Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6


Din toamna va incepe Nora pentru mama 6, cu un nou decor, cu noi concurenti si cu alte povesti interesante de viata.

Ce recomandari de imbunatatire aveti pentru sezonul 6 Nora pentru mama?

90 comentarii la “Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6”

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    pop vasile alexiu Says:

    MIRELA PLACE LA TOATA LUMIA SI ARE SI DE CE ESTE ADEVARAT CA NUI DE DORNA DAR PREZENTABILA-FRUMOASA -ISTEATA-PROFESIONISTA-NASCUTA PENTRU ACEASTA EMISIUNE DAR ASA ESTE TREBUIE SA NU PLACA LATOATA LUMIA ASTA NE-AM DORIT NU DEMOCRATIE EI ACU O AVETII CU VARF SI INDESAT DOAMNE OCROTESTEI PE ROMANII

  2. 89
    george Says:

    in primul rand as recomanda organizatorilor sa le dea concurentilor mai multe activitati ca sa nu se plictiseasca.Cand se cearta as recomanda sa stea toti impreuna cu cineva din cadrul emisiunii care sa fie mediator si sa isi spuna ce ii deranjeaza la fiecare si sa incerce sa gaseasca solutii pentru rezolvare.

  3. 88
    Dana Says:

    Sunt convinsa ca nu este nevoie de indicatiile noastre. Prezentatoarea este de calitate si, sper, si emisiunea va fi altfel decat ultima editie, fiindca A1 are alte standarde. Deci, sa lasam critica si sa ne bucuram de emisiune. Singurul inconvenient, pentru cei ca mine care sunt la serviciu, sunt orele de difuzare, dar sper sa vedem si reluari.

  4. 87
    dariana Says:

    Alina vreau sa vorbesc cu tine…te rog lasa-mi mesaj cand poti sa vorbim..

  5. 86
    georgescu elisabeta Says:

    Cred ,ca Mirela ,va da un nou sarm emisiuni .

    E diferita si eu cred ca, emisiunea va merge mult mai bine.Mirela nu copiaza pe nimeni ,iar noi toti sa nu uitam cit de talentata este : e cintareata ,e actrita , si cred ,ca domnul Arsinel si etc. nu ar fi coptato in echipa . Oare cei care scrieti toate rautatile despre ia aveti talentul ei

  6. 85
    Gigel Says:

    Buna dimineata Elena mergem mai departe.

  7. 84
    merry Says:

    In primul rand Mirela nu place la multa lume , nu are farmec, incearca sa o copieze pe Gabriela . 2. Emisiunea sa fie mai multe ore. Concurentii sa fie mai maturi . Daca nu isi respecta contractul sa fie pedepsiti sau eliminati si inlocuiti. Sezonul 5 toti concurentii au alergat sa faca cupluri de la inceput si nu au fost eliminati au fost falsi deci daca se poate sa nu mai fie eliminari in primele doua luni .

  8. 83
    elena Says:

    Gigel daca ….NUI…..problema , confformeaza-te si mergi mai departe, hai ca m-ai facut sa rad!!!!!!!!!!!!!!!!!! cam tardiv comentariu dar decat deloc……..o zi buna.

  9. 82
    alina Says:

    gigel,eu doar imi exprim si-mi argumentez parerile,nu vreau sa le impun,fiecare e liber sa creada ce vrea.

  10. 81
    Gigel Says:

    Alina ,Alinuta imi placi din ce in ce mai mult la felul cum tratezi problemele si vrei sa fie toate dupa parerea ta,nui nici o problema fie cum vrei tu,eu doar ascult si ma conformez dupa parerea ta.

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free