Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 140
    roxana Says:

    esti cam prefacuta nu imi placi delok in unule momente

  2. 139
    Alyna Says:

    Andreea sper sa ajungi in marea finala pentru ca esti singura care meriti.Esti cea mai tare.Incercati sa`i scoateti pe scorpia aia de Alina si pe fraieru` ala de Ionut cu maicasa afara . Fii tare in continuare :X:X:X .

  3. 138
    tanya Says:

    bombonika mea de fata….esti super de treaba si o fata ku kpul pe umeri….imi pare rau pt ce ti-au fakut uratele alea de MIHAELA SI IOANA…….le indrageam si pe ele dar numai atunci knd ti-au fost aproape…..dupa ce am vazut de ce sunt in stare…..mi-am schimbat parerea…..sunt niste perverse…..mihaela are in kp numai bani numai bani…..si sper sa nu kstige nimik…..vreau sa castige acest concurs ori u ori alina,chiar dak nu o simpatizez pe alina…roxana nu vreau sa iasa nora sapt pt k premiul se va imparti…si mihaela si ku ioana nu vreau sa ia niciun ban….sunt niste urate….niste perverse….

  4. 137
    ADA Says:

    sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus…makr pe jumate

  5. 136
    ADA Says:

    imi placi ff mult ANDREEA…esti preferata mea…..sper sa castigi si u ceva din concursul asta……esti super desteapta si frumoasa…stii sa vb nu k alina…se balbaie….trb sa o dea d-na lucik afara atunci knd era mama sapt…asa kuym a dat-o afa pe violeta

  6. 135
    andrei Says:

    andreea esti super tare dar stefan si stel nu te merita stefan e de pamplezie

  7. 134
    Anca Says:

    Machiajul o face sa para prea matura

  8. 133
    vio Says:

    Fata buna dar esti infuentata de stela si Stefan care nu te merita.Deschide bine ochii inainte sa faci un pas

  9. 132
    alex_92iunie Says:

    La Andreea imi place mult ca e sincera si este directa. E ok ca fata dar nu stiu ce o sa fac ea cu Stefan. nu imi plce deloc pentru ea . Ea merita ceva mai bun dupa parerea mea.

  10. 131
    Lavynya Says:

    Bravo Ana !!! Imi place cum gandesti! Alina este si preferata mea iar Andreea chiar nu ii ajunge nici la degetul mic de la picior

Pages: « 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free