Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)


elena-npm5La Finala Saptamanii din 5 februarie 2011, Elena a revenit la titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 19,1% din voturile telespectatorilor. Aceasta a fost urmata pe locul al doilea de Valentina cu 18,4% din voturi si pe locul al treilea s-a situat Cristina cu numai 16,9% din voturi.

Niciuna dintre cele trei fete protejate nu au fost propuse spre eliminare de catre mame.

Ce parere aveti de acest clasament in ceee ce priveste Nora Saptamanii? Credeti ca Elena isi merita titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    david Says:

    ELENA IMI PLACE DAR ALIN ESTE UN NESUFERIT.

  2. 29
    zandu90 Says:

    elena…imi place f mult de tine,cat si de alin….formati un cuplu f dragutz,chiar nu mai lasati p nm sa se bage intre voi,bunica e super de treaba,incearca sa fi mai atenta cu alin,mai dragastoasa,in rest esi ok si uh sh alin…..mult succes in continuare si sa castigati premiul cel mare…

  3. 28
    laura Says:

    CEA MAI URATA FATA DIN CASA ELENA……………………..AFARA CU EAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  4. 27
    yasemin Says:

    “mia olteanu”caprita cea ofticoasa…..poate vrei sa pasti putina iarba…de la foame aberezi.

  5. 26
    eliza Says:

    Fa nu mai comenta mia olteanu eu sunt colega elenei si nu e adevarat ce zici nu mai aiuri ca ai alti preferati nu inseamna ca trebuie sa vb asa elena e fff frumoasa si nemacheata si da e o ft cuminte.Ella te iubim mult:X:X:X:X:

  6. 25
    mia olteanu 2009 Says:

    Eu o cunosc pe Elena,daca o sa va intilniti cu ea vreodata nefiind machiata si cu atit de mult fard pe faata o sa va convingeti ca este cea mai urita din concurs.,si nu este adevaraat ca a fost cuminte,sa spuna toate colegele ei cu citi barbati a trait in timpul facultatii, vai de capul ei….

  7. 24
    maria Says:

    Alin si elena cei mai tari din concursc…elena isi merita din plin titlul de nora saptamanii valentina la fel merita sa fie pe locul 2 insa cristina nu merita nici un vot…….HUU CRISTINA AFARA CU URATA ASTA E STRAMBA

  8. 23
    ATOMIX Says:

    Elena ,consider ca esti o adevarata printesa la npm5 .Ai toate calitatile ce-i trebuiesc unei fete educate:frumoasa,inteligenta,manierata,cuminte.

  9. 22
    ella Says:

    CELE MAI FRUMOASE,ORDONATE,INTELIGENTE,CU MULT BUN SIMT,CUMINTI ,FATE DIN CONCURSSUNT ELENA SI MARIA.

  10. 21
    ema Says:

    Pentru un baiat” indragostit cum se crede el”de ce injura si vorbeste urat??? pentru ca este prost,frustat, slab in fortele proprii.Nu ma mira nimic de ce face…. el oricum nu intelege nimic ,nu-i convine nimic vrea decat banii si sa fie laudat.

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free