Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6


Din toamna va incepe Nora pentru mama 6, cu un nou decor, cu noi concurenti si cu alte povesti interesante de viata.

Ce recomandari de imbunatatire aveti pentru sezonul 6 Nora pentru mama?

90 comentarii la “Recomandari si sfaturi pentru Nora pentru mama 6”

  1. 1
    fabi Says:

    pt sezonul 6 de la nora pt mama as dori sa nu se mai certe concurenti

  2. 2
    cami Says:

    - fetele sa fie mai putine si baietii mai multi, ca sa vedem puterea lor de cucerire
    – ar fi bine ca si fetele sa fie insosite de mame
    -

  3. 3
    katy timisoara Says:

    o prezentatoare asemanatoare cum era gabriela cristea , mai mult show,sa se certe pe lucruri serioase cum ar fii marele premiu,nu pe mancare,curatenie….,sa putem vota de mai multe ori pe zii pe site,daca concurentii sunt eliminati si vor sa se casatoreasca in marea finala sai lasati.

  4. 4
    cristina tudor Says:

    concurentii sa fie putin mai copti, adica peste 23 ani.si sa nu existe posibilitatea sa se imparta premiul ,in cazul in care nora saptamanii nu se casatoreste premiul sa ramana la kanal d. altfel acest concurs se va transforma intr-o modaliate de a castiga ceva bani intr-un timp relativ scurt. cine nu si-ar dori sa stea 9 luni in casa si sa iasa cu 100000 ron ? si fara sa se casatoreasca?

  5. 5
    ilinca Says:

    Nu cred ca ar trebui sa mai fie NPM6.Rezultatul fiecarei editii a fost un esec.Nu cred ca voi mai urmari aceasta emisiune.Prea mult teatru si din partea realizatorilor,dar si din partea concurentilor.Timpul este pretios.Am risipit prea multa energie pentru nimic.Vreau sa vad altceva,oameni care sa-mi faca sufletul sa vibreze ,muzica adevarata.

  6. 6
    Andreea Says:

    Ma bucur mult pentru continuarea NPM6…. cu siguranta veti avea succes, deoarece sunt foarte multi care vizioneaza aceasta emisiune!
    Daca vor intra baieti si fete cu varsta peste 23,24,25 poate si mai mari de ani CU SIGURANTA NU VETI DA GRES. Trebuie sa aduceti in casa NPM barbati care sa stie ce vor , nu beietei care inca mai stau la sanul mamicii sau a bunicii. Important e sa intre toate mamele din partea baietilor… la NPM5 asta a fost o problema.

  7. 7
    simo Says:

    abia astept continuarea acestui show dar aceasta finala nu mi-a placut, a fost mult mai frumos cel din sezonul 4, as vrea sa putem vota concurentul/a de mai multe ori de pe internet si sa nu mai aud atatea certuri

  8. 8
    milutza_anca Says:

    Imi doresc foarte mult ca aceasta emisiune sa continue insa realizatorii ar trebui sa aleaga concurenti care sunt cu adevarat pregatiti de casatorie. Premiul nu ar trebui sa se imparta daca nu sunt cupluri care nu se casatoresc, ci sa ramana la Kanal D. Mi-as dori sa nu mai existe sentimentul de “regie” pe care il tot simtim noi telespectatorii dar si concurentii.

  9. 9
    shaira Says:

    Sa nu mai fie deloc aceasta emisiune de 2 lei! Nu isi are rostul!E de kakao fara Gaby!

  10. 10
    georgiana Says:

    O VREM PE GABI INAPOI !!!

  11. 11
    sonia Says:

    De ce ne mai intrebati?
    Cine tine cont de parerile telespectatorilor, uitati-va la raspunsurile de anul trecut cand, tot asa, am fost intrebati ce ne dorim la NPM 5 !!!
    Si ? S-a regasit ceva dintre dorintele noastre pus in practica ? Nici macar o finala mai de doamne-ajuta nu ne-ati oferit. Noroc cu actrita Mirela Vaida si vocea ei minunata ca a cantat un vals. Altfel, o atmosfera de inmormantare, tensionata si urata !
    Sau poate ma insel! Ceea ce ne dorim sa vedem noi telespectatorii, acei concurenti manierati, culti, frumosi, destepti, cu buna crestere, romantici, visatori etc., acei concurenti dotati cu diverse talente pe care sa ni le arate, sa incante telespectatorii………. nu-i gasiti!
    Si atunci? La ce o noua editie ?

  12. 12
    cristina Says:

    hm sa fie de 24 de ani …si ca la sezonu 4 ….super tare emisiunea

  13. 13
    marry Says:

    Concurentii sa aibe varsta peste 24 ani. Sa fie insotiti numai de mamele lor nu de bunici sau rude. Cei care nu sunt insotiti sau nu pot fi de la inceput insotiti sa nu intre in concurs. Sa fie mai multe penalizari . Voturile sunt o problema deoarece f.multi intra in concurs si sunt votati de familie de ex. pun la bataie o suma buna si castiga dublu sau triplu. Nu stiu daca se poate sa fie voturile numai pe internet. Sa fie mai multi baieti alesi 6 sunt prea putini nu este cucerire, nu este sou. Sa nu mai fie incurajate cuplurile se fac numai pentru a ramane in casa. NPM 1 este un ex. bun a fost un sou perfect. Prezentatoare – Adriana Bahmuteanu ar scoate la suprafata toti concurentii falsi. Mirela nu are farmec, Gabriela se plictisise nu punea suflet , vorbea f.mult de prieteni,rude etc. aiureli. Emisiunea tine f.putin mai multa publivitate. Imegini din casa se dau foarte putine am dori mai multe si emisiunea de noaptea.

  14. 14
    sabrina,FAN NMP Says:

    -Sa nu mai aduceti nu mai moldoveni si olteni sa aduceti si din alte zone.

    -Sa fie concurenti in toate zonele sau de unde nu ati mai adus pana acum, de ex: de la Timisoara nu prea am vazut, dc???

    -Sa nu se mai imparta bani la sfarsit intre ei.

    -sa fie mai multi baieti de cat fete si sa fie de toate varstele chiar si de 30de ani.

    -Sa aduceti o prezentatoare ca GABRIELA CRISTEA puternica nu ca mirela,
    mirela e dragutza si ea… dar nu-i se potriveste nora pt mama pt k e foarte sensibila, mai putin si ii sareau concurenti in cap, gabriela cristea ar fi super dak ar veni dak nu macar o prezentatoare asemanatoare cu ea.

    In rest SUCCES NORA PT MAMA6!

  15. 15
    sabrina,FAN NMP Says:

    -Sa nu mai aduceti nu mai moldoveni si olteni sa aduceti si din alte zone.

    -Sa fie concurenti din toate zonele sau de unde nu ati mai adus pana acum, de ex: de la Timisoara nu prea am vazut, dc???

    -Sa nu se mai imparta bani la sfarsit intre ei.

    -sa fie mai multi baieti de cat fete si sa fie de toate varstele chiar si de 30de ani.

    -Sa aduceti o prezentatoare ca GABRIELA CRISTEA puternica nu ca mirela,
    mirela e dragutza si ea… dar nu-i se potriveste nora pt mama pt k e foarte sensibila, mai putin si ii sareau concurenti in cap, gabriela cristea ar fi super dak ar veni dak nu macar o prezentatoare asemanatoare cu ea.

    In rest SUCCES NORA PT MAMA6!

  16. 16
    true Says:

    selectati tineri destepti, cu un anumit grad de cultura si cu bun simt.
    sigur ii veti gasi mai greu, dar merita sa incercati.numai aduceti copii care nu stiu ce inseamna responsabilitatea si dragostea.
    multumesc.succes

  17. 17
    ana11 Says:

    sa fie alesi concurenti din toate judetele tari,si sa fie concurenti mai maturi sa sti ce vor de la viata.

  18. 18
    andrada Says:

    Sa nu mai primiti in casa baieti fara mame pentru ca nu este echitabil.Unele mame se chinuie sa suporte fitele la toate fetele iar altele stau bine merci acasa.De asemenea sa-i intrebati la inscriere cine doreste sa se casatoreaca deoarece emisiunea se numeste ‘NORA PENTRU MAMA’ atunci sa se respecte acest ;lucru iar cistigatorii sa fie un cuplu.la fete ar trebui introdusa suma minima 10.000 lei ca la mame indiferwnt cind ies din concurs.in rest numai de bine.

  19. 19
    ELENA taga Says:

    SA PREZINTE EMISIUNEA GABRIELA CRISTEA.E CEA MAI BUNA PREZENTATOARE,FRUMOASA,DESTEAPTA,DEZINVOLTA IAR EMISIUNEA I SE POTRIVESTE CA O MANUSA PE O MANA DELICATA.

  20. 20
    ELENA bacau Says:

    DORIM F.MULT SA REVINA ACEASTA EMISIUNE! CHIAR DACA UNII CONCURENTI NU SUNT PE PLACUL UNOR TELESPECTATORI EMISIUNEA PLAC,PLACE FOARTE MULT!!!

  21. 21
    valerianali Says:

    nu vreau sa mai vad imaturitate,mahalagism.baieti care sa-si arate fundul gol(vezi cazul de la npm5 cu ioan),istericalele fetelor gen valentina de la npm5,tentative de bataie,iar toate acestea nesanctionate de comisia de disciplina prin excluderea lor din concurs;toti baietii sa fie insotiti numai de mamele lor,iar fetele care dupa 4 luni de concurs nu au format un cuplu sa fie eliminate nu cum s-a intamplat la npm5 k au stat 9 luni in casa(pe banii cui!!??) degeaba producand (zic eu)numai paguba.in rest numai de bine.

  22. 22
    cristina tudor Says:

    o vrem pe adriana bahmuteanu prezentatoare

  23. 23
    ani Says:

    Sa aduceti concurenti si din alte parti ale tari nu numai moldoveni si olteni. Nu am nimic cu ei dar ar trebui aceasta emisiune sa cuprinda concurenti din toate zonele tari .Referitor la finala eu personal am fost foarte dezamagita nici pe departe nu a semanat cu celalalte ediiti.Sper NPM 6 sa fie mult mai interesanta cu concurenti mai pregatiti pentru casatorie cu o prezentatoare mai puternica si cu lucruri noi .Abia astept sa inceapa.

  24. 24
    ela Says:

    …daca nu e Gabriela Cristea …nu stiu,ce-ati spune de Lacramioara(npm1) ?
    in rest,ar mai trebui lucrat la capitolul bani.Sorin,Valentin,Iulia si Valentina chiar nu meritau sa plece cu mana goala…in rest,concurentii sunt o.k. ,nu pot fi toti perfecti si maturi, multi au recunoscut ca s-au maturizat in casa, ca si-au depasit limitele in casa, deci e bine!!! va pup si astept cu nerabdare noul sezon.si luati va rog in seama propunerea mea referitoare la moderatorul emisiunii. inca o data va pup si felicitari pt. toate editiile de pana acvum.

  25. 25
    cristina Says:

    GABRIELA CRISTEA nu a fost inlocuita cu succes. Eu mutam cand o vedeam pe MIrele, suze, dar nu avea nici un farmec.

  26. 26
    ana Says:

    -noii concurenti sa aiba parte de mai multe activitati, nu sa stea in casa sa se plictiseasca iar fetele sa se ingrase in ultimul hal (pt asta e nevoie de o sala cu mai multe aparate sa poata sa faca sport).
    -sa se aplice concursuri intre ei, pe fiecare saptamana sau macar la luna, sa aiba loc cate un concurs…nu am in cap acum idei pt asta…poate cine face cea mai buna mancare, cine canta cel mai bine, cine danseaza cel mai bn, poate concursuri de cultura generala…o gramada de chestii…

  27. 27
    adriana Says:

    va rog sa vina gabi cristea inapoi la voi era sarea si piperul pe langa frumusetea ei te facea sa te uiti la emisiune din placere fiti mai intelegatori cu ea va rog si ma scuzati de insistenta . nici finalul de la nora ptr mama 5 nu a fost deloc frumos plin de tristete

  28. 28
    mariana Says:

    sa revina la emisiune ca prezentatoare Gabriela cristea, fara ea emisiunea nu are nici un farmec.

  29. 29
    marry Says:

    O prezentatoare mai puternica . Concurentii peste 24 ani , din toate zonele. Prea multi moldoveni in toate editiile . Baietii sa fie alesi un numar egal cu al fetelor si sa fie cu mamele de la inceputul concursului. Sa nu fie acceptati baietii fara mame cu bunici sau rude . Totul depinde de prezentator : daca prezentatoarea este atenta , pune suflet este isteata scoate la sufrafata fata concurentiilor . Filmarile adica imaginile sunt putine si au fost la unii numai de bine la altii numai de rau. Sa nu se mai spuna ca nu se dau imagini si cand…….. . Concurentii sa fie pregatiti pentru casatorie nu cum am auzit de la cei de 20 ani ca au venit sa isi faca prieteni. Sper sa nu mai fie votati copii de 20 ani care stiu sa vorbeasca au avut posibilitati acasa de educatie alrasa si cei care au venit sa se casatoreasca si au mai si muncit si normal ca nu au avut timp sa comunice. La NPM 5 totii copii de bani gata au castigat si cei de casatorie au fost eliminati, sper ca oamenii sa nu mai voteze dupa aspect. Concurentii la inceput sa fie intrebati ce ai facut afara ,conteaza foarte mult.

  30. 30
    marry Says:

    Prezentator cred ca Adriana Bahmuteanu ar fi cea mai potrivita.

  31. 31
    elena Says:

    ma alatur intocmai celor scrise , propuneri si sugestii de care cei in drept ar trebui sa tzina cont , exigentza si nepartinire la alegerea concurentzilor ….. nivel intelect, pregatire , situatzie financiara, familiara si comportament inafara concursului deasemeni foile forumurilor sa fie supravegheate pentru afisarea comentariilor decente , fara vulg si ilustrate care sa aduca prejudicii concurentzilordeasemeni ezcluderea la prima abatere a concurentzilor , ar mai fi….. sa le creatzi conitzii pentru activitatzi in favoarea unor orfelinate sau azile de batrani

  32. 32
    elena Says:

    valerianali…….11.06-17:03 pertinentza celor postate de dvs. ar trebui sa fie luata in seama cu raspundere de cei care organizeaza si fac selectzia , rolul educatzional al tv trebuie respectat si aplicat de cei in masura s-o faca

  33. 33
    elena Says:

    este o treaba fff grea care implica specialisti in toate domeniile , bani fff multzi, tocmai de aceea stimatzi organizatori fitzi ffffff exigentzi, sanatate si spor la treaba!!!!!!!!!!!

  34. 34
    galina cojocaru Says:

    sa conduca Gabriela CRISTEA.fara ea emisiune nu e la fel.de selectat baieti de la 25 de ani in sus

  35. 35
    elenac Says:

    prezantatori vlad siveronica

  36. 36
    mary Says:

    la fiecare finala sa chemati cate un cuplu de la npm.5 sa le impartaseasca si celorlalti concurenti din experientele lor..perechile care se vor forma sa plece in excursie fara mamele lor..o zi pe saptamana fiecare cuplu format sa petreaca timpul impreuna singuri asa se vor cunoaste mai bine.. macar finalele sa fie prezentate de gabriela cristea

  37. 37
    marry Says:

    Sa mai fie si concurentii maturi care au lucrat afara nu copii care vin pentru experienta chipurile si afara nu au muncit dar vin la bani fara munca.

  38. 38
    gaby Says:

    Stimati realizatori: imi permit sa imi spun parerea in legatura cu ce imi doresc sa vad la sezonul 6 Nora pentru mama.Imi face o deosebita placere sa-mi exprim punctul de vedere si sper macar sa cititi ce am scris chiar daca poate nu o sa luati in seama ideile mele.Mai jos o sa scriu ideile mele:
    1.Prezentatoare:Gabriela Cristea Toader;
    2.Concurenti:12 fete,12 baieti(insotiti de mamele lor);
    3.Concurentii baieti sa fie insotiti strict de mamele lor nu de alte rude;
    4.Concurentii sa aiba varste cuprinse intre 20-30 ani;
    5.Concurenti din toate zonele tarii;
    6.La inceputul competitiei fiecare concurent sa primeasca suma de 10.000 lei iar daca va fi eliminat pana la final sa plece acasa cu acea suma;
    7.2 vacante pentru cupluri,1 pentru mame,1 pentru concurentii fara cuplu iar 1 la final pentru toti concurentii;
    8.Sa nu aiba loc in casa abateri foarte grave(agresari fizice,vulgarism) iar daca vor exista prima data sa fie pedepsiti de ex.sa nu participe la vacantele amintite mai sus,iar daca se vor mai repeta abaterile sa fie descalificati;
    9.Sa se organizeze iesiri in aer liber de doua ori pe saptamana;
    10.In timpul emisiunilor in direct sa aiba loc discutii despre viata in general,despre casatorie,dar si despre subiecte din casa;
    11.Sa nu mai aiba loc subiecte despre mancare ,curatenie s.a;
    12.Finalele saptamanii sa fie in direct,sambata seara;
    13.Concurentii sa mearga la orfelinate, azile de batrani;
    14.La sarbatori importante precum Craciun,Anul Nou,Paste concurentii sa mearga acasa iar daca nu familiile sa fie alaturi de ei in casa la fiecare sarbatoare;
    15.Concurentii care formeaza cupluri sa primeasca suma de 10.000 de lei;
    16.La unele evenimente mai importante sa fie invitati concurenti de la celelalte editii 1,2,3,4,5;
    17.La Marea Finala sa fie prezenti toti concurentii de la editiile anterioare si familiile actualilor concurenti;
    18.Daca concurentii decid sa se casatoreasca la final sa fie difuzata nunta iar daca nu se casatoresc si fata iese Nora Saptamanii premiul sa ramana la realizatori;
    19.Dupa terminarea concursului concurentii sa mai locuiasca inca o saptamana in casa;
    20.Pe timpul verii sa mai aiba loc reuniuni intre concurenti.
    Va multumesc ca mi-ati oferit ocazia sa imi exprim opinia si sper ca nu v-am plictisit cu ideile mele nici pe dvs.realizatorii dar nici pe ceilalti forumisti.Sper ca imi veti citi ideile iar daca ceva o sa vi se para interesant va rog sa nu ezitati sa imi puneti ideile in aplicare.
    Va multumesc !

  39. 39
    popdana Says:

    vlad si veronica ar fi minunat daca ar prezenta viitoarea npm6;gabi cristea si-a mai pierdut din credibilitate ,a devenit o increzuta,mirela vaida ar fi alta varianta dar este prea finuta si aici de multe ori trebuie sa fii un zbir

  40. 40
    marry Says:

    Poate la NPM 6 o sa vedem si noi in cuplu format din doi tineri care se iubesc cu adevarat nu copilarii si alergare dupa bani. Sunt fan NPM dar pana acum nu am vazut nici un cuplu format la NPM sa se potriveasca. Eu tot sper sa vad doi tineri indragostiti si sa spuna DA. Romina si Alex. nu au fost concurente NPM 1 .

  41. 41
    trdtmtcd Says:

    gasiti o alta prezentatoare sau luati-o inapoi pe GABI ca o sa pierdeti foarte multi admiratori ai emisiunii.

  42. 42
    gaby Says:

    sa fie o emisiune reala. fara facaturi, noi votam ceva acolo se intampla altceva. sa fie mai captivanta emisiunea. nu e corect

  43. 43
    Gigel Says:

    Mai analfabetule dela 41 daca iti place Gabi iao acasa la tine sa te sature de ok-euiri de prietenele sale bune si de prietenii buni,atit restul ii spunea Catalin in ureche.Daca iti place Gabi da pe google si scrii Gabriela Cristea si gasesti pozele de care te ai indragostit de Gabi.Numai un timpit poate sa scrie ca nume:trdtmtcd.

  44. 44
    sonia Says:

    De acord cu Gigel!

  45. 45
    oana Says:

    sa revina gabriela ca fara ea ,,nu are nici un farmec emisiunea….

  46. 46
    sorin Says:

    Gigel de la 43, se pare ca tu esti cel analfabet,nicidecum trdtmtcd de la 41care a scris corect postarea.Gigelule,cunoaste-te intai pe tine ,apoi catalogheaza oamenii intr-un anumit fel !!

  47. 47
    ana Says:

    CINE VA MODERA NPM6

  48. 48
    Gigel Says:

    SORINE DACA ESTI ASA DESTEPT SPUNEMI SI MIE CE INSEAMNA ACELE LITERE? DELA 41.O PUPI SI TU PE GABI ok.oK.oK. SAU ESTI BUNUL EI PIETEN.Ascunde te Sorine ca esti varza cu comentariul tau. PA

  49. 49
    Gigel Says:

    Comentariul dela 41 era referitor la MODERATOARE SI ATIT.ALA ERA ANALFABET CA NU SIA SPUS NUMELE SI A SCRIS NISTE LITERE.PRECUM LA CLASA 1-A.SAU LA GRADINITA.sorine sorine esti slab rau.Nu meriti litere mari.

  50. 50
    doinitza Says:

    Nu v-a mai fii npm6.Pacat de banii care i-am bagat in mesaje.Au mintit poporul cu televizorul cei din staful npm5.

  51. 51
    aniela Says:

    sa prezinte Gabriela,si raitingul va creste,dar asta depinde daca gabi mai accepta revenirea.

  52. 52
    RAMONA Says:

    -emisiunea s-ar putea transmite live pe net 24 din 24
    -varsta concurentilor sa fie peste 25 de ani

  53. 53
    RAMONA Says:

    ptr GIGEL cel suparat pe analfabeti: ASA SE SCRIE CORECT “SPUNE-MI”, respectiv cu cratima

  54. 54
    Gigel Says:

    Multumesc Ramona pentru corectura,dar sa stii ca graba strica treaba,multi cautata chichite la scris si nu la fondul problemei.Parerea ta a fost zero fata de emisiune.

  55. 55
    Tanasa Mihaela Says:

    Sa se difuzeze in continuare tot pe Kanal D.

  56. 56
    dorin Says:

    debea astept npm 6

  57. 57
    alina Says:

    eu mi-as dori sa prezinte iar gabi si sa fie un concurs corect,fara voturi masluite si finaluri aranjate.corectitudine si transparenta!sa nu-si mai bata joc de banii si de voturile noastre.cum spunea si ramona,concurentii sa aiba minim 25 ani,sa fie cu adevarat pregatiti pt casatorie,nu sa fie iar o casa plina de copii,iar cei trecuti de 25 ani sa fie considerati trecuti sau batrani,cand de fapt,ei sunt cei care sunt cu adevarat pregatiti pt casatorie.atata timp cat prezinta gabi,nici nu conteaza pe ce post tv se difuzeaza emisiunea.gabriela e cea mai potrivita moderatoare pt acest show,e inteleapta,inteligenta,are o vasta experienta de viata,e intelegatoare,stie cum sa-i ia pe fiecare,cunoaste oamenii si e si un bun psiholog chiar daca nu are diploma.

  58. 58
    Gigel Says:

    ALINA daca iti place Gabriela angajazo la tine acasa ne-am saturat de sute chiar mii de ok ok ok pe emisiune si de bunele ei prietene.Ea a capatat o emisiune de dimineata cind toata lumea are treaba si se uita doar niste pensionare. Atita doar ,bine ca iti place caracterul ei duplicitar una in emisiuni si alta in viata civila.

  59. 59
    alina Says:

    gigel,observ ca mereu ai ceva de comentat.cum ti-am zis si la celalalt subiect,trebuie sa accepti ca exista pareri diferite de ale tale.daca tu te-ai saturat de gabi,eu si multi altii nu ne-am saturat,asa ca discutia asta e inutila.si npm a fost tot de dimineata si se pare ca nu s-au uitat numai pensionare.sau esti o pensionara,gigel?npm a fost difuzata tot de la 10 la 12 si totusi,a reusit sa atraga telespectatori de toate varstele,ora nu are nicio legatura cu succesul sau esecul unei emisiuni,conteaza continutul.nici pe mine nu ma incanta ce am auzit despre noua emisiune,gabi e o moderatoare mult prea buna,ar fi potrivita pt un reality show,nu pt un magazin de asta monden gen happy hour,dar sa vedem,poate va fi interesant,nu vreau sa ma pronunt deocamdata.
    nu cred ca esti tu in masura sa o judeci sau sa afirmi ca are un caracter duplicitar.o cunosti?ma indoiesc,sigur te bazezi doar pe ce ai vazut in emisiune si pe barfele ziarelor de scandal.indiferent cum ar fi gabi in viata de zi cu zi,de admirat sau de blamat,nu e problema noastra,noi trebuie sa ne spunem parerea despre ea ca moderatoare tv,iar ca moderatoare mie mi s-a parut exceptionala,nu am ce sa-i reprosez.ca om,ca persoana,nu are nimeni dreptul sa o judece.nici tie nu cred ca ti-ar conveni sa fii judecat pt ca in cazul oricarei persoane,mereu vor exista si pareri bune,dar si pareri rele,nu e nimeni perfect,asa ca mai bine ne uitam toti la propria persoana si ii lasam pe ceilalti in pace.
    am o curiozitate : vreo parere de bine despre cineva ai sau doar iti place sa critici pe oricine,oricand,oriunde?relaxeaza-te,mai priveste si partea buna a lucrurilor.

  60. 60
    Gigel Says:

    Multumesc ALINA pentru lectia ta de cum sa vedem o moderatoare,nu uita ca Gabriela ii scapase din mina pe concurenti pentru ca nu a luat masuri de sanctionare a lui Alin Sorin si Ioan,te ai uitat cu placere cind era moderatoare Gabriela si ei ne aratau fundurile goale?frumos nu?Mie mia placut Mirela cu toate stingaciile de inceput a dus emisiunea la capat cu succes si e bine sa se mai schimbe moderatorii ca se plafoneaza numai in prietenele sale bune este OK.? OK Alina daca mai faci o lectie ma dau de partea ta.Esti multumita ALINA?

  61. 61
    Odetta Says:

    oare cine va prezenta ?
    se stie ceva ?

  62. 62
    Admin NoraPentruMama Says:

    Mirela Boureanu Vaida este cea care va prezenta in continuare emisiunea

  63. 63
    sonia Says:

    Foarte bine. Ma bucur. Este o fata cinstita, muncitoare si impartiala. Totodata, foarte, foarte sufletista. AM auzit-o candva, la o emisiune pe postul Favorit cat de frumos vorbea despre parintii ei (mama).

  64. 64
    Gigel Says:

    Unde esti ALINA ai luat vacanta?

  65. 65
    alina Says:

    gigel,gabi nu a fost vinovata pt comportamentul baietilor,ca nu era datoria ei sa-i educe.daca tu o acuzi pe gabi pt ca si-au aratat baietii fundul pe vremea cand prezenta ea emisiunea,asa o putem acuza si pe mirela ca a jignit sorin telespectatorii pe vremea cand era ea moderatoare.daca stai sa gandesti logic,ar fi o prostie sa acuzam moderatoarea,oricare ar fi ea,pt lipsa de educatie a unora sau pt rabufnirile altora.eu chiar am observat ca toti concurentii o respectau pe gabi pt ca a stiut sa castige acest respect.in schimb,mirela a incercat sa le impuna sa o respecte si de asta nici macar nu-i raspundeau deseori la intrebari si nici nu o ascultau cand incerca sa faca liniste.respectul se castiga,se merita,nu se impune.si cum poti sa spui ca mirela a dus emisiunea la capat cu succes?care succes?mirela a ingropat ratingul npm.drept urmare,s-a scos emisiunea de seara,sezonul s-a terminat mai repede ca niciodata,in mai,concurentii nici macar nu au mai fost dusi in turcia,ceea ce nu s-a mai intamplat la nicio editie,iar in locul finalelor fastuoase de pe vremea gabrielei,npm5 a avut o mare finala de toata jena,cu o mana de oameni inghesuiti in studio si un biet apertitiv in farfurii.a fost mai mult decat evident ca organizatorii au pierdut bani datorita scaderii ratingului dupa plecarea gabrielei si venirea mirelei,fapt care a dus la esecul acestui sezon si incheierea lui atat de brusca.e pacat pt ca acest sezon ar fi avut potential sa fie unul reusit daca ar mai fi continuat pt ca toti concurentii au fost interesanti.
    eu nu tin lectii,cum spui tu,ci doar imi exprim si imi argumentez parerile si nicidecum nu astept “sa se dea cineva de partea mea”,fiecare e liber sa aiba o parere proprie,sa creada ce vrea.asa sunt eu,vorbesc mult,argumentat si coerent,probabil de asta am si reusit sa intru in direct la npm5 de mai multe ori,ca aveam ce spune,dar asta nu inseamna ca dau lectii.kanal d nu a reinnoit contractul cu sinevizyon pt npm6 tocmai pt ca fara gabi pe scaunul moderatoarei,ratingul a scazut f mult,iar realizarea unei asemenea emisiuni necesita bani multi.chiar nu pot sa inteleg cum a putut sa ti se para tie ca a dus mirela emisiunea la capat cu SUCCES…in fine.vom vedea cate sezoane va reusi mirela sa mentina npm in grila antenei 1,ca totusi gabi a reusit 5 sezoane si ar mai fi reusit inca multe altele daca si-ar fi dorit si daca organizatorii ar fi fost corecti cu ea.

  66. 66
    alina Says:

    sonia,nu stiu daca mirela e cinstita,sufletista si muncitoare,cum spui tu,dar impartiala sigur nu a fost.chiar si un orb ar fi observat ca i-a defavorizat pe alin si elena si i-a favorizat pe cristina si sergiu,hai sa fim seriosi si sa nu negam evidenta.

  67. 67
    Gigel Says:

    ALINA ALINA ALINA esti subiectiva trebuie stiut ca sintem in criza,iar moderatoarea nu a facut clasamentul telefoanelor si sms.Gabriela a plecat din cauza crizei,ea a creiat criza cerind mai multi bani la salariu cu care turcii nu au fost deacord,asta e cauza principala,restul e vorbarie goala,tie tia placut Alin si Elena intradevar dar Cornelia trebuia sa fie acasa la telefon nu sa enerveze din platou telespectatorii care normal sau razbunat pe ei,votind Cristina si Sergiu.Intradevar au pierdut multi bani si cred ca prin Bunica si Alin au recuperat ceva din ei,poate faci parte din familie si ai pierdut si tu..Asta e parerea mea.Alina ma judeca si la rece situatia.Pe jumatate ai tu dreptate si jumatate eu. Asta e ALINA

  68. 68
    maria Says:

    DOUA SFATURI PENTRU ORGANIZATORII CELEI DE-A 6-A EDITII
    1. Mare atentie in alegerea concurentilor. Stiu ca cearta este sarea si piperul unei emisiuni, dar oameni de mahala gen Sorin si Daniela nu au ce cauta intr-o emisiune Reality Show. Si cei bine educati, cu sapte ani de acasa, pot avea caractere putenice si sa faca rating. Scutiti-ne de acest gen de mahala.
    2. Daca vreti sa captati atentie aveti nevoie si de un moderator puternic, sa aiba vorbele la e, nu sa astepte sugestii in casca din ureche. Moderatorul trebuie sa fie ferm cand o discutie in contradictoriu ia o amploare prea mare. Mirela Boureanu se balbaie, nu are vorbele la ea, este penibila in situatii critice si mai ales NU ARE CARISMA, NICI APLOMB, NICI UMOR SI NICI NU STIE SA FOLOSEASCA SUBTILITATEA. Aveti nevoie de un moderator cu un caracter puternic, stapan pe sine si care sa aduca puncte emisiunii la fel ca Gabriela. Mirela Boureanu este un surogat de moderator, fara sare si piper, nu te face sa ai rabdare sa o asculti. Aveti nevoie de moderatori subtili si faimosi ca Simona Gherghe, Crina Abrudan, Teo Trandafir, Diana Munteanu, Oana Mares, Ilinca Vandici, Mihaela Tatu, Irina Corduneanu, sau chiar, de ce nu, un barbat, Mihai Morar? Numele moderatorului va aduce ratingul, iar acesta va aduce sponsori, reclame si bani! Bafta!

  69. 69
    Gigel Says:

    Maria inscriete si fii tu moderatoare ca vad ca esti desteapta rau.Nu critica tu care stai si casti gura sa vezi ce fac cei de dincolo de ecran,dar acolo e alta situatie.Dintre toti moderatorii tu esti cea mai buna,tea suparat Mirela ca nu a iesit cum ai vrut tu dar Cornelia a fost de vina cu gasca din oltenia care a cheltuit banii cind nu trebuia la fel a patit si Mara.Maria mai laso BALTA.

  70. 70
    alina Says:

    ce-i,gigel,ma cauti? =)) hai ca-ti raspund daca esti asa dornic sa conversezi cu mine.cum iti explici ca nu s-au mai luat telefoane pro elena si alin exact in cele 2 luni in care a prezentat mirela?e clar ca ea nu-i placea pe cei 2 si ca moderatoare,avea un cuvant destul de important in desfasurarea emisiunii.iti repet:in cele 2 luni in care a moderat mirela,fanii elenei si a lui alin nu erau lasati sa intre in direct,de asta erau numai telefoane negative la adresa lor,si asta o spun din proprie experienta.am mai spus,am prins legatura de 6 ori in ultimele 2 saptamani de concurs si cand eram intrebata de operator de cine imi place si ce vreau sa spun si-i raspundeam ca preferatii mei sunt elena si alin,mi se inchidea sau mi se promitea ca voi fi sunata,dar nu ma mai sunau,iar a 6-a oara am mintit ca preferatii mei sunt cristina si sergiu pt ca banuiam bineinteles ca ei sunt favorizati si am fost imediat bagata in direct.cum iti explici asta?chiar sunt curioasa.pe vremea gabrielei,intrau in direct sustinatorii tuturor,pe rand,in fiecare zi,nu era nimeni defavorizat.dar finalul cum ti-l explici?cristina nu a fost niciodata nora sapt,iar protejata a fost doar de 2 ori in toata competitia.in schimb,elena a fost nora sapt jumatate de concurs,iar in cealalta jumatate a fost mereu protejata,pe locul 2 sau 3,pe facebook a avut cele mai multe like-uri dintre fete,la concursul pt o zi acasa de Paste a avut cele mai multe voturi dintre fete,chiar si cei care il criticau pe alin,pe elena o placeau si o laudau.toate astea sunt dovezi concrete si palpabile ca elena a fost cea mai placuta si mai iubita dintre fetele de la npm5,deci e clar ca voturile prezentate de mirela in marea finala au fost false,cristina nu avea cum sa aiba mai multe voturi decat elena.lasa macar un minut la o parte antipatia ta pt alin si sunt sigura ca o sa-mi dai dreptate.nu are nicio legatura cornelia,ca nu a fost singura mama care a sunat sau care si-a atras antipatii.chiar daca alin si mama lui nu erau placuti,elena a fost placuta.s-a comis o mare nedreptate.indiferent de ce ar fi facut alin si mama lui,nu s-ar fi putut schimba situatia voturilor intr-un asemenea fel de la o zi la alta si nicidecum nu s-ar fi schimbat situatia voturilor elenei,ci daca ar fi fost cazul,ar fi scazut voturile bunicii.stai linistit,nu sunt ruda nici cu alin,nici cu elena,sunt doar o telespectatoare care a avut ochi sa vada ce era de vazut.

  71. 71
    Gigel Says:

    Chiar imi place ALINA esti fan Alin nu Elena,nu uita ca Elena a fost catalogata ca consumatoare de alcool,Elena a jucat rolul care trebuia sa cistige si ea ceva bani si sa purtat asa smechereste sa nu fie eliminata.Elena nu va fi niciodata cu Alin.Elena a refuzat sa fie cu Alin pentru caracterul lui infect si a familiei sale,incepind cu Bunica care a spus ca ea a aleso iar Cornelia a turnat mereu benzina pe foc.Elena este versata si stie sa iasa din orice bucluc,ea inainte de fi aici a avut barbat mai mult timp si ea a venit aici sa se razbune pe acel individ.Referitor la ura ta pentru Mirela trebuie sa judeci ca nu Mirela a cerut sa prezinte si a scos emisiunea de seara ca Mirela este actrita la teatru si avea spectacole in plus e si o buna cintareata.Gabriela atita meserie avea de moderatoare si era prea increzuta cu ok.ok.si prietenile sale bune.Alina sa auzim numai de bine fara patima.

  72. 72
    alina Says:

    gigel,asta va fi ultimul comentariu la care iti raspund pt ca deja ma enervezi si ma plictisesti!daca eu spun ca imi place elena,inseamna ca asa e,nu esti tu in masura sa ma contrazici,ca nu stii tu ce gandesc sau pe cine plac,deja devii ciudat cu obsesia ta pt alin.imi place elena si imi place de alin impreuna cu elena si de fapt,nici nu trebuie sa-ti dau tie explicatii,nu stiu de ce insisti atata sa te bagi in seama.elena nu a jucat niciun rol,a fost naturala,singura ei greseala a fost ca a avut incredere in persoane perverse gen cristina sau iulia.cat despre alcool,nu te poti lua dupa ce a zis o telespectatoare rautacioasa,oricine poate spune orice la telefon.daca elena ar fi fost alcoolica,s-ar fi vazut in 9 luni de zile,asa ca las-o balta.mai degraba ingrijoreaza-te pt cristina,ca despre ea au spus cei din casa ca bea cam mult.nimic din ce spui nu are logica:cum poti sa spui ca elena a venit sa castige bani????la ce emisiune te-ai uitat?elena a fost la un pas de marele premiu,avea logodnic,avea soacra in casa si o gramada de sustinatori,ar fi putut castiga si totusi,a refuzat sa se marite,demonstrand astfel ca nicidecum nu e materialista!!!a fost singura fata din cele 5 editii care avea practic premiul in mana si a refuzat sa se marite!fii sigur ca alta in locul ei s-ar fi maritat.cristina nu s-a maritat pt ca nu avea soacra in casa,deci nu avea nicio sansa la marele premiu,iar mihaela nu s-a maritat pt ca nu a mai vrut ioan si pt ca oricum nu avea sanse sa fie ea nora sapt.dintre finaliste,elena avea toate atuurile pt a castiga si totusi,a refuzat sa se marite,asa ca trebuie sa fii nebun sa o acuzi de materialism!ELENA NU A REFUZAT SA FIE CU ALIN,ELENA E SI ACUM IMPREUNA CU ALIN!asta e adevarul,accepta-l!deja vorbesti aiurea,scrii aici ce visezi noaptea sau ce ti-ai dori tu sa se intample,nicidecum nu scrii ce e real.nu stii tu pt ce a venit elena in concurs,cum nu stii nici de cine imi place sau nu-mi place mie,nu mai fabula,n-ai cum sa stii ce gandesc alti oameni,poti sa stii doar ce gandesti tu.iei ca certitudine in legatura cu alti oameni adevarul TAU,ideile tale,scenariile construite de tine.nu e normal asa ceva.
    cred ca nu cunosti sensul cuvantului “versata”.daca au fost versate la npm5,acelea au fost cristina,care a incercat sa destrame un cuplu,dovedind ca e o distrugatoare de relatii fara scrupule,si valentina,care a incercat cu toti baietii din casa,netinand cont ca sunt cuplati sau nu si a sfarsit despartind un cuplu.astea au fost versate,nu elena.
    eu nu o “urasc” pe mirela,tu stii macar ce inseamna ura?ar trebui sa fiu debila sa urasc un om pe care nu-l cunosc si care nu mi-a facut nimic.eu nu o plac si nu o aprob pt ca a fost partinitoare,e o diferenta enorma intre a dezaproba pe cineva si a uri.
    vad ca nu are rost cu tine,NEGI ADEVARUL SI INCERCI SA-TI IMPUI PROPRIILE PARERI.gabi a zis in emisiunea lui cristi brancu de pe antena 2 ca emisiunea de seara a fost scoasa din motive de audienta,asa ca povestile tale cu teatrul mirelei le crezi numai tu.da,gabi e doar moderatoare,dar e o moderatoare excelenta.stii cum se spune:mai bine sa ai o singura meserie si sa fii as in domeniul tau decat sa incerci mai multe si sa le faci pe toate de mantuiala,asa ca…
    te-as ruga sa nu mi te mai adresezi,nu am ce vorbi cu un om care refuza sa accepte chiar si adevarurile dovedite si arunca numai cu aberatii si inventii,nu esti nici 1% obiectiv si de asta se poate convinge oricine iti citeste comentariile.ai ideile tale fixe si chiar daca sunt gresite,tii de ele ca orbul de bata si incerci sa le impui si celorlalti.revino-ti,maturizeaza-te.obsesia ta pt alin e ciudata rau,repet.hai la revedere,discuta cu altcineva.

  73. 73
    maria Says:

    PENTRU GIGEL CEL SUPER INTELIGENT
    Eu nu ma vad niciodata moderatoare. Imi cunosc foarte bine locul si imi cunosc foarte bine posibilitatile. Esti fan moldovence balbaite? Mie imi plac cele cu vorbele la ele, nu soptite in casca. Chiar daca sunt pe jumatate ardeleanca le admir pe Mihaela Radulescu, Simona Gherghe, Andreea Marin, dar maai ales Gabriela Firea, (moldovence istete). Mai vrei nume de moderatoare capabile sa conduca o emisiune? Boureanca este zilnic pe scena un unui teatru – banuiesc! (in cazul in care nu este in permanenta dublura altora), ar trebui sa stie sa modereze, dar….
    Cine te crezi tu? Cine iti da dreptul sa ma ironzezi pe mine? Eu mi-am spus o parere si mi-am permis sa dau 2 sfaturi celor ce vor realiza emisiunea. Controleaza-ti comportamentul si vocabularul.

  74. 74
    Gigel Says:

    Alina si Maria si daca nu vreau ce imi faceti?Fetelor ADEVARUL e la mijloc nu cum vreti voi ,nici cum vreu eu.Referitor la vocabular cautati la Alin nu la mine.(ASTA E)Fetelor controlativa vocabularul vostru infect si ironic,asa de ci Pa si Pu.

  75. 75
    alina Says:

    gigel,mi-e mila de tine.esti atat de limitat incat nu poti purta o conversatie civilizata si ARGUMENTATA,iar cand simti ca nu ai argumente,jignesti.trist.eu nu o sa-ti raspund la fel pt ca nu-mi sta in caracter,deci nu o sa ma cobor la nivelul tau.o fi adevarul la mijloc,dar in multe privinte eu am dreptate si tu nu,chiar daca refuzi sa accepti.apropo,tu spuneai ca emisiunea de seara a fost scoasa pt ca avea mirela spectacole la teatru,iar eu ti-am spus ca a fost scoasa din lipsa de rating,dovada fiind chiar spusele gabrielei din emisiunea lui brancu,dar am uitat sa-ti mai dau un argument la fel de solid:emisiunea de seara era filmata ziua la 1,nu era seara in direct,deci eliminarea ei din grila nu are legatura nicidecum cu teatrul mirelei,ci cu lipsa ratingului,fapt evident si dovedit,deci eu am dreptate,tu nu.
    tu spuneai ca elena a intrat la npm pt bani,eu ti-am dovedit ca nu e asa,deoarece ea avea f mari sanse sa castige marele premiu si totusi,a refuzat sa se marite,refuzand astfel si acel premiu,deci iar am avut eu dreptate.
    m-ai contrazis cand am spus ca voturile finale au fost false,ca de fapt elena trebuia sa fie castigatoare deoarece a fost cea mai iubita dintre fetele de la npm5 si ti-am argumentat parerea mea:a fost tot concursul protejata(locul 1,2 sau 3),pe facebook a avut cele mai multe like-uri dintre fete,la concursul de Paste a avut cele mai multe voturi dintre fete si chiar si cei care-l criticau pe alin,pe ea o laudau.deci eu iar ti-am demonstrat cu argumente solide si evidente ca am dreptate.
    tu ai spus ca mirela a dus emisiunea la capat cu succes,eu te-am intrebat care succes avand in vedere ca a ingropat ratingul npm,fapt dovedit de incheierea prematura a show-ului,de eliminarea emisiunii de seara si excursiei in turcia si de marea finala de toata jena,adica iar ti-am dat o gramada de argumente.
    in concluzie,nu vrei sa accepti adevarurile evidente doar pt ca nu sunt pe placul tau si nici macar nu esti in stare sa-ti sustii parerile cu argumente reale,asa ca inventezi ce-ti convine tie,ignorand adevarul EVIDENT SI DOVEDIT,repet.deci orice discutie cu tine e o pierdere de timp inutila,imi pare rau,dar dai impresia ca esti greu de cap,altfel nu-mi explic incapatanarea ta prosteasca.
    daca tu consideri ca eu si maria am folosit un limbaj “infect”,inseamna ca folosesti cuvinte al caror sens nu-l cunosti sau pur si simplu,faci spume ca nu ai replica si stii doar sa ataci.f trist.pastreaza-ti parerile si nu te mai baga in seama.ramai cu obsesia ta extrem de ciudata pt alin si nu mi te mai adresa,ca nu ma intereseaza aberatiile,tampeniile si inventiile tale.
    apropo,npm e un show mai mult pt femei,deci daca esti baiat,asa cum sugereaza numele gigel,cred ca ar trebui sa-ti gasesti indeletniciri mai masculine,nu sa bagi intriga pe net.sau poate esti femeie cu nick de barbat,ceea ce iar e f grav,nu e normal sa te dai ceea ce nu esti,dar totusi,asa s-ar explica obsesia ta pt alin,ca daca esti baiat si esti obsedat de alin,iar nu e bine.oricum ai da-o,esti ciudat rau…parerea mea.inca ceva:invata sa respecti si sa nu jignesti daca ai pretentia sa ti se raspunda la fel.un sfat:civilizeaza-te,maturizeaza-te si scapa de obsesia pt alin.
    cel mai destept cedeaza,adica eu,deci de acum incolo,o sa te ignor,poti sa vorbesti singur.o viata frumoasa iti doresc,hai,pa.

  76. 76
    sonia Says:

    Un raspuns pentru Alina: este parerea mea vis-a-vis de d-na Boureanu Mirela. Poate sa modereze oricine, putin ma intereseaza, parca este dupa noi, cei care uneori ne mai pierdem timpul pe aici.
    Eu as pune-o pe Andreea Mantea. Ati vazut-o ce-i trage cu spritul pe la nunti ? Chiar si asa, e foarte placuta.
    Este aici un comentariu care spune ca moderatorul aduce rating. Asta, asa este! Acum depinde ce post TV va difuza emisiunea.

  77. 77
    corina Says:

    sa participe concurenti mai maturi,care doresc sa se casatoreasca………si nu in ultimu rand finala sa fie explosiva sa te tina cu sufletu la gura!!!!!!!!!

  78. 78
    alina Says:

    sonia,emisiunea va fi pe antena 1 din toamna si se va numi “nora pentru mine”,iar prezentatoare va fi tot mirela boureanu vaida,din pacate,zic eu,dar totusi sper ca a mai acumulat experienta si nu va mai fi partinitoare.totusi,sunt curioasa sa vad cate sezoane va reusi mirela sa tina npm in grila antenei 1 pt ca asa cum spui si tu,moderatoarea aigura cea mai mare parte din rating,iar asta s-a vazut cand a plecat gabi de la npm si a scazut f mult ratingul emisiunii.

  79. 79
    Gigel Says:

    Bravo ALINA ca te ai trezit pina acum ai dormit.BRAVO de trei ori BRAVO.Asta nu e jignire, e o constatare.

  80. 80
    alina Says:

    gigel,nu-ti permit sa ma iei cu ironii,asa ca abtine-te,civilizeaza-te.in continuare nu o plac pe mirela si o condamn pt ca i-a defavorizat pe alin si elena si i-a favorizat pe cristina si sergiu,dar incerc sa privesc cu optimism spre viitor,asa ca sper ca a acumulat experienta si nu va mai fi partinitoare,dar asta nu inseamna ca “m-am trezit” sau ce spui tu acolo sau ca mi-am schimbat parerile,te-ai bucurat degeaba,parerile mele sunt neschimbate.oricum,nu ma mai intereseaza,ca nu am de gand sa ma uit la emisiune,m-a dezamagit prea mult nedreptatea de la sezonul 5,iar aici ma refer la ce i-au facut organizatorii gabrielei si la finalul “masluit”,la voturile false.mi-am pierdut total increderea in acei organizatori,a fost mai mult decat evident ca nu au fost corecti,cum ar fi trebuit sa fie,dar tot ei vor avea de suferit pt ca isi vor pierde multi telespectatori.in fine.

  81. 81
    Gigel Says:

    Alina ,Alinuta imi placi din ce in ce mai mult la felul cum tratezi problemele si vrei sa fie toate dupa parerea ta,nui nici o problema fie cum vrei tu,eu doar ascult si ma conformez dupa parerea ta.

  82. 82
    alina Says:

    gigel,eu doar imi exprim si-mi argumentez parerile,nu vreau sa le impun,fiecare e liber sa creada ce vrea.

  83. 83
    elena Says:

    Gigel daca ….NUI…..problema , confformeaza-te si mergi mai departe, hai ca m-ai facut sa rad!!!!!!!!!!!!!!!!!! cam tardiv comentariu dar decat deloc……..o zi buna.

  84. 84
    merry Says:

    In primul rand Mirela nu place la multa lume , nu are farmec, incearca sa o copieze pe Gabriela . 2. Emisiunea sa fie mai multe ore. Concurentii sa fie mai maturi . Daca nu isi respecta contractul sa fie pedepsiti sau eliminati si inlocuiti. Sezonul 5 toti concurentii au alergat sa faca cupluri de la inceput si nu au fost eliminati au fost falsi deci daca se poate sa nu mai fie eliminari in primele doua luni .

  85. 85
    Gigel Says:

    Buna dimineata Elena mergem mai departe.

  86. 86
    georgescu elisabeta Says:

    Cred ,ca Mirela ,va da un nou sarm emisiuni .

    E diferita si eu cred ca, emisiunea va merge mult mai bine.Mirela nu copiaza pe nimeni ,iar noi toti sa nu uitam cit de talentata este : e cintareata ,e actrita , si cred ,ca domnul Arsinel si etc. nu ar fi coptato in echipa . Oare cei care scrieti toate rautatile despre ia aveti talentul ei

  87. 87
    dariana Says:

    Alina vreau sa vorbesc cu tine…te rog lasa-mi mesaj cand poti sa vorbim..

  88. 88
    Dana Says:

    Sunt convinsa ca nu este nevoie de indicatiile noastre. Prezentatoarea este de calitate si, sper, si emisiunea va fi altfel decat ultima editie, fiindca A1 are alte standarde. Deci, sa lasam critica si sa ne bucuram de emisiune. Singurul inconvenient, pentru cei ca mine care sunt la serviciu, sunt orele de difuzare, dar sper sa vedem si reluari.

  89. 89
    george Says:

    in primul rand as recomanda organizatorilor sa le dea concurentilor mai multe activitati ca sa nu se plictiseasca.Cand se cearta as recomanda sa stea toti impreuna cu cineva din cadrul emisiunii care sa fie mediator si sa isi spuna ce ii deranjeaza la fiecare si sa incerce sa gaseasca solutii pentru rezolvare.

  90. 90
    pop vasile alexiu Says:

    MIRELA PLACE LA TOATA LUMIA SI ARE SI DE CE ESTE ADEVARAT CA NUI DE DORNA DAR PREZENTABILA-FRUMOASA -ISTEATA-PROFESIONISTA-NASCUTA PENTRU ACEASTA EMISIUNE DAR ASA ESTE TREBUIE SA NU PLACA LATOATA LUMIA ASTA NE-AM DORIT NU DEMOCRATIE EI ACU O AVETII CU VARF SI INDESAT DOAMNE OCROTESTEI PE ROMANII

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free