Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 130
    Lavynya Says:

    cred ca intr-adevar esti invidioasa pe Alina deoarece ea ,,este iubita si respectata in timp ce tu cersesti iubirea lui Stefan”. E grav daca nici prietenele tale nu te mai suporta. Ioana si-a dat seama ce fel de caracter ai. O sa ramai singura deoarece sunt convinsa ca Stefan nu da doi bani pe tine in afara concursului si nici tu pe el. cum ai accepta sa fi tinuta in brate de un nespalat si prost crescut(asa cum l-ai numit tu) daca nu pentru bani?

  2. 129
    mirela cristea Says:

    Imi place foarte mult de tine si sper sa o tii tot asa ca vei castiga. Stefan e partenerul perfect pentru tine. Va sta foarte bine impreuna. Va doresc mult succes . Pupici

  3. 128
    mareidiana Says:

    CE PRETENTI AVETI LA E SA VORBEASCA FRUMOS CIND EA NU STIE SA LEGE DOUA CUVINTE.SA LAUDAT IN CASA CA ESTE LA 2 FACULTATI LA PROSTOLOGIE PROBABIL.ANDREA ESTI CEA MAI PROASTA DIN CONCURS AI SI DIPLOMA.ASEARA IN EMISIUNE SPUNEAI CA SINT MULTI CARE SE ASCUND IN SPATELE MONITORULUI.DAR ALTA POSIBILITATE AU SA VORBEASCA CU TINE SATI SPUNA CE PROASTA ESTI.LA TEL TREBUIE SA DORMI CU E IN MINA CA NU PRINZI LINIA LIBERA.IN VIZITA NU PRIMESC CA DACA AR PUTEA SA VINA LUMEA IN CETATEA GROAZEI TEAR LUA LA BATAIE CREDEMA.SI TACTU ALA PROST SI MATA TIGANCA

  4. 127
    Ana Says:

    ce naturalaete vedeti la barfitoarea asta?nu stie sa faca nimic altceva decat sa se certe sa faca mahalagism;ati vazut-o facand mancare,curat,citind,eu cred ca nu;ea stie una si buna ,cum sa o denigreze pe cea care ii este net superioara din toate punctele de vedere si de care este constienta ca-i va sufla premiul:ALINA.Scandalos si rusinos comportamentul tau.Afara !

  5. 126
    Ana Says:

    Rautatea intruchipata!dupa buze se cunoaste ce-i poate capul…are aplecare spre vulgaritati si este o cata de prima speta;de la l5 ani ai inceput cu amorul?Nu-i ajungi Alinei nici la degetul mic de la picior,mai mahalagioaico!invidioaso.Locul tau nu este in concurs acesta!Afara la tava………..rusine pentru atitudinea pe care o ai si pentru rautatea care o a manifesti fata de cei din casa!

  6. 125
    mady Says:

    o idioata..e numai gura de ea.. se baga in seama si ea…e ffinvidioasa p alina..oricum ea e cu mult mai frumoasa k u si mai simpatik…d aceea tot ai cu ea…

  7. 124
    anonima Says:

    FATA ESTI VARZA,NUSH CINE TE SUPORTA,AI UN CARACTER DE PROASTA CARE SE CREDE DESTEAPTA,MAI IMPORTANT DECAT SA FI SINCERA(ASA CUM SUSTI)E SA NU FI PREA SINCERA,ORICE CALITATE POATE DEVENI DEFECT DACA EXAGEREZI SI CRED K TU PREA EXAGEREZI…MAI INVATA DE LA ROXANA SI APOI DA-TE MARE!!!ESTY PREA EXAGERATA,TE CREZI PREA FIGURANTA,DAR DEFAPT ESTY O TAMPITA DIN COCINA CARE VREA SA APARE SI EA LA TELEVIZOR…PREA TI-O IEI IN CAP,IAR PI*DA AIA DE GURA CARE O AI,VAISIAMAR!CALCULEAZA-TE FATO CA NO O SA AJUNGI NICIUNDE CU ATITUDINEA TA,CRED CA NICI STEFAN NU TE SUPORTA,CE SA MAI ZIC DE SOACRATA…ESTY O PAR*SUTA,VREAU SA FI DATA AFARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 123
    sile Says:

    ANDREEA, se pare ca nu te prea agreeaza MULTI !
    NU este indeajuns sa fii NATURALA …
    Mai trebuie sa faci ceva …
    ATENTIE, ai inca o concurenta puternica RAMONA, si este o fata placuta !
    ESTE posibil sa merite mai mult decat tine sa castige concursul !

  9. 122
    sile Says:

    ESTI CEA MAI NATURALA DIN CASA.MERITI SA CASTIGI CONCURSUL INSA IN CASA NU TI SE POTRIVESTE NICI UN BAIAT.

  10. 121
    good.angel67 Says:

    Andreea poate sa spuna o lume intreaga k nu te potrivesti cu Stefan daca tu crezi k el este potrivit pentru tine ,atunci asculta-ti inima si sunt sigura k te vei intelege nu bine ,foarte bine cu d-na Stela,este o femeie de treaba si doar se apara si ea cand este atacata ,exceptand unele iesiri pe care le are ,la fel cum le au toti din casa.

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free