NPM5: Alin si Elena, compatibili sau nu?


elena-si-alin-npm5Alin si Elena, controversatul cuplu de la Nora pentru mama 5, au avut parte de multe urcusuri si coborasuri in relatia lor. Desi au ajuns pana in Marea Finala, cei doi nu s-au casatorit si nu au avut astfel sansa de a castiga marele premiu pus in joc, iar acest deznodamant a fost blamat mult timp de catre toti admiratorii, ba chiar si de familia lui Alin.

Cu toate ca Finala a pus sub semnul intrebarii, daca relatia dintre Alin si Elena va continua in afara casei, se pare ca cei doi si-au rezolvat problemele odata iesiti din competitie si in prezent isi continua frumoasa relatie in afara casei Nora pentru mama.

Ba mai mult decat atat, cei doi s-au bucurat de mai multe iesiri impreuna si au ramas prieteni cu o parte din concurentii Nora pentru mama 5. Bulversati de miile de intrebarile care le erau adresate zilnic , Alin si Elena au dorit sa stea oarecum feriti de gurile rele si nu au declarat prea multe despre evolutia relatiei lor.

Tinand cont de faptul ca relatia dintre cei doi nu a decurs totusi lin, ne putem pune intrebarea…sunt Alin si Elena o pereche compatibila?

Din punct de astrologic…combinatia celor doua zodii: Elena – taur si Alin – fecioara este una excelenta. Fiind amandoi semne de pamant, ambii vor cam aceleasi lucruri, fiind caracterizati de rabdare si pragmatism.

Fecioara (Alin) are atat de multe temeri si griji pentru ca are un foarte acut simt al responsabilitatii, al datoriei. Ii e frica sa nu-i dezamageasca pe cei din jur, iar cele mai importante calitati ale sale sunt devotamentul si fidelitatea.

Taurul (Elena) in schimb este linistit si ii place armonia, iar cea mai mare calitate a sa este rabdarea.

Pe scurt, putem spune ca Alin si Elena formeaza perechea potrivita, cel putin din punct de vedere astrologic.

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “NPM5: Alin si Elena, compatibili sau nu?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    Renata Says:

    Alin ai procedat corect in decizia ta cu privire la Elena asta e sigur , si’n plus de ce iti bati capu’ atat cand in Craiova gasesti mii de alte fete frumoase la care sunt convinsa k o sa ai succes maxim ! pupici :*

  2. 28
    aman Says:

    uite ca s-a adeverit spuesele mele ca nu sunt impreuna,nu am crezut in ei nici in concurs,elena prefacuta si ascunsa,alin prefacut si ascuns pt bani,bunica asa mare prefacatorie nu am vazut,o parsiva cu doua fete,a suportat totul pt bani,la fel si fam lui alin lesinati dupa bani,avari si atat!!!!

  3. 27
    aman Says:

    mie nu mi-au placut nici alin si mai ales bunica lui si nici elena,elena era falsa.tacea fortat dar la sfarsit a dat direct din ea ce nu se astepta nimeni,cum ca nu vrea sa se casatoreasca cu alin,ceea ca i-a facut si pe familia lui alin sa isi arate adevarata fata,ca erau doar pt bani,alin astepta sa castige…acum or fi impreuna din nu se stie ce motive,dar eu nu cred pana nu vad ca e asa,eu cred ca nu se iubesc,doar vor sa rezolve discutiile din competitie.ma bucur ca bunica a ramas cu buza umflata ca prea era cel mai cel alinutul ei cel increzut care dupa ce ca gresea mai era si aparat de bunica,in loc sa il certe.

  4. 26
    oltita Says:

    elena te felici ca ai ales aciasta cale , alin era un arogant si vroia o servitoare cu tot cu baba aia de bunicasa

  5. 25
    george Says:

    eu stiam ca cei doi s-au despartit si eram foarte fericit pentru elena, deoarece alin nu o merita.

  6. 24
    gardul Says:

    UNDEVA CANDVA MARTURISEAM”SUCCES…REZERVAT” IMI MENTIN PAREREA.

  7. 23
    mari Says:

    ELENA DACA ITI VREI BINELE GANDESTE-TE BINE .UN SFAT DE LA O PERSOANA DE 58 ANI DIN CRAIOVA . NU CUNOSC FAMILIA DAR AM URMARIT EMISIUNEA SI E FOARTE CLAR . ITI VEI INCHIDE VIATA .

  8. 22
    mioara Says:

    Alin si Elena,au fost si sunt inca preferatii mei.Mi-a parut rau,ca n-au castigat npm5.Imi plac amandoi,se completeaza si fac un cuplu frumos.N-au avut curaj sa faca pasul in casa.Poate ca Elena,a avut nevoie sa-l cunoasca si afara,sa fie mai sigura in privinta lui Alin.Din moment ce inca sunt impreuna,eu cred si sper ca relatia lor sa dureze si sa se ajunga la o casatorie.Le doresc numai bine si noroc.Iubiti-va mult.Si da sunt compatibili.

  9. 21
    Maria Says:

    Si eu stiam ca sunt compatibili si chiar se iubiau si se iubesc,dar gurele rele ,energia negativa isi fac efectele si bine au facut ca sau ferit ! Le doresc iubire vesnica!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free