Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    elenoi Says:

    A inceput sa lase clontul mai mic,probabil a vazut si ea ca nu are tot timpul succes cu jignirile.Probabilsi-a dat seama si de ce e in stare Steluta.O femeie foarte rea.Crede ca tota lumea are ceva cu ea si Stefan.Nu sunt numai ei in concurs si fiecare are dreptul sa concureze dupa cum il duce capul.

  2. 79
    victor Says:

    alinutza ar trebui sa te uiti la tine intai si pe urma sa o faci pe andreea urata .
    probabil tu esti urata ca foamea si te dai fr. lui peste.

  3. 78
    alinutza Says:

    oparita rau…urata cu crengii…nu s-o vedea mai nene…iesi afara jigodie….n-ai ce cauta aqolo…nu casa nora pt mam e lokul tau…dute nene…la Piatza…esti dusa rau…terminata oparita…intr-un cuv..VARZA

  4. 77
    daniel_29 Says:

    ai dreptate georgiana…;)

  5. 76
    Georgiana Says:

    Andreea e cea mai tare de p acolo .. celelalte nici sa vb nu stiu .. andreea pune punctul p I atunci cand nu ii convine ceva .. celelalte o dau p ocolite .. andreea ar trebui sa castige .. andreea reprezinta promotia NPM3 .. cand auzi NPM3 imediat te gandesti la Andreea .. Esti o dulce si fi ca si pana acum :x

  6. 75
    raluc Says:

    Andreea esti o………nu am cuvinte de sp deapre tn ………si nu vreau sa te jignesc.daca ar fi sa te cracterizez ar trebui sa folosesc cuvinte obscene asa cum faci tu.Esti o mahalageoaica cum st babele alea de la tara……….ar fi mai bine sa iesi ca esti penibila rau………..si de invidioasa,la-o dr*cu pe Alina in pace ca nu ti-a facut nimik.

  7. 74
    victor Says:

    esti fff frumoasa si desteapa ,dar nu te mai grabi cand vb ca te balbai in rest totul e ok . tine-o tot asa

  8. 73
    LAvinia Says:

    Esti cea mai tare ANDREEA… mi`ai placut de la bun inceput…imi place k zici lucrurilor pe nume .. ehh uneori mai exagerezi dar imi place k nu te lasi mai prejos… faci un cuplu minunat cu STEFAN … sper sa reusesti impreuna cu DNA STELA si cu STEFAN sa`i demasti pe prefacutii casei……ai mare grija la scorpia aia de Lucica (o urasc din tot sufletu n`am vazut femeie mai prefacuta k ea si k vrajitoarea de Ioana)…aa si ai grija de Alex k acum numai e Miha iin casa:(( ,,, makar pana iasa din casa… Te pup si sper sa castigi premiul cel mare k meriti :X Mult noroc in viatza

  9. 72
    cristina Says:

    Esti o fata super tare sper sa castigi premiul si sa sti ca imi place de tine si de Stefan ,sa iti spun un mare secret seamana cu sotul meu si deea imi place de voi ,sper sa ajungeti pana la sfarsitul concursului si sa raminet inpreuna,multa bafta tino tot asa esti cea mai tar.

  10. 71
    GABITZA Says:

    NORA PERFECTA:MAHALAGIOAICA PUTOARE CLONTU MARE SI NESIMTIRE CAT CUPRINDE. SE POTRIVESTE DE MINUNE CU STEFAN. AMANDOI SUFERA DE SEFIE SI SUNT BOLNAVI DUPA BANI.

Pages: « 16 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free