Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    nanu Says:

    s-a ai gj s-a nu m-ai intervii pt Stela k strici imaginea ta,si da-l la oparte p stefan k se crede superior fata d tine si nu meritzi asa o jumatate!se vede ca el e in concurs numai pt bani.fi tare si rezista pana la final!

  2. 99
    Vicky Says:

    Ce pretentii poti avea de la o chelnarita.Cine poate sti in ce sperluca lucreaza din ce capat al Bucurestiului.Ea cu toti din casa are ceva si daca pina acum n-a avut nimic cu Roxana ,urmeaza,pentru ca Roxana a spus ca regreta ca a vrut-o pe Andreea la munte .

  3. 98
    miki Says:

    esti super tineo tot asa te:* si ai grija de u

  4. 97
    dya Says:

    te iubesc andreea esti preferata mea:*…tzineo tot aja ki bine

  5. 96
    ovidiu Says:

    Ce sa-i zici este o Prefakuta ..si o inconstienta ce e…hai esi afara din kasa,…akolo nu-i de tine fetito…esti prea mika..:P

  6. 95
    maia Says:

    mie imi place cel mai mult de andreea:X…este o persoana deschisa si care spune lucrurilor pe nume…nu k violeta care vrea sa faca pe fata buna…kand de fapt cine stie ce se ascunde in spstele camerelor:D..andreea te sustzin:X

  7. 94
    Nty Says:

    Eşti cea mai tare dintre toate,super simpatică

  8. 93
    anushqueVl Says:

    Andreea e cea mai tare si avem acelasi caracter :*

  9. 92
    lavynya Says:

    Am vazut ,,La sueta cu Bahmu” ieri noapte. in emisiunea aceea s-a vazut f clar ca Stefan nu da 2 bani pe Andreea. Dansa cu toata lumea si pe ea nici makr nu o baga in seama. Sper sa iasa cat mai repede si el si mama lui din concurs. Sunt niste nesuferiti. Nu au intrat pentru premiu,dar ar face orice k sa il castige. mi se pare k a inceput si Andreea s isi dea seama ce oameni sunt si ca mai mult o afunda decat sa o ridice.

  10. 91
    elenoi Says:

    Nu Andreea chiar nu este urata,este draguta foc, numai cand se enerveaza(si o face cam des) se urateste din rautate.Partea proasta e ca sare in ajutorul tuturor din asa zisa tabara a lor.Ar trebui sa-si vada numai de interesul ei,si atunci nu ar mai vorbi asa de mult si prost uneori.

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free