Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)


elena-npm5La Finala Saptamanii din 5 februarie 2011, Elena a revenit la titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 19,1% din voturile telespectatorilor. Aceasta a fost urmata pe locul al doilea de Valentina cu 18,4% din voturi si pe locul al treilea s-a situat Cristina cu numai 16,9% din voturi.

Niciuna dintre cele trei fete protejate nu au fost propuse spre eliminare de catre mame.

Ce parere aveti de acest clasament in ceee ce priveste Nora Saptamanii? Credeti ca Elena isi merita titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)”

  1. 1
    lili Says:

    FELICITARI ELENA!TITUL SE ,,NORA SAPTAMANII L-AI MARITAT PE DEPLIN.MAI RAR ASA FATAIN ZILELE NOASTRESA FIE SI FRUMOASA,CUMINTE ,INTELIGENTA.INCA O DATA FELICITARI TIE DAR SI FAMILIEI CARE TE-A CRESCUT.

  2. 2
    ella Says:

    Da,titul de nora saptamanii ,,il merita pe deplin pentru tot comportamentul ei frumos ,civilizat ,de pana acum.Unde mai pui ce este si frumoasa.Felicitari si bafta in continuare.Tu si Alin sunteti perechea cea mai reusita din acest concurs.

  3. 3
    sfdgfd Says:

    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ea e singura care merita sa iasa nora saptamani

  4. 4
    andreea Says:

    Cu siguranta elena merita de mult bv elena te iubim:X:X:X:X:X:X:X

  5. 5
    georgycutza Says:

    Elena bv sper sa fi mereu u meriti esti cea mai frumoasa:X:X:X:X:X:

  6. 6
    CAMELIA Says:

    elena merita felicitari ,tine-o tot asa si nu baga in seama rautatile te pup

  7. 7
    marcela Says:

    Elena ori e falsa si prefacuta, ori e prea naiva si fraiera , altfel nu pot sa-mi explic de ce se complace in relatia cu Alin, un baiat total nepotrivit pentru ea. E un tip orgolios, ingamfat caruia ii place sa-i comande pe toti , iar cand lucrurile nu ies cum vrea el are accese de furie . Asa s-a intamplat cand a pierdut excursia la Venetia sau cand s-a certat cu Elena. A fost de-a dreptul penibil. Nu stiu cum a putut Elena sa-l ierte pentru vorbele si comportamentul pe care l-a avut in perioada cat au fost certati. Cristina a avut perfecta dreptate in conflitul pe are l-a avut cu cei doi, a vrut sa-i deschida ochii Elenei, dar din pacate ea e prea naiva. Mi-e mila de ea, ca se lasa in felul acesta prostita. La un moment dat isi va da seama care este adevarul si va regreta ca nu a ascultat vorbele celor care i-au vrut binele. Pacat ca mama ei nu a intervenit niciodata pe parcursul conflictului pentru a-i da un sfat. Ar fi avut nevoie.

  8. 8
    marina Says:

    aoleu ce mai criticati pe alti dar voi nu va uitati la voi numia fraieri critica .de parca ei sunt perfecti . fiecare face ce vrea . ea se potriveste cu alin ca amandoi sunt ff frumosi .succesc

  9. 9
    dorinika Says:

    rabdare draga ..totul o sa fie bine ,e clar ca va e greu acolo …noi suntem cu voi ….e un concurs toti au venit p.u bani sau reclama …… sa nu ai incredere in nimeni DOAR TU SI ALIN succese mari …

  10. 10
    dorinika Says:

    marcela alin nu sa inervat ca pierdut excursia la venetia ..ci p.u ca a plecat cine nu trebuia ,ei trebuiau sa plece, nu vaca aia care pe deasupra cai antipatica nici nu se iubesc….doar vb asa de dragu concursului…alin tot incearca sa ne spuna prin unele chesti ca andrei si cu silvia se prefac ,ca e clar no poate spune direct din respect p,u andrei,, si din cauza la situatia din casa tensionata isi mai iese din fire ….eu una il inteleg …

  11. 11
    daniela Says:

    Felicitari elena ai meritat din plin sa fii nora saptamanii ,sa fii tare si sa nu te lasi batuta de niciun concurent k toti sun t niste falsi mai ales iulia care credeai k tie prietena dar cred k stii proverbul “DOAMNE FERESTE_MA DE PRIETENI K DE DUSMANI MA FERESC SINGUR”VA SUSTINEM PE AMANDOI ALIN SI ELENA BRAVO VOUA.SUNTETETI CEI MAI FRUMOSI SI ADEVARATI.

  12. 12
    RADU Says:

    ESTI PREFERATA MEA DIN CONCURSUL ASTA.IMI PLACE CUM VORBESTI ,GANDESTI SI CUM TE COMPORTI IN CONCURS.BAFTA IN CONCURS ALATURI DE ALIN

  13. 13
    Meri Says:

    Amandoi vor ceva bani , si se zice ca amindoi au pe cineva afara. Elena la fel ca Mara este cea mai falsa.

  14. 14
    cata db Says:

    feliciteri elena!ma bucur f.mult si cu siguaranta esti pe placul telespectatoriilor !esti frumoasa,desteapta, cuminte!meriti pe deplin acest titlu de Nora Saptamanii!formezi un cuplu reusit cu alin!sper sa fiti invingatorii acestui concurs!sa ramaneti impreuna!va pup!

  15. 15
    marcela Says:

    Alin e un tip caruia iti vine sa-i tragi pumni. Pe mine cel putin, ma scoate din sarite cand vad cum minte,cum barfeste , cum se da mare ca el le stie pe toate, sau ca numai el are dreptate, el are tote drepturile din lume, etc. Vai de saraca Elena, daca va fi sa ramana impreuna. Dar pe undeva si-o merita pentru ca nu a vrut sa asculte cand altii au vrut sa-i deschida ochii. Nu le doresc nimic nici lui ,nici Elenei, pentru ca singuri o sa-si dea in petec, mai devrene sau mai tarziu.

  16. 16
    LILI Says:

    DANIELE AI PERFECTA DREPTATE.BANII SUNT OCHIIL DR*CULUI SI FAC DIN OAMENII ,NEOAMENII.ASA SA INTAMPLAT SI CU IULIA .AVAZUT CA ELENA ESTE CONSIDERATA O FATA FRUMOASA,CORECTA ,INTELIGENTA (CEEA CE IULIA CAM DUCE LIPSA)S-A GANDIT SA-I FACE UN ,,BINE,,VORBA IULIEI AR TRBUI SA GANDEASCA CA TREBUIE SA-I FIE BINE EI SI NUMAI EI.

  17. 17
    georgycutza Says:

    Alin si Elena au fost cei mai frumos,,, cel mai frumos si adevarat cuplu va pwp si va iubesk multttt:X:X:X:XX:X:

  18. 18
    Meri Says:

    Cei mai falsi Alin si Elena .

  19. 19
    daniel Says:

    o intrebare? de ce iulia nu suporta oltenii?

  20. 20
    dia Says:

    nu merita:)
    ea q alin sunt niste prefacuti:)

  21. 21
    ema Says:

    Pentru un baiat” indragostit cum se crede el”de ce injura si vorbeste urat??? pentru ca este prost,frustat, slab in fortele proprii.Nu ma mira nimic de ce face…. el oricum nu intelege nimic ,nu-i convine nimic vrea decat banii si sa fie laudat.

  22. 22
    ella Says:

    CELE MAI FRUMOASE,ORDONATE,INTELIGENTE,CU MULT BUN SIMT,CUMINTI ,FATE DIN CONCURSSUNT ELENA SI MARIA.

  23. 23
    ATOMIX Says:

    Elena ,consider ca esti o adevarata printesa la npm5 .Ai toate calitatile ce-i trebuiesc unei fete educate:frumoasa,inteligenta,manierata,cuminte.

  24. 24
    maria Says:

    Alin si elena cei mai tari din concursc…elena isi merita din plin titlul de nora saptamanii valentina la fel merita sa fie pe locul 2 insa cristina nu merita nici un vot…….HUU CRISTINA AFARA CU URATA ASTA E STRAMBA

  25. 25
    mia olteanu 2009 Says:

    Eu o cunosc pe Elena,daca o sa va intilniti cu ea vreodata nefiind machiata si cu atit de mult fard pe faata o sa va convingeti ca este cea mai urita din concurs.,si nu este adevaraat ca a fost cuminte,sa spuna toate colegele ei cu citi barbati a trait in timpul facultatii, vai de capul ei….

  26. 26
    eliza Says:

    Fa nu mai comenta mia olteanu eu sunt colega elenei si nu e adevarat ce zici nu mai aiuri ca ai alti preferati nu inseamna ca trebuie sa vb asa elena e fff frumoasa si nemacheata si da e o ft cuminte.Ella te iubim mult:X:X:X:X:

  27. 27
    yasemin Says:

    “mia olteanu”caprita cea ofticoasa…..poate vrei sa pasti putina iarba…de la foame aberezi.

  28. 28
    laura Says:

    CEA MAI URATA FATA DIN CASA ELENA……………………..AFARA CU EAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  29. 29
    zandu90 Says:

    elena…imi place f mult de tine,cat si de alin….formati un cuplu f dragutz,chiar nu mai lasati p nm sa se bage intre voi,bunica e super de treaba,incearca sa fi mai atenta cu alin,mai dragastoasa,in rest esi ok si uh sh alin…..mult succes in continuare si sa castigati premiul cel mare…

  30. 30
    david Says:

    ELENA IMI PLACE DAR ALIN ESTE UN NESUFERIT.

  31. 31
    mary Says:

    esti cuplu meu preferat…alin e oltean, si eu sunt oltean…Deci imi place fff mult cuplul vostru….sunt convins ca v-eti lua titlul…multa bafta in continuare!!!

  32. 32
    Dalila Says:

    Merita s a castige:x

  33. 33
    alexandra Says:

    In calitate de fosta concurenta la nptmama.5 eu consider ca cuplul acesta este format doar pentru a castiga marele premiu…!Nu merita acestia….!Silvia merita!@@@@@@@@@@impreuna cu Andrei desigur!!!!!!!cei care cu adevarat se iubesc…i-a fost teama parsivului de Alin sa recunoasca …ca o place pe Crystyna!rusine sa ii fie e un depravat…si eu dobitoc…jos cuplu Elena si Alin!!!nu mi-se pare indragostiti…dar fac totul pentru bani…de ce oare Silvia si Andrei vor sa iasa afara din casa…puneti-va intrebarea?fiindca isi doresc cu adevarat o familie…formata de baze uluitoare…si solide….!(fiindac se iubesc cu adevarat 99,9%)Eu zic ca ar fi mai bn ca voi telespectatoriii sa va deschide-ti bine ochii si sa o votati pe Silvia!….si pe Andrei…..ei vor merita cu adevarat marele premiu….
    Vreau sa mai spun ceva despre cuplu Iulia-Valentin…!Este un cuplu nemaipomenit…Vali are o mama extraordinara….care indeplineste efectiv toate calitatile de o mama naturala.Bafta si voua …sa fiti si voi al doilea cuplu in marea finala..!
    Cat despre cuplu Mihaela Alexandra -Ioan nu vad mari sperante….cert e ca el nu o iubeste si isi neaga sentimentele…Mama lui doamna Mioara este o femeie exceptionala…si inteligentea si buna la suflet din cate am cunoscut-o!este si v-a ramane mama….din casa cu cea mai mare doza de respect…la fel si doamna Elena mama lui Vali…!
    Succes celor mentionati…si un singur lucru votatii pe Silvia si Andrei caci merita tot sprijinul!

  34. 34
    Meri Says:

    Elena este pentru bani, se intelege cu Alin din priviri . Nu se plac .

  35. 35
    Flor Says:

    Elena esti o scumpa…o frumoasa…iar Alin este la fel…am vazut ca si Valentina este pe locul 2..este ploiesteanca de-a mea….ce sa mi spun 3 frumosi

  36. 36
    mariana Says:

    Alexandra de ce vorbesti urat de Alin si Elena ti-a fost ciuda ca Alin nu s-a uitat la tine dar tu ai vazut cum arati in comparatie cu Elena esti urata si grasa cum sa te i-a in brate Alin ii trebuiau si mainile bunicii sa te poata cuprinde asa ca nu mai barfi si spune cate minuni crezi tu. ce crezi ca telespectatorii te-au votat sa iesi pentru ca esti frumoasa nu au vazut ca nu aveai ce cauta in casa , le luai aerul celora care se iubesc Alin si Elena Ioan si Mihaela , sunt singurii care se iubesc sincer.

  37. 37
    mariana Says:

    toti sunt pentru banii , care nu ar dori sa castige cativa banii in zilele noastre si cu criza aceasta ce o trecem si nu se mai termina.

  38. 38
    deea Says:

    cuplul alin-elena sunt falsi. nu se iubesc.nici bunica nu e buna pentru ca nu recunoaste ce vorbeste.sa fim seriosi.toti au venit pentru bani.

  39. 39
    rodi Says:

    aceasta fata se crede mare vedeta dar din pacate e o ………. betivanca
    ar trebui sasi vada de fitosul iei nu merita ea nora saptamani………….ca ne face de rusine frate

  40. 40
    danna Says:

    sa ma scuzi dar,esti o oaie proasta care vine aici si se maimutereste la toti,ti se pare ca esti marea minune.uite la iulia cit de simpla e sau cristina care e cea mai corecta din voi toate.esti mai falsa ca cei de la circ si alin e tot ASA stati doar de bani si de dragul sa nu stati singuri.ca cuplu sunteti000000000000ZERO

  41. 41
    lucian Says:

    degeaba esti frumoasa daca dai dovada de tampenie nu ai ce cauta in casa nora pentru mama dute acasa

  42. 42
    alina Says:

    elena esti preferata mea tine-o tot asa si nu te lasa cu una cu doua in fata celorlalti concurenti care iti vor raul tie si lui alin .noi te vom vota pana la final .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free