Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM”


Magazinul online www.lady-shoes.ro in colaborare cu site-ul www.npm.ralucaneagu.ro va invita la CONCURSUL “Ghiceste castigatorii MPFM”!

concurs-ghiceste-castigatorii-mpfmPerioada de desfasurare a concursului este din 15.08.2012 pana in 25.08.2012, ora 17.00.

Regula castigarii acestui concurs este sa ghiciti concurentii care vor castiga primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Ordinea scrierii lor va fi luata in considerare ca si  locurile 1, 2 si respectiv 3.

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul il veti da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs.

Castigatorul acestui concurs va fi prima persoana care va da raspunsul corect.

Va fi luat in considerare doar primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Premiul consta in alegerea unei perechi de pantofi de pe site-ul http://www.lady-shoes.ro.

Castigatorul va fi anuntat dupa terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, in data de 26.08.2012 si va fi contactat pentru a ne trimite informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Va doresc mult succes!

147 comentarii la “Concurs “Ghiceste castigatorii MPFM””

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    1.Adrian#Marioara 2.Edina 3.Andreea Merita!!!!!!!!!!!

  2. 9
    nicoleta Says:

    Adrian,Alexandra,Dragos si Doamna Gabriela

  3. 8
    cristina Says:

    Adrian,Edina si Alexandra

  4. 7
    SILVIA Says:

    ADRIAN,EDINA,ANDREEA,ACESTIA VOR FI CISTIGATORII PT CA MERITA,NU NE TREBUI NEAPARAT UN CUPLU, CI CONCURENTI CARE AU ARATAT PRIN ATITUDINEA LOR CORECTA FATA DE OAMENI,FATA DE VIATA IN GENERAL CA SUNT PERSOANE CARE ORICIND SUNT APTE PT O CASATORIE.NU NE CASATORIM SA CICALIM PEROANA DE LINGA NOI CA ANDRADA,NU NE CASATORIM SA-L PUNEM LA PUNCT PE ALESUL INIMII CUM FACE MONICA,NU NE CASATORIM UNUL MUNCITOR IN CONSTRUCTII IN ITALIA SI ALTUL JURNALIST,ACESTE ASA ZISE CASATORII NU DUREAZA IN TIMP PT CA ACEST PAS IMPORTANT ESTE BAZAT PE RESPECT,MATURITATE,INTELIGENTA,DIPLOMATIE SI BINEINTELES MAI ALES IN ZIUA DE AZI STABILITATE FINANCIARA DIN AMBELE PARTI SI NU NEVASTA LA BIROU SI BARBATUL ZIDAR ,ASA CEVA ERA PE TIMPURILE BUNICILOR,SI POATE NICI ATUNCI.

  5. 6
    mia Says:

    ADRIAN.EDINA,DRAGOS-ALEXANDRA

  6. 5
    Octavia Says:

    Alexandra-Dragos si D.na Gabriela , Adrian si D.na Marioara , Edina

  7. 4
    otilia/magda Says:

    Marioara,Adrian,Edina,Alexandra,Dragos,Ionut,Gabriela,Niculina.

  8. 3
    violeta Says:

    Marioara#Adrian
    alexandra
    edina

  9. 2
    marin.flory Says:

    dragos,alexandra,gabriela.ionut,niculina.adrian,marioara.edina andrada acestia cred k vor fii finalisti .

  10. 1
    toader angela Says:

    1Alexandra
    2Dragos
    3Adrian

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free