Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6


Din toamna va incepe Nora pentru mama 6, cu un nou decor, cu noi concurenti si cu alte povesti interesante de viata.

Ce recomandari de imbunatatire aveti pentru sezonul 6 Nora pentru mama?

90 comentarii la “Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    marry Says:

    Prezentator cred ca Adriana Bahmuteanu ar fi cea mai potrivita.

  2. 29
    marry Says:

    O prezentatoare mai puternica . Concurentii peste 24 ani , din toate zonele. Prea multi moldoveni in toate editiile . Baietii sa fie alesi un numar egal cu al fetelor si sa fie cu mamele de la inceputul concursului. Sa nu fie acceptati baietii fara mame cu bunici sau rude . Totul depinde de prezentator : daca prezentatoarea este atenta , pune suflet este isteata scoate la sufrafata fata concurentiilor . Filmarile adica imaginile sunt putine si au fost la unii numai de bine la altii numai de rau. Sa nu se mai spuna ca nu se dau imagini si cand…….. . Concurentii sa fie pregatiti pentru casatorie nu cum am auzit de la cei de 20 ani ca au venit sa isi faca prieteni. Sper sa nu mai fie votati copii de 20 ani care stiu sa vorbeasca au avut posibilitati acasa de educatie alrasa si cei care au venit sa se casatoreasca si au mai si muncit si normal ca nu au avut timp sa comunice. La NPM 5 totii copii de bani gata au castigat si cei de casatorie au fost eliminati, sper ca oamenii sa nu mai voteze dupa aspect. Concurentii la inceput sa fie intrebati ce ai facut afara ,conteaza foarte mult.

  3. 28
    mariana Says:

    sa revina la emisiune ca prezentatoare Gabriela cristea, fara ea emisiunea nu are nici un farmec.

  4. 27
    adriana Says:

    va rog sa vina gabi cristea inapoi la voi era sarea si piperul pe langa frumusetea ei te facea sa te uiti la emisiune din placere fiti mai intelegatori cu ea va rog si ma scuzati de insistenta . nici finalul de la nora ptr mama 5 nu a fost deloc frumos plin de tristete

  5. 26
    ana Says:

    -noii concurenti sa aiba parte de mai multe activitati, nu sa stea in casa sa se plictiseasca iar fetele sa se ingrase in ultimul hal (pt asta e nevoie de o sala cu mai multe aparate sa poata sa faca sport).
    -sa se aplice concursuri intre ei, pe fiecare saptamana sau macar la luna, sa aiba loc cate un concurs…nu am in cap acum idei pt asta…poate cine face cea mai buna mancare, cine canta cel mai bine, cine danseaza cel mai bn, poate concursuri de cultura generala…o gramada de chestii…

  6. 25
    cristina Says:

    GABRIELA CRISTEA nu a fost inlocuita cu succes. Eu mutam cand o vedeam pe MIrele, suze, dar nu avea nici un farmec.

  7. 24
    ela Says:

    …daca nu e Gabriela Cristea …nu stiu,ce-ati spune de Lacramioara(npm1) ?
    in rest,ar mai trebui lucrat la capitolul bani.Sorin,Valentin,Iulia si Valentina chiar nu meritau sa plece cu mana goala…in rest,concurentii sunt o.k. ,nu pot fi toti perfecti si maturi, multi au recunoscut ca s-au maturizat in casa, ca si-au depasit limitele in casa, deci e bine!!! va pup si astept cu nerabdare noul sezon.si luati va rog in seama propunerea mea referitoare la moderatorul emisiunii. inca o data va pup si felicitari pt. toate editiile de pana acvum.

  8. 23
    ani Says:

    Sa aduceti concurenti si din alte parti ale tari nu numai moldoveni si olteni. Nu am nimic cu ei dar ar trebui aceasta emisiune sa cuprinda concurenti din toate zonele tari .Referitor la finala eu personal am fost foarte dezamagita nici pe departe nu a semanat cu celalalte ediiti.Sper NPM 6 sa fie mult mai interesanta cu concurenti mai pregatiti pentru casatorie cu o prezentatoare mai puternica si cu lucruri noi .Abia astept sa inceapa.

  9. 22
    cristina tudor Says:

    o vrem pe adriana bahmuteanu prezentatoare

  10. 21
    valerianali Says:

    nu vreau sa mai vad imaturitate,mahalagism.baieti care sa-si arate fundul gol(vezi cazul de la npm5 cu ioan),istericalele fetelor gen valentina de la npm5,tentative de bataie,iar toate acestea nesanctionate de comisia de disciplina prin excluderea lor din concurs;toti baietii sa fie insotiti numai de mamele lor,iar fetele care dupa 4 luni de concurs nu au format un cuplu sa fie eliminate nu cum s-a intamplat la npm5 k au stat 9 luni in casa(pe banii cui!!??) degeaba producand (zic eu)numai paguba.in rest numai de bine.

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free