Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)


elena-npm5La Finala Saptamanii din 5 februarie 2011, Elena a revenit la titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 19,1% din voturile telespectatorilor. Aceasta a fost urmata pe locul al doilea de Valentina cu 18,4% din voturi si pe locul al treilea s-a situat Cristina cu numai 16,9% din voturi.

Niciuna dintre cele trei fete protejate nu au fost propuse spre eliminare de catre mame.

Ce parere aveti de acest clasament in ceee ce priveste Nora Saptamanii? Credeti ca Elena isi merita titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    danna Says:

    sa ma scuzi dar,esti o oaie proasta care vine aici si se maimutereste la toti,ti se pare ca esti marea minune.uite la iulia cit de simpla e sau cristina care e cea mai corecta din voi toate.esti mai falsa ca cei de la circ si alin e tot ASA stati doar de bani si de dragul sa nu stati singuri.ca cuplu sunteti000000000000ZERO

  2. 39
    rodi Says:

    aceasta fata se crede mare vedeta dar din pacate e o ………. betivanca
    ar trebui sasi vada de fitosul iei nu merita ea nora saptamani………….ca ne face de rusine frate

  3. 38
    deea Says:

    cuplul alin-elena sunt falsi. nu se iubesc.nici bunica nu e buna pentru ca nu recunoaste ce vorbeste.sa fim seriosi.toti au venit pentru bani.

  4. 37
    mariana Says:

    toti sunt pentru banii , care nu ar dori sa castige cativa banii in zilele noastre si cu criza aceasta ce o trecem si nu se mai termina.

  5. 36
    mariana Says:

    Alexandra de ce vorbesti urat de Alin si Elena ti-a fost ciuda ca Alin nu s-a uitat la tine dar tu ai vazut cum arati in comparatie cu Elena esti urata si grasa cum sa te i-a in brate Alin ii trebuiau si mainile bunicii sa te poata cuprinde asa ca nu mai barfi si spune cate minuni crezi tu. ce crezi ca telespectatorii te-au votat sa iesi pentru ca esti frumoasa nu au vazut ca nu aveai ce cauta in casa , le luai aerul celora care se iubesc Alin si Elena Ioan si Mihaela , sunt singurii care se iubesc sincer.

  6. 35
    Flor Says:

    Elena esti o scumpa…o frumoasa…iar Alin este la fel…am vazut ca si Valentina este pe locul 2..este ploiesteanca de-a mea….ce sa mi spun 3 frumosi

  7. 34
    Meri Says:

    Elena este pentru bani, se intelege cu Alin din priviri . Nu se plac .

  8. 33
    alexandra Says:

    In calitate de fosta concurenta la nptmama.5 eu consider ca cuplul acesta este format doar pentru a castiga marele premiu…!Nu merita acestia….!Silvia merita!@@@@@@@@@@impreuna cu Andrei desigur!!!!!!!cei care cu adevarat se iubesc…i-a fost teama parsivului de Alin sa recunoasca …ca o place pe Crystyna!rusine sa ii fie e un depravat…si eu dobitoc…jos cuplu Elena si Alin!!!nu mi-se pare indragostiti…dar fac totul pentru bani…de ce oare Silvia si Andrei vor sa iasa afara din casa…puneti-va intrebarea?fiindca isi doresc cu adevarat o familie…formata de baze uluitoare…si solide….!(fiindac se iubesc cu adevarat 99,9%)Eu zic ca ar fi mai bn ca voi telespectatoriii sa va deschide-ti bine ochii si sa o votati pe Silvia!….si pe Andrei…..ei vor merita cu adevarat marele premiu….
    Vreau sa mai spun ceva despre cuplu Iulia-Valentin…!Este un cuplu nemaipomenit…Vali are o mama extraordinara….care indeplineste efectiv toate calitatile de o mama naturala.Bafta si voua …sa fiti si voi al doilea cuplu in marea finala..!
    Cat despre cuplu Mihaela Alexandra -Ioan nu vad mari sperante….cert e ca el nu o iubeste si isi neaga sentimentele…Mama lui doamna Mioara este o femeie exceptionala…si inteligentea si buna la suflet din cate am cunoscut-o!este si v-a ramane mama….din casa cu cea mai mare doza de respect…la fel si doamna Elena mama lui Vali…!
    Succes celor mentionati…si un singur lucru votatii pe Silvia si Andrei caci merita tot sprijinul!

  9. 32
    Dalila Says:

    Merita s a castige:x

  10. 31
    mary Says:

    esti cuplu meu preferat…alin e oltean, si eu sunt oltean…Deci imi place fff mult cuplul vostru….sunt convins ca v-eti lua titlul…multa bafta in continuare!!!

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free