Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011


Va invit sa va spuneti parerea si sa lasati impresii despre Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011.

50 comentarii la “Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    uqtzik Says:

    Buna! ne poti confirma daca Andrei si Silvia mai sunt impreuna? Asa se zvoneste pe facebook si chiar Andrei a spus asta, dar poate tu ai acces sa vorbesti direct cu ei si afli direct de la sursa. Tind sa cred ca e o gluma proasta.

  2. 39
    Gabi Says:

    mult succes in viata VALENTINA si ANDREI!

  3. 38
    Gabi Says:

    Silvia a fost o inocenta cu aberatiile ei la adresa altora….
    chiar si in timpul competitiei NPM5, pana sa se ceara afara ca sa nu se faca si ei de ras asa cum s-au facut celelalte ‘cupluri’ la marea finala….Andrei ii zicea mereu ca e grasa, nu ii placea nici tonalitatea vocii ei , nici ce scotea pe gura…era prea imatura Silvia pt el. e de inteles Andrei daca i-a dat flit.

    in schimb Valentina si Andrei se potrivesc de minune, sunt destul de maturi in gandire si bravo lor.

  4. 37
    gardul Says:

    bv doamna puia…….

  5. 36
    RADU Says:

    merry cacamerry ,elena a fost votata inca de la inceputul concursului de catre public ,cand nici nu era in cuplu cu alin.noi am votat persoana elena nu cupul alin-elena.desteapta p…!! cred ca,esti mama vuvuzelei ulrlatoare ce vrea p..cu bile miscatoare.mai nou am auzit ca s-a cuplat cu falsul de andrei!!.am spus inca de la inceputul competitiei ca andrei nu este destept pe cat vrea sa fie vazut!!

  6. 35
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Da…mi-au spus ca sunt impreuna si sa ii las in pace!

  7. 34
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Nu va exista impacare niciodata nici in cel mai urat cosmar. M-a tradat cu Valentina si asta nu pot ierta. Acum ati aflat si motivul
    Silvia Giurgica
    Da…mi-au spus ca sunt impreuna si sa ii las in pace

  8. 33
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Asa cum vedeti nu mai am nicio poza cu Andrei, ne-am despartit definitiv! Asa ca, va rog sa nu imi scrieti niciun comentariu legat de el. De acum nu ne mai luati la pachet. Comentariile inutile si care nu respecta decizia si rugamintea mea vor fi sterse la fel si cele de compatimire! Eu sunt bine, sanatoasa si am sa imi vad de viata mea fara aceasta persoana! Multumesc pentru intelegere
    Silvia Giurgica

  9. 32
    marry Says:

    Elena a vrut sa pastreze banii acumulati in 8 luni nu la vrut pe Alin . O fata prefacuta . Camelia mama lui Alin a votat-o timp de 8 luni. Elena este fata care vrea sa traiasca in puf fara sa munceasca.

  10. 31
    sorella Says:

    Finala npm5 a fost de proasta calitate;decizia Elenei de a nu se casatori cu Alin in concurs a fost surpriza cea mare care a demascat atat de usor caracterele mizerabile ale clanului bunica-Alin-mama Cornelia.Aceasta demascare a fost in schimb supliciul acestei Finale! Si inca ceva de remarcat:Nicusor,atotstiutorul,tolanit pe masa in timp ce spunea ca ”el se astepta la asa ceva”.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free