Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    mia olteanu 2009 Says:

    Adrian,Andreea siD-na Marioara

  2. 39
    ralu Says:

    Alexandra, Dragos, Adrian

  3. 38
    yoyo Says:

    Pe toate paginile este prezent Adrian &mama lui iar mireasa Alex iar colateral Edina sau Andreea,toti care o voteaza pe andrada nu o voteaza si pe alexandra ,atentie ea niciodata nu a iesit ms si nici acum nu iese,si-a luat dreptul cu varf si indesat,ajungeeeeeeee,eu zic ca se vor casatorii ambele cupluri si pe ultima suta joaca murdar ca pana acum vor sa ne faca pe noi sa credem ca nu se vor casatorii sa fie surpriza si cei surprinsi vor fi ei ca nu vor castiga marele premiu,joaca murdar si dupa o regie,dar pe noi ne intereseaza sa se termine odata ca deja sunt de nesuportat,niste fomisti ….un tribunal in direct,vaiiiii Gabriela Cristea daca nu vi se duc in jos rau,prezentatoarea sa plece de unde a venit ,nici de pe cartoane nu citea bine….vorbea ea mai mult ,incita la scandal tiganesc,pentru nimic,ce v-am facut mai producatorilor?RUSINE

  4. 37
    yoyo Says:

    mama s. Marioara&Adrian mirs. s Alexandra si posibil Edina sau Andreea,vor pleca in ziua finalei andrada si monica posibil si ionutu si tavi

  5. 36
    edynutza Says:

    Dragos si Alexandra,Monica si Ionut si Edina cu Adrian,

  6. 35
    DANY Says:

    ALEXANDRA ADRIAN DRAGOS

  7. 34
    Gigel Says:

    Finala.MARIOARA MAMA SAPTAMINII. EDINA MIREASA SAPTAMINII SI 3 ADRIAN.VOR PLECA ACASA INAINTE DE FINALA, OCTAVIAN, ANDRADA,SI ANDREEA.aNDRADA A FOST DEJA PLATITRA DE GASCA DELA OCNITA CU DESTUI BANI PENTRU CARE A PRESTAT CU GURA CA E MAI BINE DECIT LA SPALAT WC IN ANGLIA.dRAGOS A PRIMIT MITA PENTRU CARE A REVENIT IN CASA.SI VOR FI SI ALTE SURPRIZE PENA LA FINALA.

  8. 33
    Pistol Elena Says:

    Adrian,Alexandra,Dragos

  9. 32
    Daniel Says:

    Adrian, Dragos, Ionut la baieti, in aceasta ordine, iar la fete Andrada, Alexandra, Edina.

  10. 31
    Ionela Says:

    Alexandra, Edina, Andrada

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free