Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    rodica Says:

    1.Alexandra si Dragos
    2.Adrian si Edina
    3.Ionut si Andrada

  2. 79
    Pancu Crina Maria Says:

    1.Ionut si Monica
    2.Dragos si Alexandra
    3.Adrian

  3. 78
    felicia Says:

    1.Adrian
    2.Dragos si Alexandra
    3.Monica si Ionut

  4. 77
    DARIA Says:

    premiul ilva da staful cui vre nu cui merita asa k nu ma intereseaza castigurile inexistente .ramaneti voi cu el!!!SUNTEM FOARTE DEZANAGITI DE FINALA DIN 18 AUG.ACUM INTELEG K TOTUL E O MINCIUNA .CN SI-AR MAI CHELTUI BANII PE SMS-URI?E O MARE NEDREPTATE PE LUMEA ASTA !!!SPER CA IN URMATORUL SEZON SA NUMAI ADUCETI ASA SPECIMENE{75}%

  5. 76
    maria Says:

    1.DRAGOS SI ALEXANDRA 2.IONUT SI MONICA 3.ADRIAN SI ANDREEA

  6. 75
    puscau carolina Says:

    1. DRAGOS – ALEXANDRA
    2. IONUT – MONICA
    3. ADRIAN

  7. 74
    Georgescu Mihaela Says:

    1. Dragos si Alexandra
    2. Adrian si Andreea
    3. Imre si Andrada

  8. 73
    ionela Says:

    Imi pare rau ca a ramas mahalagioaica in competitie cand locul ei este acasa. ne-am saturat de ipocrizia, certurile si mahalagismele ei. O borata care confunda emisiunea cu satra ei. a reusit sa o provoace pe Andreea si asa a si eliminat-o , o prefacuta pana la urma ii ia pe toti din casa la rand cu certuri, jigniri . Afara cu ea , e o prefacuta si uite cu cearta si mahalagismul a reusit sa cerseasca 20000 lei. iar Alexandra s-a aliat cu ea ca sa se sustina reciproc , normal ca in gasca lui Dragos sunt mai multi. Plange cu rimelul curgand sa impresioneze ca chipurile ea nu jigneste ca toata lumea se ia de ea cand colo ea este in centru la tot circul.Chiar ca e victimizare dupa ce s-a scalambait in toate emisiunile, s-a dezgolit si trupeste si de caracter ,acum plange, cerseste voturisa mearga la satra cu ceva banuti. RUSINE asta nu e o emisiune matrimoniala ci un circ de 2 bani

  9. 72
    Pop Sorina Says:

    1.Ionut si Monica
    2. Adrian
    3.Alexandra si Dragos

  10. 71
    intransigentul Says:

    FLORINA BRAILA UN COMENTARIU DE NOTA 20. Asta a fost o mascarada dirijata de staf si moderatoare nu concurs. Daca o tin asa cu masluirea staful ,nu are cum sa castige Adrian cu mama .Nu stiu daca va fi nunta cu toate ca si au spart venele tot pentru bani.

Pages: « 15 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free