Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 120
    dana Says:

    Imi pare rau sa o spun dar consider ca nu te potrivesti deloc cu Stefan. In schimb poti face cuplu perfect cu doamna Stela.Asta cand sariti cu gura pe altii. Ma intreb, daca nu ati avea obiective comune in a-i desfiinta pe ceilalti, ce fel de relatie ar fi intre voi. Cu siguranta certurile ar fi inevitabile si v-ati desfiinta una pe cealalta.

  2. 119
    Ana Says:

    Esti urata si cata;impulsiva, rautacioasa te potrivesti cu Stela!

  3. 118
    enache florentina mihaela Says:

    fata nu te potrivesti cu Stefan si sti si tu asta dar nu ai incotro,nu esti preferata mea delok ,intrun cuvint nu te suport ptr caesti o scorpie,precum zodia..

  4. 117
    camysa Says:

    esti ok
    tine-o tot asa

  5. 116
    bia Says:

    a

  6. 115
    bia Says:

    andreea felicitarii si sa fi la fel de buna in continoarea . imi pare rau dar aseara nu am putut vorbi cu tine …… imi daream tare mult dar….

  7. 114
    liz Says:

    nu te potrivesti deloc cu Stefan.Ar tebui sa-ti canalizezi inteligenta spre o facultate ,astfel o sa te transformi intr-o tata.Pacat ca esti frumusica si ai putea fi si desteapta.

  8. 113
    dana Says:

    Andreea se cearta si spune cu pasiune lucruri care nu sunt adevarate si in care nu crede.Probabil se solidarizeaza cu anumite persoane numai de dragul de a le gasi nod in papura celorlalti care nu fac parte din grupul ei. Pacat de atata risipa de energie pentru a-si impune parerile negative. Am ajuns la aceste concluzii dupa ce am vizionat mai multe materiale, printre care si cel in care-i spunea lui Stefan sa traga apa la baie pentru ca ea s-a saturat de cearta.

  9. 112
    ALINA Says:

    E CEA MAI TARE ANDREEA PSUNE TOTU IN FATA E SUPER TARE FATA DE ALTELE ;) CEI CARE O CRITICA AM O RUGAMINTE NU MAI LASATI COMENTARI…..TE PWP ANDREA

  10. 111
    naty^naty Says:

    esti cea mai penibila fata esti o taranca cu diploma vb foate vulgat da cu de cand ai ramas singuta cam ti s-a taiat pofta de cearta eu nus ce cauti cu stefan k el te foloseste mai mult se vede de la o osta k nu tine la u

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free