Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6


Din toamna va incepe Nora pentru mama 6, cu un nou decor, cu noi concurenti si cu alte povesti interesante de viata.

Ce recomandari de imbunatatire aveti pentru sezonul 6 Nora pentru mama?

90 comentarii la “Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    alina Says:

    gigel,nu-ti permit sa ma iei cu ironii,asa ca abtine-te,civilizeaza-te.in continuare nu o plac pe mirela si o condamn pt ca i-a defavorizat pe alin si elena si i-a favorizat pe cristina si sergiu,dar incerc sa privesc cu optimism spre viitor,asa ca sper ca a acumulat experienta si nu va mai fi partinitoare,dar asta nu inseamna ca “m-am trezit” sau ce spui tu acolo sau ca mi-am schimbat parerile,te-ai bucurat degeaba,parerile mele sunt neschimbate.oricum,nu ma mai intereseaza,ca nu am de gand sa ma uit la emisiune,m-a dezamagit prea mult nedreptatea de la sezonul 5,iar aici ma refer la ce i-au facut organizatorii gabrielei si la finalul “masluit”,la voturile false.mi-am pierdut total increderea in acei organizatori,a fost mai mult decat evident ca nu au fost corecti,cum ar fi trebuit sa fie,dar tot ei vor avea de suferit pt ca isi vor pierde multi telespectatori.in fine.

  2. 79
    Gigel Says:

    Bravo ALINA ca te ai trezit pina acum ai dormit.BRAVO de trei ori BRAVO.Asta nu e jignire, e o constatare.

  3. 78
    alina Says:

    sonia,emisiunea va fi pe antena 1 din toamna si se va numi “nora pentru mine”,iar prezentatoare va fi tot mirela boureanu vaida,din pacate,zic eu,dar totusi sper ca a mai acumulat experienta si nu va mai fi partinitoare.totusi,sunt curioasa sa vad cate sezoane va reusi mirela sa tina npm in grila antenei 1 pt ca asa cum spui si tu,moderatoarea aigura cea mai mare parte din rating,iar asta s-a vazut cand a plecat gabi de la npm si a scazut f mult ratingul emisiunii.

  4. 77
    corina Says:

    sa participe concurenti mai maturi,care doresc sa se casatoreasca………si nu in ultimu rand finala sa fie explosiva sa te tina cu sufletu la gura!!!!!!!!!

  5. 76
    sonia Says:

    Un raspuns pentru Alina: este parerea mea vis-a-vis de d-na Boureanu Mirela. Poate sa modereze oricine, putin ma intereseaza, parca este dupa noi, cei care uneori ne mai pierdem timpul pe aici.
    Eu as pune-o pe Andreea Mantea. Ati vazut-o ce-i trage cu spritul pe la nunti ? Chiar si asa, e foarte placuta.
    Este aici un comentariu care spune ca moderatorul aduce rating. Asta, asa este! Acum depinde ce post TV va difuza emisiunea.

  6. 75
    alina Says:

    gigel,mi-e mila de tine.esti atat de limitat incat nu poti purta o conversatie civilizata si ARGUMENTATA,iar cand simti ca nu ai argumente,jignesti.trist.eu nu o sa-ti raspund la fel pt ca nu-mi sta in caracter,deci nu o sa ma cobor la nivelul tau.o fi adevarul la mijloc,dar in multe privinte eu am dreptate si tu nu,chiar daca refuzi sa accepti.apropo,tu spuneai ca emisiunea de seara a fost scoasa pt ca avea mirela spectacole la teatru,iar eu ti-am spus ca a fost scoasa din lipsa de rating,dovada fiind chiar spusele gabrielei din emisiunea lui brancu,dar am uitat sa-ti mai dau un argument la fel de solid:emisiunea de seara era filmata ziua la 1,nu era seara in direct,deci eliminarea ei din grila nu are legatura nicidecum cu teatrul mirelei,ci cu lipsa ratingului,fapt evident si dovedit,deci eu am dreptate,tu nu.
    tu spuneai ca elena a intrat la npm pt bani,eu ti-am dovedit ca nu e asa,deoarece ea avea f mari sanse sa castige marele premiu si totusi,a refuzat sa se marite,refuzand astfel si acel premiu,deci iar am avut eu dreptate.
    m-ai contrazis cand am spus ca voturile finale au fost false,ca de fapt elena trebuia sa fie castigatoare deoarece a fost cea mai iubita dintre fetele de la npm5 si ti-am argumentat parerea mea:a fost tot concursul protejata(locul 1,2 sau 3),pe facebook a avut cele mai multe like-uri dintre fete,la concursul de Paste a avut cele mai multe voturi dintre fete si chiar si cei care-l criticau pe alin,pe ea o laudau.deci eu iar ti-am demonstrat cu argumente solide si evidente ca am dreptate.
    tu ai spus ca mirela a dus emisiunea la capat cu succes,eu te-am intrebat care succes avand in vedere ca a ingropat ratingul npm,fapt dovedit de incheierea prematura a show-ului,de eliminarea emisiunii de seara si excursiei in turcia si de marea finala de toata jena,adica iar ti-am dat o gramada de argumente.
    in concluzie,nu vrei sa accepti adevarurile evidente doar pt ca nu sunt pe placul tau si nici macar nu esti in stare sa-ti sustii parerile cu argumente reale,asa ca inventezi ce-ti convine tie,ignorand adevarul EVIDENT SI DOVEDIT,repet.deci orice discutie cu tine e o pierdere de timp inutila,imi pare rau,dar dai impresia ca esti greu de cap,altfel nu-mi explic incapatanarea ta prosteasca.
    daca tu consideri ca eu si maria am folosit un limbaj “infect”,inseamna ca folosesti cuvinte al caror sens nu-l cunosti sau pur si simplu,faci spume ca nu ai replica si stii doar sa ataci.f trist.pastreaza-ti parerile si nu te mai baga in seama.ramai cu obsesia ta extrem de ciudata pt alin si nu mi te mai adresa,ca nu ma intereseaza aberatiile,tampeniile si inventiile tale.
    apropo,npm e un show mai mult pt femei,deci daca esti baiat,asa cum sugereaza numele gigel,cred ca ar trebui sa-ti gasesti indeletniciri mai masculine,nu sa bagi intriga pe net.sau poate esti femeie cu nick de barbat,ceea ce iar e f grav,nu e normal sa te dai ceea ce nu esti,dar totusi,asa s-ar explica obsesia ta pt alin,ca daca esti baiat si esti obsedat de alin,iar nu e bine.oricum ai da-o,esti ciudat rau…parerea mea.inca ceva:invata sa respecti si sa nu jignesti daca ai pretentia sa ti se raspunda la fel.un sfat:civilizeaza-te,maturizeaza-te si scapa de obsesia pt alin.
    cel mai destept cedeaza,adica eu,deci de acum incolo,o sa te ignor,poti sa vorbesti singur.o viata frumoasa iti doresc,hai,pa.

  7. 74
    Gigel Says:

    Alina si Maria si daca nu vreau ce imi faceti?Fetelor ADEVARUL e la mijloc nu cum vreti voi ,nici cum vreu eu.Referitor la vocabular cautati la Alin nu la mine.(ASTA E)Fetelor controlativa vocabularul vostru infect si ironic,asa de ci Pa si Pu.

  8. 73
    maria Says:

    PENTRU GIGEL CEL SUPER INTELIGENT
    Eu nu ma vad niciodata moderatoare. Imi cunosc foarte bine locul si imi cunosc foarte bine posibilitatile. Esti fan moldovence balbaite? Mie imi plac cele cu vorbele la ele, nu soptite in casca. Chiar daca sunt pe jumatate ardeleanca le admir pe Mihaela Radulescu, Simona Gherghe, Andreea Marin, dar maai ales Gabriela Firea, (moldovence istete). Mai vrei nume de moderatoare capabile sa conduca o emisiune? Boureanca este zilnic pe scena un unui teatru – banuiesc! (in cazul in care nu este in permanenta dublura altora), ar trebui sa stie sa modereze, dar….
    Cine te crezi tu? Cine iti da dreptul sa ma ironzezi pe mine? Eu mi-am spus o parere si mi-am permis sa dau 2 sfaturi celor ce vor realiza emisiunea. Controleaza-ti comportamentul si vocabularul.

  9. 72
    alina Says:

    gigel,asta va fi ultimul comentariu la care iti raspund pt ca deja ma enervezi si ma plictisesti!daca eu spun ca imi place elena,inseamna ca asa e,nu esti tu in masura sa ma contrazici,ca nu stii tu ce gandesc sau pe cine plac,deja devii ciudat cu obsesia ta pt alin.imi place elena si imi place de alin impreuna cu elena si de fapt,nici nu trebuie sa-ti dau tie explicatii,nu stiu de ce insisti atata sa te bagi in seama.elena nu a jucat niciun rol,a fost naturala,singura ei greseala a fost ca a avut incredere in persoane perverse gen cristina sau iulia.cat despre alcool,nu te poti lua dupa ce a zis o telespectatoare rautacioasa,oricine poate spune orice la telefon.daca elena ar fi fost alcoolica,s-ar fi vazut in 9 luni de zile,asa ca las-o balta.mai degraba ingrijoreaza-te pt cristina,ca despre ea au spus cei din casa ca bea cam mult.nimic din ce spui nu are logica:cum poti sa spui ca elena a venit sa castige bani????la ce emisiune te-ai uitat?elena a fost la un pas de marele premiu,avea logodnic,avea soacra in casa si o gramada de sustinatori,ar fi putut castiga si totusi,a refuzat sa se marite,demonstrand astfel ca nicidecum nu e materialista!!!a fost singura fata din cele 5 editii care avea practic premiul in mana si a refuzat sa se marite!fii sigur ca alta in locul ei s-ar fi maritat.cristina nu s-a maritat pt ca nu avea soacra in casa,deci nu avea nicio sansa la marele premiu,iar mihaela nu s-a maritat pt ca nu a mai vrut ioan si pt ca oricum nu avea sanse sa fie ea nora sapt.dintre finaliste,elena avea toate atuurile pt a castiga si totusi,a refuzat sa se marite,asa ca trebuie sa fii nebun sa o acuzi de materialism!ELENA NU A REFUZAT SA FIE CU ALIN,ELENA E SI ACUM IMPREUNA CU ALIN!asta e adevarul,accepta-l!deja vorbesti aiurea,scrii aici ce visezi noaptea sau ce ti-ai dori tu sa se intample,nicidecum nu scrii ce e real.nu stii tu pt ce a venit elena in concurs,cum nu stii nici de cine imi place sau nu-mi place mie,nu mai fabula,n-ai cum sa stii ce gandesc alti oameni,poti sa stii doar ce gandesti tu.iei ca certitudine in legatura cu alti oameni adevarul TAU,ideile tale,scenariile construite de tine.nu e normal asa ceva.
    cred ca nu cunosti sensul cuvantului “versata”.daca au fost versate la npm5,acelea au fost cristina,care a incercat sa destrame un cuplu,dovedind ca e o distrugatoare de relatii fara scrupule,si valentina,care a incercat cu toti baietii din casa,netinand cont ca sunt cuplati sau nu si a sfarsit despartind un cuplu.astea au fost versate,nu elena.
    eu nu o “urasc” pe mirela,tu stii macar ce inseamna ura?ar trebui sa fiu debila sa urasc un om pe care nu-l cunosc si care nu mi-a facut nimic.eu nu o plac si nu o aprob pt ca a fost partinitoare,e o diferenta enorma intre a dezaproba pe cineva si a uri.
    vad ca nu are rost cu tine,NEGI ADEVARUL SI INCERCI SA-TI IMPUI PROPRIILE PARERI.gabi a zis in emisiunea lui cristi brancu de pe antena 2 ca emisiunea de seara a fost scoasa din motive de audienta,asa ca povestile tale cu teatrul mirelei le crezi numai tu.da,gabi e doar moderatoare,dar e o moderatoare excelenta.stii cum se spune:mai bine sa ai o singura meserie si sa fii as in domeniul tau decat sa incerci mai multe si sa le faci pe toate de mantuiala,asa ca…
    te-as ruga sa nu mi te mai adresezi,nu am ce vorbi cu un om care refuza sa accepte chiar si adevarurile dovedite si arunca numai cu aberatii si inventii,nu esti nici 1% obiectiv si de asta se poate convinge oricine iti citeste comentariile.ai ideile tale fixe si chiar daca sunt gresite,tii de ele ca orbul de bata si incerci sa le impui si celorlalti.revino-ti,maturizeaza-te.obsesia ta pt alin e ciudata rau,repet.hai la revedere,discuta cu altcineva.

  10. 71
    Gigel Says:

    Chiar imi place ALINA esti fan Alin nu Elena,nu uita ca Elena a fost catalogata ca consumatoare de alcool,Elena a jucat rolul care trebuia sa cistige si ea ceva bani si sa purtat asa smechereste sa nu fie eliminata.Elena nu va fi niciodata cu Alin.Elena a refuzat sa fie cu Alin pentru caracterul lui infect si a familiei sale,incepind cu Bunica care a spus ca ea a aleso iar Cornelia a turnat mereu benzina pe foc.Elena este versata si stie sa iasa din orice bucluc,ea inainte de fi aici a avut barbat mai mult timp si ea a venit aici sa se razbune pe acel individ.Referitor la ura ta pentru Mirela trebuie sa judeci ca nu Mirela a cerut sa prezinte si a scos emisiunea de seara ca Mirela este actrita la teatru si avea spectacole in plus e si o buna cintareata.Gabriela atita meserie avea de moderatoare si era prea increzuta cu ok.ok.si prietenile sale bune.Alina sa auzim numai de bine fara patima.

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free