Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011


Va invit sa va spuneti parerea si sa lasati impresii despre Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011.

50 comentarii la “Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    simona Says:

    O finala esuata.Cea mai proasta dintre toate finalele.

  2. 19
    doinitza Says:

    OARE SORIN NU A FOST INVITAT LA MAREA FINALA NPM5?STIE CINEVA CEVA DE EL?ERAM CURIOASA SA -I AUD COMENTARILE FATA DE ELENA SI ALIN.

  3. 18
    mela Says:

    a fost un sezon frumos imi place mult aceast reality show ma uit de la prima editie dar am fost foarte dezamagita de final nu mia placut deloc a fost la fek ca o emisiune de finala sapt.

  4. 17
    mihaela Says:

    imi pare rau pt iulia si valentin,ei meritau sa cistige

  5. 16
    cla Says:

    Cand a zis Cristina ca Alin e prefacut,i-au sarit o multime in cap,si Elena s-a suparat ca s-a bagat in relatia ei,acu….Se pare ca a avut dreptate.Iar mama lui Alin a fost si mai prefacuta decat Elena.Cum a fost posibil sa o iubeasca pe aceasta inainte de intrebarea in legatura cu casatoria ,iar apoi brusc,i-a urat “drum bun in viata!”?Pai daca si dupa faza asta ,Elena mai ramane cu Alin,inseamna ca e oarba rau si crede in “Povesti Nemuritoare”!

  6. 15
    marry Says:

    Eu sunt mama Valentinei” si tu cine esti iubitul Ilenutei care umbla numai dupa banii. La cei 20 ani ai Elenei este prea cu multa experienta de viata , stie are scoala vietii , eu am zis de multe ori nu pacat de Elena ci pacat de Alin. Ca sa castigi la NPM trebuie sa ai experienta de viata sa fii fals nu ca unii concurentii care au muncit si nu au avut timp de comversatie ca pitipoancele blonde din concurs . Au luat niste banii …. dar au sufletul rece.

  7. 14
    lucky Says:

    merita si Iulia cu Valentin sa fie in finala

  8. 13
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINEI PT CA I-A NUMIT FALSI IN DIRECT IN APLAUZELE TUTUROR PE ELENA SI ALIN… si felicitari pt sinceritatea de care a dat dovada pe toata durata competitiei NPM5…

    VALENTINA merita sa castige NPM5

  9. 12
    Francisc Says:

    Nu inteleg de ce unii o tot critica pe doamna Mirela Boureanu. Mie mi se pare o prezenta cu mult mai placuta decat Gabriela Cristea. Gabriela era rece, increzuta, prefacuta, fara scrupule, ar fi calcat si pe cadavre fara probleme. In schimb Mirela este mult mai calda, mai umana, mai sincera, arata ca este si ea afectata de ceea ce se intampla in concurs, spre deosebire de Gabriela, este o persoana foarte placuta. Felicitari Mirelei si pentru cantecul de la sfarsit. Foarte frumos.
    Mie mi se pare foarte inspirata inlocuirea Gabrielei cu Mirela.

  10. 11
    RADU Says:

    merry eu cred ca esti mama vuvuzelei urlatoare.ati luat plasa la greu!!felicitariii pentru nereusita.

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free