Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011


Va invit sa va spuneti parerea si sa lasati impresii despre Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011.

50 comentarii la “Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    sonia Says:

    In Libertatea scrie ca NPM 6 se va difuza, oferita de Casa de productie Synevizion, dar nu se stie la ce post TV.
    De asemenea tot acolo face cunoscut fanilor Gabrielei Cristea ca din toamna o vor urmari intr-o emisiune difuzata de Kanal D.

  2. 29
    john Says:

    angamfatul de oltean e si prost rau dupa ce au dat materialul din pauza de publicitate si toti au aplaudat a zis ca-i aplauda cei care nu-i suporta dar asta anseamna ca nici masa nu-l suporta ca ea a aplaudat prima sa te duci sa te spanzuri ca te-ai facut de tot rahatul cu toate ca ai vrut sa te scoti si s-o bagi pe elena si familia ei dar ai intrat singur an groapa parca baba si mata erau bolnave se victimizau atata dar au demonstrat ca sunt bolnave dupa bani sunteti niste jeguri ordinare

  3. 28
    Geta Says:

    Stie cineva daca Valentin si Iulia s-au casatorit?

  4. 27
    bya Says:

    Mi-as fi dorit atat eu cat si familia si rudele mele sa castige Ioan cu Mihaela deoarece este un cuplu sincer,se comportau foarte natural si se iubeau cu adevarat chiar mi-a placut ce am regasit la ei…Inocenta,iubire si sinceritate.Ceea ce nu mi-a placut a fost mama Mihaelei in loc sa-si apere fica cu bune si cu rele nu facea decat sa o stanjeneasca in ditamai emisiunea vazand o tara intreaga si nu numai ce cuvinte grele ii apartinea mamei ei.Cu toate astea ma bucur pentru ei pana la urma au dat dovada de maturitate in ultima perioada,chiar daca ei erau mai copilarosi mai jucausi ceea ce este foarte dragutz intr-o relatie deoarece ea devine plictisitoare daca nu faci ceva anume.

  5. 26
    sorina Says:

    incepe npm 6 scrie pe siteul voteazanorapentrumama.ro

  6. 25
    nircea Says:

    cu asta va ocupati timpul….sarmani romani !!!!……….

  7. 24
    elena Says:

    mirela boureanu ,canta ne ma ,esti privighetoare ,esti unica ,unde ai fost ma ?

  8. 23
    elena Says:

    imi pare rau pt iulia si valentin meritau …..noi telespectatorii n am gandit bine ,oricum eu am votat mereu pe d na elena ,ptr ca mi placea .dar a fost asa …un final neasteptat.totusi bine ca a castigat cristina ,si nu alin.mirela esti tare……………mai canta ne ,vai …doamne ce glascior ai ma ,fatuca ma !

  9. 22
    doina Says:

    Afost cea mai dreapta editie . Au fost cei mai corecti concurenti de pana acum nu s-au grabit pt .casatorie de dragul unor bani . Bravo voua si sa aveti noroc in viata ca a-ti jucat cinstit cu exceptia imputitului de Alin care facea acest pas de dragul banilor .
    Acum ce mai zice javra ca doar el acuza pe toti de falsitate ? Rusine sa-ti fie nesimtitile cu babata si maicata care te-au educat in asa fel .
    Pleava societati cu multe studii .

  10. 21
    anca Says:

    a fost un final ….era prea vizibil ceea ce a vrut alin cu elena numai bani…ma bucur k nu au castigat ei…

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free