Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Dinu Florina Madalina Says:

    1.Dragos, Gabriela – Alexandra
    2. Adrian, Marioara – Andrada
    3. Ionut, Niculina – Edina

  2. 69
    alexya Says:

    1. Adrian, Marioara- Edina
    2.Dragos, Gabriela- Alexandra
    3.Ionut, Monica- Andrada

  3. 68
    lorenzo Says:

    in aceasta emisiune se premiaza anumite persoane care nu merita de exemplu Andrada care sa agatat de Adrian si mama sa incercind mereu sa-i sicaneze stiind de altfel ca asa o sa faca audienta care se pare ca este premiata de producatorii ,jocurile de culise sunt facute ca unii sa castige pe nedrept anumite beneficii in defavoare celorlaltii,sa vazut clar ca si prezentatoare prin intrebarile care sunt puse in asa fel incit sa se certe , si in legatura cu voturile eu cred ca nu sunt corecte daca analizati dealungul competitiei Adrian si mama sa au fost mai mereu pe primul loc iar de o perioda treptat pe primul loc a fost doamna Gabriela la mama saptaminii iar la nurorii Alexandra mi se pare cam dubios deorece se stie ca se apropie finalul si ei trebuie sa ajunga pe primul loc ,in ultima finala se vede pe fata lui Dragos ,Alexandra Gabriela si Andrada ca stiau ce o sa se intimpele in legatura cu eliminarile de fete mizand cea mai mare suma pe iesirea Andreei cea care avea cei mai multi bani la fete de unde au primit aceasta siguranta, Ionut si Monica de ce nu au acesi siguranta ca si ei sunt un cuplu destul de apreciat se vede pe fetele lor ca ar vrea sa se casatoresca dar ceva le spune ca nu sunt favorizati precum Draos si Alexandra,oricum Dragos si mama sa au fost favorizati de ce au fost bagati din nou in casa dindule si o suma de bani la reintrare care se pare ca in ultima vreme prin aranjare lucrurilor in asa fel suma a crescut si sar putea sa mai cresca pana in finala ,Adrian si mama sa au rezistat eroic situatiei care a fost in casa ,cum se spune ei au fost calul de bataie.

  4. 67
    corina Says:

    1.alexandra 2.dragos.3andrada

  5. 66
    gaby Says:

    1.Dragos- Dna.Gabriela-Alexandra
    2.Adrian-Dna.Marioara-Edina
    3.Ionut-Dna.Niculina-Andrada

  6. 65
    Gheorghita Gina Says:

    1. Adrian
    2. Alexandra
    3. Dna Gabriela

  7. 64
    Catalina Says:

    1. Adrian, Marioara- Edina
    2.Dragos, Gabriela- Alexandra
    3.Ionut, Monica- Andrada

  8. 63
    CRISTINA Says:

    ALEXANDRA,ADRIAN SI IONUT

  9. 62
    Raluca Says:

    1.Dragos, Gabriela – Alexandra
    2. Adrian, Marioara – Andrada
    3. Ionut, Niculina – Edina

  10. 61
    Gigel Says:

    Ionete a facut ciocul mic tremura si maruntaile in el si Monica ca va pierde mama sa 45o dde mii de lei,dar poate sa ii piarda si simbata viitoare.Handrada a fost pe 3 iar astia care au masluit voturile au trecuto 2 doi iar mama saprtaminii a fost Marioara si nu Maidaneza toata lumea crede ca jocurile sint facute ca Dragos si Alexandra au un ris ironic si rid asa ca prostii cin vad ceva ,poti sa le arati un deget si ei rid saracii,numai sa vina banii.Totul e aranjat de cind a fost mituit Dragos si Maidaneza sa reintre in casa,ca la asa emisiunii nu mai vrea nimeni,de asta au venit ceio eliminati din editiile trecute si chiar Dragos si Edina.Noi concurenti sa fie atenti la contracte sa puna ei conditii.

Pages: « 15 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free