Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6


Din toamna va incepe Nora pentru mama 6, cu un nou decor, cu noi concurenti si cu alte povesti interesante de viata.

Ce recomandari de imbunatatire aveti pentru sezonul 6 Nora pentru mama?

90 comentarii la “Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    georgiana Says:

    O VREM PE GABI INAPOI !!!

  2. 9
    shaira Says:

    Sa nu mai fie deloc aceasta emisiune de 2 lei! Nu isi are rostul!E de kakao fara Gaby!

  3. 8
    milutza_anca Says:

    Imi doresc foarte mult ca aceasta emisiune sa continue insa realizatorii ar trebui sa aleaga concurenti care sunt cu adevarat pregatiti de casatorie. Premiul nu ar trebui sa se imparta daca nu sunt cupluri care nu se casatoresc, ci sa ramana la Kanal D. Mi-as dori sa nu mai existe sentimentul de “regie” pe care il tot simtim noi telespectatorii dar si concurentii.

  4. 7
    simo Says:

    abia astept continuarea acestui show dar aceasta finala nu mi-a placut, a fost mult mai frumos cel din sezonul 4, as vrea sa putem vota concurentul/a de mai multe ori de pe internet si sa nu mai aud atatea certuri

  5. 6
    Andreea Says:

    Ma bucur mult pentru continuarea NPM6…. cu siguranta veti avea succes, deoarece sunt foarte multi care vizioneaza aceasta emisiune!
    Daca vor intra baieti si fete cu varsta peste 23,24,25 poate si mai mari de ani CU SIGURANTA NU VETI DA GRES. Trebuie sa aduceti in casa NPM barbati care sa stie ce vor , nu beietei care inca mai stau la sanul mamicii sau a bunicii. Important e sa intre toate mamele din partea baietilor… la NPM5 asta a fost o problema.

  6. 5
    ilinca Says:

    Nu cred ca ar trebui sa mai fie NPM6.Rezultatul fiecarei editii a fost un esec.Nu cred ca voi mai urmari aceasta emisiune.Prea mult teatru si din partea realizatorilor,dar si din partea concurentilor.Timpul este pretios.Am risipit prea multa energie pentru nimic.Vreau sa vad altceva,oameni care sa-mi faca sufletul sa vibreze ,muzica adevarata.

  7. 4
    cristina tudor Says:

    concurentii sa fie putin mai copti, adica peste 23 ani.si sa nu existe posibilitatea sa se imparta premiul ,in cazul in care nora saptamanii nu se casatoreste premiul sa ramana la kanal d. altfel acest concurs se va transforma intr-o modaliate de a castiga ceva bani intr-un timp relativ scurt. cine nu si-ar dori sa stea 9 luni in casa si sa iasa cu 100000 ron ? si fara sa se casatoreasca?

  8. 3
    katy timisoara Says:

    o prezentatoare asemanatoare cum era gabriela cristea , mai mult show,sa se certe pe lucruri serioase cum ar fii marele premiu,nu pe mancare,curatenie….,sa putem vota de mai multe ori pe zii pe site,daca concurentii sunt eliminati si vor sa se casatoreasca in marea finala sai lasati.

  9. 2
    cami Says:

    - fetele sa fie mai putine si baietii mai multi, ca sa vedem puterea lor de cucerire
    – ar fi bine ca si fetele sa fie insosite de mame
    -

  10. 1
    fabi Says:

    pt sezonul 6 de la nora pt mama as dori sa nu se mai certe concurenti

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free