Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    elena Says:

    alexandra si dragos, adrian si marioara, edina

  2. 89
    ramona Says:

    gabriela, dragos locul 1
    locul 2 alexandra
    locul 3 edina

  3. 88
    mary Says:

    De acord cu Ionela.

  4. 87
    mary Says:

    1.Marioara-Adrian,Edina
    2.Alexandra
    3Niculia-Ionut

  5. 86
    POPESCU LUCHIANA ELENA Says:

    1.Alexandra si Dragos
    2. Adrian si Edina
    3. Ionut si Monica

  6. 85
    ADRIAN Says:

    1. Edina si Adrian 2. Alexandra si Dragos 3. Monica si Ionut

  7. 84
    violeta Says:

    1 adrian,si edina 2 dragosi si aleexandra3ionut si monica

  8. 83
    ionela Says:

    Andreea nu a fost corecta in sensul sa recunoasca ca totusi si-a dorit sa ramana pana la Finala si in plus in aceasta emisiune mai bine nu mai venea ca n-a spus nimic numai maimutareliu si vorbe in vant. Andrada in continuare o ipocrita la materialul cu Gabriela , joaca la doua capete , baga fitile atat la Gabriela cat si la Alexandra. Tigania ei isi spune cuvantul. Dragos si cu mama lui cea inculta , needucata , prefacuta si ahtiata dupa bani au reusit sa mai capete ceva bani datorita pozitiei de mama sapătamanii desi nu merita si nu cred ca telespectatporii sustin incultura, nesimtirea, calicia, ipocrizia , poate doar rudele lor ( asa multe? ) Andrada sustine ca aceasta emisiune a fost una educativa , da este meritul ei sau poate cand a venit in competitie era varza si acum iese educata datorita circului pe care l-a facut zilnic. Nu cred ca merita nimeni sa fie castigator si sa ia marele premiu mai bine sa se imparta la fiecare dupa vechimea in competitie . Asa este corect si cinstit si la acest capitol trebuia ca si Andreea sa ia niste bani ca totusi a rezistat 11 luni aici.

  9. 82
    -flori Says:

    Fete:Alexandra,Andrada,Monica Mame:Gabriela,Niculina,Lena

  10. 81
    mihaela Says:

    adrian-edina ,dragos-alexandra,ionut-monica

Pages: « 15 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free