Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011


Va invit sa va spuneti parerea si sa lasati impresii despre Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011.

50 comentarii la “Pareri si impresii despre Marea Finala NPM5 din 28 mai 2011”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mihaela Says:

    nu mi-a placut finala de loc,parca a fost fara sare in comparatie cu cele din anii trecuti,probabil lipsa gabrielei,nici bani nu s-au investit ca si anul trecut.speram ca urmatorul sezon sa nu ne dezamageasca deoarece asta a fost varza…

  2. 9
    marry Says:

    De la inceput nu am crezut in nici un cuplu . Toate blondele cu extensii toate false au jucat niste roluri pentru a castiga banii . Pacat ca sunt votati tinerii fara experienta . Elena nu mia placut de la inceput si sa dovedit ca este cum sa vorbit la inceput. Alin nu crede in ea.

  3. 8
    doina Says:

    Mare bucurie a fost aseara . Am tinut cu Cristina si Sergiu si uite ca au fost si castigatori . Dumnezeu tine cu dreptatea .
    Acest Alin un prost increzut s-a vazut f .bine ca a venit numai pentru bani si Cel de Sus a avut grije de acest lucru . Baba a spus ca nu este deacort cu casatoria daca iese Elena din casa asa ca la ce se putea stepta ?
    Foarte bine a facut Elena cum a ales . Nu merita sa faca jocul acestor mizerii de oameni care nu au pic de sentiment ,pe care doar banii ai interesau . Cum putea jalnica de Cornelia sa spuna ca putea accepta casatoria si apoi sa divorteze ? nesimtita se joaca cu viata unei fete doar pentru ca ei mureau dupa bani ?
    Ei Aline ce spui de “caini ” langa care ai trait atatea luni ? care este cel mai mate caine ? nu crezi ca tu esti ala ?
    Ma mir ca baba nu a mai facut un lesin cum stie ea ca se oftica ca a pierdut atata timp fara sa castige . Las madam Nicolita ca ti-ai strans pensia 9 luni si ai ce da lui Cornelia si nepotului .

  4. 7
    xxxl Says:

    as avea o propuner e daca se pot aplica sanctziuni pentru userii care folosesc comentarii necivilizate sau poze indecente la adresa concurentzilor asa cum s-a inyamplat de aceasta dat a pe forumuri mai ales la adresa Silviei , dece nu sunt banatzi useri ca – vanghelie care si astazi 29 mai pe forum foloseste cuvinte , expresii sub orice critica

  5. 6
    coco Says:

    fff naspa editia nora ptr mama 5 totusi imi pare bine ca a luat si elena ceva din premiu dar imi pare rau ca a stat atitea luni cu un fomist de bani !!!pacat iar de cristina si sergiu ce sa zic e o vrajeala poate el o iubeste da ea in nici un caz nu il iubeste o sa vedeti ca asa ee !si ea tot ptr bani a stat cred ca se potrivea cu alin !!

  6. 5
    Francisc Says:

    Am fost atat de bucuros ca nu a castigat Alin, incat simt ca parca am intinerit cu 10 ani. De mult nu am mai fost atat de bucuros. Cand le-am vazut fetele lui Alin, a bunicii si mai ales a mamei sale cand au auzit ca Elena nu se casatoreste in concurs, am fost in extaz de bucurie. Multumesc Kanal D pentru aceasta bucurie! Mama lui Alin, otravita si turbata de ciuda ca o taranca parvenita ce este, debita numai cretinitati. Cum putea sa spuna ca Elena este falsa, cand Elena a dat dovata de demnitate si intelepciune ? Bravo, Elena ! S-a vazut, de fapt, cine a fost fals: doamna Cornelia, care acum zicea ca ea chiar o place si o iubeste pe Elena, iar dupa cateva minute repeta ca o moara stricata: ”Drum bun in viata!” Tot mai se dadea interesanta si desteapta, dar era cumplit de ridicola.

  7. 4
    elena Says:

    felicitari pentru buna organizare si conditziile create concurentzilor , multzumim si noi pentru posibilitatzile create de a ne exprima parerile bune sau mai putzin , totusi eu am fost si dezamagita de selectzia facuta, elemente ca Valentina , Sorin , Ioan, Alin, Nicolitza, Puia, Mioara, Elena-mama, nu-si aveau locul intr-o emisiune la care se munceste din greu cu multzi specialisti in toate domeniile, pentru a oferi tuturor o etica a vietzii, am vrea ca pe viitor sa avetzi in vedere varsta concurentzilor, pregatirea lor, aspectul fizic si chiar mediul din care vin, caracteristici ce de ac. data v-au dat mult de furca si noua ne-au displacut ,

  8. 3
    Marilena Says:

    Cea mai urata editie NORA PENTRU MAMA, cea mai jalnica prezentatoare…cea mai jalnica organizare. De ce nu am putut si noi sa vedem nunta celor care si-au declarat iubire?
    Vai voua, Kanal D!

  9. 2
    monica Says:

    rusinosa atitudinea lui Alin si a familiei lui. Din pacate e plina lumea de oameni ca si ei

  10. 1
    sonia Says:

    Finala nu a mai avut fastul de altadata. Imi amintesc cat de frumos a fost la celelalte editii. Totusi, d-na Mirela s-a straduit sa acopere “golul” cantand un vals frumos.
    Daca tot nu s-a casatorit nimeni ( si probabil s-a stiut de catre realizatori acest lucru) ideal era ca-n marea finala sa fi fost si cei doi dezamagiti total, Valentin si Valentina. Si lor li se cuvenea o parte din bani.
    Decizia Elenei nu o comentez as comenta faptul ca mama lui Alin i-a tot dat “pasi” cu acel “drum bun in viata”, asta in ideea ca nici alte cupluri nu s-au casatorit iar soacrele n-au mai spus asa ceva.
    Si totusi am o nedumerire, o intrebare: daca Alin si ELena s-ar fi casattorit, nu-i asa ca ei erau castigatorii marelui premiu? Nu stiu de ce dar parca tot Elena ar fi fost nora saptamanii !!! Cu toate acestea nu am nimic nici cu Cristina, chiar a fost o fata simpatica. Sanatate tuturor concurenti, comentatorii acestui site si nu numai. Oare va mai fi o alta NPM ?

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free