Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011


Va invit sa va spuneti parerea si sa lasati impresii despre Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011.

50 comentarii la “Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011”

  1. 1
    sonia Says:

    Finala nu a mai avut fastul de altadata. Imi amintesc cat de frumos a fost la celelalte editii. Totusi, d-na Mirela s-a straduit sa acopere “golul” cantand un vals frumos.
    Daca tot nu s-a casatorit nimeni ( si probabil s-a stiut de catre realizatori acest lucru) ideal era ca-n marea finala sa fi fost si cei doi dezamagiti total, Valentin si Valentina. Si lor li se cuvenea o parte din bani.
    Decizia Elenei nu o comentez as comenta faptul ca mama lui Alin i-a tot dat “pasi” cu acel “drum bun in viata”, asta in ideea ca nici alte cupluri nu s-au casatorit iar soacrele n-au mai spus asa ceva.
    Si totusi am o nedumerire, o intrebare: daca Alin si ELena s-ar fi casattorit, nu-i asa ca ei erau castigatorii marelui premiu? Nu stiu de ce dar parca tot Elena ar fi fost nora saptamanii !!! Cu toate acestea nu am nimic nici cu Cristina, chiar a fost o fata simpatica. Sanatate tuturor concurenti, comentatorii acestui site si nu numai. Oare va mai fi o alta NPM ?

  2. 2
    monica Says:

    rusinosa atitudinea lui Alin si a familiei lui. Din pacate e plina lumea de oameni ca si ei

  3. 3
    Marilena Says:

    Cea mai urata editie NORA PENTRU MAMA, cea mai jalnica prezentatoare…cea mai jalnica organizare. De ce nu am putut si noi sa vedem nunta celor care si-au declarat iubire?
    Vai voua, Kanal D!

  4. 4
    elena Says:

    felicitari pentru buna organizare si conditziile create concurentzilor , multzumim si noi pentru posibilitatzile create de a ne exprima parerile bune sau mai putzin , totusi eu am fost si dezamagita de selectzia facuta, elemente ca Valentina , Sorin , Ioan, Alin, Nicolitza, Puia, Mioara, Elena-mama, nu-si aveau locul intr-o emisiune la care se munceste din greu cu multzi specialisti in toate domeniile, pentru a oferi tuturor o etica a vietzii, am vrea ca pe viitor sa avetzi in vedere varsta concurentzilor, pregatirea lor, aspectul fizic si chiar mediul din care vin, caracteristici ce de ac. data v-au dat mult de furca si noua ne-au displacut ,

  5. 5
    Francisc Says:

    Am fost atat de bucuros ca nu a castigat Alin, incat simt ca parca am intinerit cu 10 ani. De mult nu am mai fost atat de bucuros. Cand le-am vazut fetele lui Alin, a bunicii si mai ales a mamei sale cand au auzit ca Elena nu se casatoreste in concurs, am fost in extaz de bucurie. Multumesc Kanal D pentru aceasta bucurie! Mama lui Alin, otravita si turbata de ciuda ca o taranca parvenita ce este, debita numai cretinitati. Cum putea sa spuna ca Elena este falsa, cand Elena a dat dovata de demnitate si intelepciune ? Bravo, Elena ! S-a vazut, de fapt, cine a fost fals: doamna Cornelia, care acum zicea ca ea chiar o place si o iubeste pe Elena, iar dupa cateva minute repeta ca o moara stricata: ”Drum bun in viata!” Tot mai se dadea interesanta si desteapta, dar era cumplit de ridicola.

  6. 6
    coco Says:

    fff naspa editia nora ptr mama 5 totusi imi pare bine ca a luat si elena ceva din premiu dar imi pare rau ca a stat atitea luni cu un fomist de bani !!!pacat iar de cristina si sergiu ce sa zic e o vrajeala poate el o iubeste da ea in nici un caz nu il iubeste o sa vedeti ca asa ee !si ea tot ptr bani a stat cred ca se potrivea cu alin !!

  7. 7
    xxxl Says:

    as avea o propuner e daca se pot aplica sanctziuni pentru userii care folosesc comentarii necivilizate sau poze indecente la adresa concurentzilor asa cum s-a inyamplat de aceasta dat a pe forumuri mai ales la adresa Silviei , dece nu sunt banatzi useri ca – vanghelie care si astazi 29 mai pe forum foloseste cuvinte , expresii sub orice critica

  8. 8
    doina Says:

    Mare bucurie a fost aseara . Am tinut cu Cristina si Sergiu si uite ca au fost si castigatori . Dumnezeu tine cu dreptatea .
    Acest Alin un prost increzut s-a vazut f .bine ca a venit numai pentru bani si Cel de Sus a avut grije de acest lucru . Baba a spus ca nu este deacort cu casatoria daca iese Elena din casa asa ca la ce se putea stepta ?
    Foarte bine a facut Elena cum a ales . Nu merita sa faca jocul acestor mizerii de oameni care nu au pic de sentiment ,pe care doar banii ai interesau . Cum putea jalnica de Cornelia sa spuna ca putea accepta casatoria si apoi sa divorteze ? nesimtita se joaca cu viata unei fete doar pentru ca ei mureau dupa bani ?
    Ei Aline ce spui de “caini ” langa care ai trait atatea luni ? care este cel mai mate caine ? nu crezi ca tu esti ala ?
    Ma mir ca baba nu a mai facut un lesin cum stie ea ca se oftica ca a pierdut atata timp fara sa castige . Las madam Nicolita ca ti-ai strans pensia 9 luni si ai ce da lui Cornelia si nepotului .

  9. 9
    marry Says:

    De la inceput nu am crezut in nici un cuplu . Toate blondele cu extensii toate false au jucat niste roluri pentru a castiga banii . Pacat ca sunt votati tinerii fara experienta . Elena nu mia placut de la inceput si sa dovedit ca este cum sa vorbit la inceput. Alin nu crede in ea.

  10. 10
    mihaela Says:

    nu mi-a placut finala de loc,parca a fost fara sare in comparatie cu cele din anii trecuti,probabil lipsa gabrielei,nici bani nu s-au investit ca si anul trecut.speram ca urmatorul sezon sa nu ne dezamageasca deoarece asta a fost varza…

  11. 11
    RADU Says:

    merry eu cred ca esti mama vuvuzelei urlatoare.ati luat plasa la greu!!felicitariii pentru nereusita.

  12. 12
    Francisc Says:

    Nu inteleg de ce unii o tot critica pe doamna Mirela Boureanu. Mie mi se pare o prezenta cu mult mai placuta decat Gabriela Cristea. Gabriela era rece, increzuta, prefacuta, fara scrupule, ar fi calcat si pe cadavre fara probleme. In schimb Mirela este mult mai calda, mai umana, mai sincera, arata ca este si ea afectata de ceea ce se intampla in concurs, spre deosebire de Gabriela, este o persoana foarte placuta. Felicitari Mirelei si pentru cantecul de la sfarsit. Foarte frumos.
    Mie mi se pare foarte inspirata inlocuirea Gabrielei cu Mirela.

  13. 13
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINEI PT CA I-A NUMIT FALSI IN DIRECT IN APLAUZELE TUTUROR PE ELENA SI ALIN… si felicitari pt sinceritatea de care a dat dovada pe toata durata competitiei NPM5…

    VALENTINA merita sa castige NPM5

  14. 14
    lucky Says:

    merita si Iulia cu Valentin sa fie in finala

  15. 15
    marry Says:

    Eu sunt mama Valentinei” si tu cine esti iubitul Ilenutei care umbla numai dupa banii. La cei 20 ani ai Elenei este prea cu multa experienta de viata , stie are scoala vietii , eu am zis de multe ori nu pacat de Elena ci pacat de Alin. Ca sa castigi la NPM trebuie sa ai experienta de viata sa fii fals nu ca unii concurentii care au muncit si nu au avut timp de comversatie ca pitipoancele blonde din concurs . Au luat niste banii …. dar au sufletul rece.

  16. 16
    cla Says:

    Cand a zis Cristina ca Alin e prefacut,i-au sarit o multime in cap,si Elena s-a suparat ca s-a bagat in relatia ei,acu….Se pare ca a avut dreptate.Iar mama lui Alin a fost si mai prefacuta decat Elena.Cum a fost posibil sa o iubeasca pe aceasta inainte de intrebarea in legatura cu casatoria ,iar apoi brusc,i-a urat “drum bun in viata!”?Pai daca si dupa faza asta ,Elena mai ramane cu Alin,inseamna ca e oarba rau si crede in “Povesti Nemuritoare”!

  17. 17
    mihaela Says:

    imi pare rau pt iulia si valentin,ei meritau sa cistige

  18. 18
    mela Says:

    a fost un sezon frumos imi place mult aceast reality show ma uit de la prima editie dar am fost foarte dezamagita de final nu mia placut deloc a fost la fek ca o emisiune de finala sapt.

  19. 19
    doinitza Says:

    OARE SORIN NU A FOST INVITAT LA MAREA FINALA NPM5?STIE CINEVA CEVA DE EL?ERAM CURIOASA SA -I AUD COMENTARILE FATA DE ELENA SI ALIN.

  20. 20
    simona Says:

    O finala esuata.Cea mai proasta dintre toate finalele.

  21. 21
    anca Says:

    a fost un final ….era prea vizibil ceea ce a vrut alin cu elena numai bani…ma bucur k nu au castigat ei…

  22. 22
    doina Says:

    Afost cea mai dreapta editie . Au fost cei mai corecti concurenti de pana acum nu s-au grabit pt .casatorie de dragul unor bani . Bravo voua si sa aveti noroc in viata ca a-ti jucat cinstit cu exceptia imputitului de Alin care facea acest pas de dragul banilor .
    Acum ce mai zice javra ca doar el acuza pe toti de falsitate ? Rusine sa-ti fie nesimtitile cu babata si maicata care te-au educat in asa fel .
    Pleava societati cu multe studii .

  23. 23
    elena Says:

    imi pare rau pt iulia si valentin meritau …..noi telespectatorii n am gandit bine ,oricum eu am votat mereu pe d na elena ,ptr ca mi placea .dar a fost asa …un final neasteptat.totusi bine ca a castigat cristina ,si nu alin.mirela esti tare……………mai canta ne ,vai …doamne ce glascior ai ma ,fatuca ma !

  24. 24
    elena Says:

    mirela boureanu ,canta ne ma ,esti privighetoare ,esti unica ,unde ai fost ma ?

  25. 25
    nircea Says:

    cu asta va ocupati timpul….sarmani romani !!!!……….

  26. 26
    sorina Says:

    incepe npm 6 scrie pe siteul voteazanorapentrumama.ro

  27. 27
    bya Says:

    Mi-as fi dorit atat eu cat si familia si rudele mele sa castige Ioan cu Mihaela deoarece este un cuplu sincer,se comportau foarte natural si se iubeau cu adevarat chiar mi-a placut ce am regasit la ei…Inocenta,iubire si sinceritate.Ceea ce nu mi-a placut a fost mama Mihaelei in loc sa-si apere fica cu bune si cu rele nu facea decat sa o stanjeneasca in ditamai emisiunea vazand o tara intreaga si nu numai ce cuvinte grele ii apartinea mamei ei.Cu toate astea ma bucur pentru ei pana la urma au dat dovada de maturitate in ultima perioada,chiar daca ei erau mai copilarosi mai jucausi ceea ce este foarte dragutz intr-o relatie deoarece ea devine plictisitoare daca nu faci ceva anume.

  28. 28
    Geta Says:

    Stie cineva daca Valentin si Iulia s-au casatorit?

  29. 29
    john Says:

    angamfatul de oltean e si prost rau dupa ce au dat materialul din pauza de publicitate si toti au aplaudat a zis ca-i aplauda cei care nu-i suporta dar asta anseamna ca nici masa nu-l suporta ca ea a aplaudat prima sa te duci sa te spanzuri ca te-ai facut de tot rahatul cu toate ca ai vrut sa te scoti si s-o bagi pe elena si familia ei dar ai intrat singur an groapa parca baba si mata erau bolnave se victimizau atata dar au demonstrat ca sunt bolnave dupa bani sunteti niste jeguri ordinare

  30. 30
    sonia Says:

    In Libertatea scrie ca NPM 6 se va difuza, oferita de Casa de productie Synevizion, dar nu se stie la ce post TV.
    De asemenea tot acolo face cunoscut fanilor Gabrielei Cristea ca din toamna o vor urmari intr-o emisiune difuzata de Kanal D.

  31. 31
    sorella Says:

    Finala npm5 a fost de proasta calitate;decizia Elenei de a nu se casatori cu Alin in concurs a fost surpriza cea mare care a demascat atat de usor caracterele mizerabile ale clanului bunica-Alin-mama Cornelia.Aceasta demascare a fost in schimb supliciul acestei Finale! Si inca ceva de remarcat:Nicusor,atotstiutorul,tolanit pe masa in timp ce spunea ca ”el se astepta la asa ceva”.

  32. 32
    marry Says:

    Elena a vrut sa pastreze banii acumulati in 8 luni nu la vrut pe Alin . O fata prefacuta . Camelia mama lui Alin a votat-o timp de 8 luni. Elena este fata care vrea sa traiasca in puf fara sa munceasca.

  33. 33
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Asa cum vedeti nu mai am nicio poza cu Andrei, ne-am despartit definitiv! Asa ca, va rog sa nu imi scrieti niciun comentariu legat de el. De acum nu ne mai luati la pachet. Comentariile inutile si care nu respecta decizia si rugamintea mea vor fi sterse la fel si cele de compatimire! Eu sunt bine, sanatoasa si am sa imi vad de viata mea fara aceasta persoana! Multumesc pentru intelegere
    Silvia Giurgica

  34. 34
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Nu va exista impacare niciodata nici in cel mai urat cosmar. M-a tradat cu Valentina si asta nu pot ierta. Acum ati aflat si motivul
    Silvia Giurgica
    Da…mi-au spus ca sunt impreuna si sa ii las in pace

  35. 35
    gardul Says:

    Silvia Giurgica
    Da…mi-au spus ca sunt impreuna si sa ii las in pace!

  36. 36
    RADU Says:

    merry cacamerry ,elena a fost votata inca de la inceputul concursului de catre public ,cand nici nu era in cuplu cu alin.noi am votat persoana elena nu cupul alin-elena.desteapta p…!! cred ca,esti mama vuvuzelei ulrlatoare ce vrea p..cu bile miscatoare.mai nou am auzit ca s-a cuplat cu falsul de andrei!!.am spus inca de la inceputul competitiei ca andrei nu este destept pe cat vrea sa fie vazut!!

  37. 37
    gardul Says:

    bv doamna puia…….

  38. 38
    Gabi Says:

    Silvia a fost o inocenta cu aberatiile ei la adresa altora….
    chiar si in timpul competitiei NPM5, pana sa se ceara afara ca sa nu se faca si ei de ras asa cum s-au facut celelalte ‘cupluri’ la marea finala….Andrei ii zicea mereu ca e grasa, nu ii placea nici tonalitatea vocii ei , nici ce scotea pe gura…era prea imatura Silvia pt el. e de inteles Andrei daca i-a dat flit.

    in schimb Valentina si Andrei se potrivesc de minune, sunt destul de maturi in gandire si bravo lor.

  39. 39
    Gabi Says:

    mult succes in viata VALENTINA si ANDREI!

  40. 40
    uqtzik Says:

    Buna! ne poti confirma daca Andrei si Silvia mai sunt impreuna? Asa se zvoneste pe facebook si chiar Andrei a spus asta, dar poate tu ai acces sa vorbesti direct cu ei si afli direct de la sursa. Tind sa cred ca e o gluma proasta.

  41. 41
    justforfunny Says:

    O emisiune care nu-si mai are rostul.
    Despre Valentina…a demonstrat in cele din urma cu varf si indesat ca nu e nici sincera,nici corecta,nici desteapta…doar OSPATARITA care pleaca dupa clienti sau ridica fusta la clienti chiar daca acestia sunt insotiti.
    Andrei…spoiala ! Unde-i papagal,nu gasesti altceva!

  42. 42
    ionel Says:

    Vreti sa spuneti ca au venit sa se casatoreasca?Pentru ce au venit…asta au!

  43. 43
    cristina tudor Says:

    cea mai saracacioasa finala din cate au mai fost…….nici nu stiu cu ce sa incep..in primul rand a fost un spatiu foarte restrans si nu a avut nimic deosebit ata de o finala saptamanala. pe iulia si vali nici macar nu i-ati mai bagat in seama …

  44. 44
    fan Says:

    BRAVO ANDREI, BRAVO VALENTINA!
    VA POTRIVITI! TINETI-NE LA CURENT CU RELATIA VOASTRA.
    SUNTETI NISTE FRUMOSI! VA POOOOOOOOOOP

  45. 45
    elena Says:

    JOS PALARIA pt prezentatoare MIRELA este mult mai naturala ca cealalta si mult mai frumoasa .In alta ordine de ideii ,ed 5NPM merge din rau in mai rau sper ca-n ed urmatoare sa aleaga concurentii dupa anumite criterii,cum ar fi; nivel de studii ,mediu social si de ce nu “aspect fizic” ca altfel RTG k-D pe jos

  46. 46
    shaira Says:

    Mare dezamagire. O finala de kaka. Rusine sa va fie Kanal D si Synevizion. V-ati batut jok de Iulia si Valentin. Noi asteptam sa vedem o nunta macar. Deaia am investit bani in emisiunea voastra de 2 lei!

  47. 47
    mariana Says:

    marea finala un fiasco. O intelegere intre concurenti sa imparta banii. Mi-au placut de la inceput pana la sfarsit Alin si Elena. Doi oameni cu picioarele pe pamant. In rest o apa si un pamant. Cat despre Valentin si Iulia sa fie fericiti,Andrei si Valentina cine se seamana se aduna si atat.

  48. 48
    mariana Says:

    ce stiti despre Alina si Ionut. Ce copil au baiat sau fata/ Ce face Alina a inceput activitatea la scoala sau inca nu?

  49. 49
    alexandra Says:

    oribila fara nici un farmec fara gabi se vede diferenta jalnica

  50. 50
    elena Says:

    organizarea a fost de nota…10……. selectzia concurentzilor a fost un dezastru, incepand cu mediul din care provin , educatzie, pregatire dar si aspect fizic , a unor concurentzi…….mamele toate sub orice critica, deasemeni cavalerii sarmanii , fiii mamelor lor.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free