*:*:* …fii tare si nu te mai certa cu moarta aia de alina k nu merita efortu e foarte inchisa la minte…nu o duce capu delok…nu leaga 3 cuvinte…e varza tipa ….faci un cuplu foarte tare cu stefan…:*:*:* imi pare foarte rau ca ai iesit din casa…vrajitoarea aia de antoneta nu trebuia sa te nominalizeze x(
    mi-ar face placere sa vb si pe messenger

    adresa mea:larysa_adelina@yahoo.com

  5. 146
    Aura Says:

    Andreea ai fost preferata mea in casa si chiar am plans cand ai iesit.Nu a fost corect ca cei de la Kanal D sa faca propunerea antonetei pt ca era logic ca nu va accepta .Trebuia sa faca asa cuma afacut pana acum si anume sa zica sa dea baniii celor de la Kanal D.Sincer sper sa vezi mesajul meu si mi-ar face i mare placere sa vb si pe messenger.
    Adresa mea: aura.nita25@yahoo.com

  6. 145
    tanya Says:

    chiar mi-a plakut comportamentul tau de azi in emisiune….ai fost super tare……chiar as dori sa vb ku u pe mess dar nu stiu kum sa facem…..astazi s-a vazut k antoneta e moarta dupa premiul cel mare si mai are tupeul sa spuna k nu-i asa…..astazi am plans impreuna ku u,,,stefan si d-na lucik……am plans pt u……nu puteam sa ma mai abtin knd vedeam materialele knd iti luai la revedere……cel mai urat lucru pe kre l-a fakut antoneta……..cel mai urat…..imi este skrba de fata ei,,a alinei si a pampalaului de ionut….chiar m-a impresionat faptul k stefan a plas era si normal dar nu l-am crezut in stare ….am crezut k o sa fie extrem de suparat dar………bravo lui se vede k te iubeste si u pe el….ai grija de u…….si de stefan…sper k relatia voastra sa dureze mult…..si in sf sa va casatoriti…….te-am pupat….pa….sper sa citesti ceea ce ti-am scris eu…………………imi placi enorm de mult….as vrea sa te am sora mea dar nu se poate ….orikum eu te consider sora mea mai mare….pup

  7. 144
    tanya Says:

    andreea vreau si eu id tau te rog mult……..vreau sa vb ku u neaparat……te rog mult…esti preferata mea chiar dak ai iesit din ksa……pup….

  8. 143
    Lavynya Says:

    Nu ti se pare ciudat k tia-i pierdut ambele prietene din concurs. poate ar trebui sa iti dea de gandit lucrul acesta. Crezi k esti in masura sa vb despre proietenie.

  9. 142
    ina Says:

    IMI PARE F,RAU CA AI IESIT DIN CASA,AI FOST PREFERATA MEA SI TE`AM VOTAT TOT TIMPUL,DAR NU`I CORECT CONCURSUL ASTA SI NU MA MAI UIT LA EL SA SE DUCA NAIBI TOTI DIN CASA.ESTI O SCUMPA SI IMI PLACE CUM GANDESTI,MI`AS DORI F MULT SA POT VB CU TINE PE MESS CA AI FOST FAVORITA MEA;*POOP SI AI GRIJA VDE TINE

  10. 141
    tanya Says:

    iubita mea andreea dc ai iesit???????AM PLANS KND AM VAZUT K TE-A NOMINALIZAT NEMERNIK AIA DE ANTONETA…O nenorocita,e moarta dupa bani,la fel k prostul ala de ionut si la fel k proasta aia de alina,o panarama de fata……e nebuna rau ANTO e dementa…e venita de la socola…la fel k pampalaul de ionut….antoneta cred k a fakut bulevardul prin italia/…e clar k e distrusa femeia rau de tot….o fomista de bani…….dar nu mai are rost sa vb urat chiar pe pagina andreei………….IMI PARE NESPUS DE RAU K AI IESIT….NUMAI POT DE CIUDA………..SA-MI DAI SI MIE ID TAU TE ROG……K SA LE BARFIM PE NEMERNIK DE ANTO,,,,MENAJERA DE ALINA SI PAMPALAUL DE IONUT……..AVEM CE SA DISKUTAM…….

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free