Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    MARIA - MAGDA Says:

    ALEXANDRA,DRAGOS,ADRIAN

  2. 29
    Florina-Braila Says:

    Dupa ce mi-am dat o parere cu privire la primele 3 locuri ce vor fi castigate nedrept, incerc sa fac o mica remarca, gen comentariu cu privire la acest reality matrimonial, CICA ?!?…Fiecare concurent,are o baza de sustinatori care-si incurajeaza gladiatorii (tot se plang ei de teroarea rezistentei lor ) prin atacarea sau incitarea unora impotriva celorlalti,in a inventa o BATALIE ! Scopul nefiind atins (casatoria cu verigheta ),pt ca s-a facut doar un fel de balet, exista suspiciunea unui flagelat,avand drept sursa o promisiune dinainte exprimata de ambele parti Exista sentimentul ca scopul emisiunii este altul(impartirea banilor intre ei,tacit ) si-n cazul acesta, fiecare si-a interpretat un rol cu miza mare (singurii castigatori fiind voi si nu noi care ne pierdem timpul si ne uzam nervii din cauza nedreptatilor ) fapt ce ma determina sa ajung la parerea ca, acum ca si in alte dati, efectul este acela al descurajarii noastre de a mai participa prin vizionare la asemenea mascarade regizate in baza unui acord intre concurenti si probabil organizatori Altfel nu inteleg de ce se numeste MIREASA pt fiul meu ? pt ca afara, fiecare fiu are o mireasa care sa-i fie harazita Consider ca BANII ii merita doar cei ce se casatoresc in cadrul acestui reality matrimonial si nu cine a rezistat pana acum,pt ca pana la urma au avut o casa curata, n-au muncit pe branci carand saci, au avut buget mai mare decat si-ar fi permis in afara casei, s-au distrat la diverse activitati, s-au plimbat in tara si in strainatate, au petrecut de onomastici sau de sarbatori legale, au primit cadouri de tot felul si totul a fost hiar ca un vis Nu e cazul sa se planga de nimic,pt ca a fost alegerea lor si cred ca-si vor aminti cu nostalgie toata viata ,aceasta experienta Daca n-ar fi fost bine in casa, nu s-ar fi reintors disperati de soarta atatia concurenti : Dragos, Edina, Irina.Octavian, Marian,etc…numarul lor e fara sfarsit….Sa fim seriosi ! Parerea mea, momentana…

  3. 28
    Florina-Braila Says:

    Adrian,Alexandra,Edina

  4. 27
    mariana Says:

    adrian andreea edina

  5. 26
    mariana vrinceanu Says:

    Adrian Edina Andreea

  6. 25
    Anqu` Says:

    Alexandra,Dragos,Adrian

  7. 24
    geta Says:

    Alexandra , Dragos,Adrian

  8. 23
    geta Says:

    dragos si alexandra.

  9. 22
    Manuela Pitesti Says:

    Adrian ,Edina si Alexandra

  10. 21
    -flori Says:

    Alexandra,Dragos,Andrada

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free