Andreea – 21 ani, Bucureşti


Ultima forma de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: ospătăriţă

Pentru Andreea, drumul până aici la NORĂ PENTRU MAMA nu a fost prea lung. Şi asta pentru că locuieşte în Bucureşti. Dar vom vedea dacă tot la fel de scurt va fi şi drumul către inima alesului ei.. şi mai cu seamă, dacă-l va întâlni aici… pentru că şi ea îşi doreşte să fie mireasă, la fel ca toate concurentele! Dar pentru a spune da alesului său, acesta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Andreea apreciază la un potenţial partener, cavalerismul, romantismul, loialitatea, fidelitatea.

Despre ea, Andreea ne-a povestit că a avut o singură relaţie… de 6 ani!

La cei 21 de ani, Andreea pare o persoană matură şi statornică într-o relaţie.

159 comentarii la “Andreea – 21 ani, Bucureşti”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    papusica32 Says:

    AFARAAAAAAAAAAA,VOCABULAR NU,BUN SIMT NU ,CLAR OSPATARITA DE DOI BANII,SE POTRIVESTE CU STELA NU STIU NICI UNA SA LEGE DOUA CUVINTE.SI CU BLESTEMELE DE LA DOAMNA LUCICA SA SPERIAT,FATO SA STI CA BLESTEMELE DE FEMEIE VADUVA TE AJUNGE SI ASTA TIAI FACUTO CU MANA TA PTR CA NU STI SA TE OPRESTI UNDE TREBUIE AI SA VEZI,IAR CU STEFAN,NAI SA STAI DUPA CE IESI O KLIPA,SUNT F SIGURA ……

  2. 59
    cosmin Says:

    Tu te crezi mai mare decat esti,pui porecle la tota lumea dar nu-l vezi pe DUFFY-DUCK a-l tau pe care l-ai ales la vrajeala sa face-ti cel mai tare cuplu,,,tu o VIPERA ,el un PAPAGAL,iar mama soacra o VULPE batrana.

  3. 58
    ale_ale Says:

    imi place de tn ca spui lucrurile pe nume
    dar ai griga cu stefan el vrea doar bani

  4. 57
    ionela nita Says:

    daca tot le critici pe toate, le jignesti, de ce nu te uiti intai la tine?daca esti asa desteapta,de ce nu esti la facultate? esti foarte nesimtita,urata,intr-un singur cuvant: TERMINATA. este adevarat ca cine se aseamana,se aduna. OARE PARINTII TAI TE SUPORTA ASA NESIMTITA? AM UITAT SI EI SUNT LA FEL):

  5. 56
    dana Says:

    andreea controleaza-ti vocabularul ca nu ai cei 7 ani de acasa…esti frumoasa dar comportamnetul lasa de dorit

  6. 55
    Kleo Says:

    FA…esti a mai penala din concursul NPM 3……iesi dreaq afara k strici imaginea la toata lumea de acolo…..dute dreaq la TIGANIA TA cand deschizi gura miroase A CANAL….nu le mai barfi pe tote k tu esti o simpla ospatarita si zici k ai afacerea ta …VAI DE CAPU TAU tot la varza ajungi cum a zis si dna Lucica…….

  7. 54
    tasha Says:

    hmm…nu imi place sincer….nu o suport…la inceput era ok…dar acum…

  8. 53
    rakhel Says:

    domnisoara ospatarita,are 21 ani,si scrie despre ea ca a avut o relatie de 6 ani,ce inseamna asta ca de la 15 ani a avut deja un draguti?asa este in t…..ie!

  9. 52
    cargab Says:

    Andreea esti penibila te bagi ca musca in oala peste tot esti vulgara esti o mahalagioaicadezastru rusine organizatorii ar trebui sa aiba mai mare grija la cum aleg concurentii
    andreea este o rusine pt npm3

  10. 51
    sima Says:

    andreea este o gaita in casa,insa spune adevarul.s-o lase pe doamna lucica sa vorbeasca,ca dupa aia oricum zice ca nu-si aminteste ce-a zis.ii sta foarte bine cu stefan si doamna stela e bine ca ii sustine

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free