Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)


elena-npm5La Finala Saptamanii din 5 februarie 2011, Elena a revenit la titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 19,1% din voturile telespectatorilor. Aceasta a fost urmata pe locul al doilea de Valentina cu 18,4% din voturi si pe locul al treilea s-a situat Cristina cu numai 16,9% din voturi.

Niciuna dintre cele trei fete protejate nu au fost propuse spre eliminare de catre mame.

Ce parere aveti de acest clasament in ceee ce priveste Nora Saptamanii? Credeti ca Elena isi merita titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    dorinika Says:

    marcela alin nu sa inervat ca pierdut excursia la venetia ..ci p.u ca a plecat cine nu trebuia ,ei trebuiau sa plece, nu vaca aia care pe deasupra cai antipatica nici nu se iubesc….doar vb asa de dragu concursului…alin tot incearca sa ne spuna prin unele chesti ca andrei si cu silvia se prefac ,ca e clar no poate spune direct din respect p,u andrei,, si din cauza la situatia din casa tensionata isi mai iese din fire ….eu una il inteleg …

  2. 9
    dorinika Says:

    rabdare draga ..totul o sa fie bine ,e clar ca va e greu acolo …noi suntem cu voi ….e un concurs toti au venit p.u bani sau reclama …… sa nu ai incredere in nimeni DOAR TU SI ALIN succese mari …

  3. 8
    marina Says:

    aoleu ce mai criticati pe alti dar voi nu va uitati la voi numia fraieri critica .de parca ei sunt perfecti . fiecare face ce vrea . ea se potriveste cu alin ca amandoi sunt ff frumosi .succesc

  4. 7
    marcela Says:

    Elena ori e falsa si prefacuta, ori e prea naiva si fraiera , altfel nu pot sa-mi explic de ce se complace in relatia cu Alin, un baiat total nepotrivit pentru ea. E un tip orgolios, ingamfat caruia ii place sa-i comande pe toti , iar cand lucrurile nu ies cum vrea el are accese de furie . Asa s-a intamplat cand a pierdut excursia la Venetia sau cand s-a certat cu Elena. A fost de-a dreptul penibil. Nu stiu cum a putut Elena sa-l ierte pentru vorbele si comportamentul pe care l-a avut in perioada cat au fost certati. Cristina a avut perfecta dreptate in conflitul pe are l-a avut cu cei doi, a vrut sa-i deschida ochii Elenei, dar din pacate ea e prea naiva. Mi-e mila de ea, ca se lasa in felul acesta prostita. La un moment dat isi va da seama care este adevarul si va regreta ca nu a ascultat vorbele celor care i-au vrut binele. Pacat ca mama ei nu a intervenit niciodata pe parcursul conflictului pentru a-i da un sfat. Ar fi avut nevoie.

  5. 6
    CAMELIA Says:

    elena merita felicitari ,tine-o tot asa si nu baga in seama rautatile te pup

  6. 5
    georgycutza Says:

    Elena bv sper sa fi mereu u meriti esti cea mai frumoasa:X:X:X:X:X:

  7. 4
    andreea Says:

    Cu siguranta elena merita de mult bv elena te iubim:X:X:X:X:X:X:X

  8. 3
    sfdgfd Says:

    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ea e singura care merita sa iasa nora saptamani

  9. 2
    ella Says:

    Da,titul de nora saptamanii ,,il merita pe deplin pentru tot comportamentul ei frumos ,civilizat ,de pana acum.Unde mai pui ce este si frumoasa.Felicitari si bafta in continuare.Tu si Alin sunteti perechea cea mai reusita din acest concurs.

  10. 1
    lili Says:

    FELICITARI ELENA!TITUL SE ,,NORA SAPTAMANII L-AI MARITAT PE DEPLIN.MAI RAR ASA FATAIN ZILELE NOASTRESA FIE SI FRUMOASA,CUMINTE ,INTELIGENTA.INCA O DATA FELICITARI TIE DAR SI FAMILIEI CARE TE-A CRESCUT.

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free