Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)


elena-npm5La Finala Saptamanii din 5 februarie 2011, Elena a revenit la titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 19,1% din voturile telespectatorilor. Aceasta a fost urmata pe locul al doilea de Valentina cu 18,4% din voturi si pe locul al treilea s-a situat Cristina cu numai 16,9% din voturi.

Niciuna dintre cele trei fete protejate nu au fost propuse spre eliminare de catre mame.

Ce parere aveti de acest clasament in ceee ce priveste Nora Saptamanii? Credeti ca Elena isi merita titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

42 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (05.02.2011)”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dia Says:

    nu merita:)
    ea q alin sunt niste prefacuti:)

  2. 19
    daniel Says:

    o intrebare? de ce iulia nu suporta oltenii?

  3. 18
    Meri Says:

    Cei mai falsi Alin si Elena .

  4. 17
    georgycutza Says:

    Alin si Elena au fost cei mai frumos,,, cel mai frumos si adevarat cuplu va pwp si va iubesk multttt:X:X:X:XX:X:

  5. 16
    LILI Says:

    DANIELE AI PERFECTA DREPTATE.BANII SUNT OCHIIL DR*CULUI SI FAC DIN OAMENII ,NEOAMENII.ASA SA INTAMPLAT SI CU IULIA .AVAZUT CA ELENA ESTE CONSIDERATA O FATA FRUMOASA,CORECTA ,INTELIGENTA (CEEA CE IULIA CAM DUCE LIPSA)S-A GANDIT SA-I FACE UN ,,BINE,,VORBA IULIEI AR TRBUI SA GANDEASCA CA TREBUIE SA-I FIE BINE EI SI NUMAI EI.

  6. 15
    marcela Says:

    Alin e un tip caruia iti vine sa-i tragi pumni. Pe mine cel putin, ma scoate din sarite cand vad cum minte,cum barfeste , cum se da mare ca el le stie pe toate, sau ca numai el are dreptate, el are tote drepturile din lume, etc. Vai de saraca Elena, daca va fi sa ramana impreuna. Dar pe undeva si-o merita pentru ca nu a vrut sa asculte cand altii au vrut sa-i deschida ochii. Nu le doresc nimic nici lui ,nici Elenei, pentru ca singuri o sa-si dea in petec, mai devrene sau mai tarziu.

  7. 14
    cata db Says:

    feliciteri elena!ma bucur f.mult si cu siguaranta esti pe placul telespectatoriilor !esti frumoasa,desteapta, cuminte!meriti pe deplin acest titlu de Nora Saptamanii!formezi un cuplu reusit cu alin!sper sa fiti invingatorii acestui concurs!sa ramaneti impreuna!va pup!

  8. 13
    Meri Says:

    Amandoi vor ceva bani , si se zice ca amindoi au pe cineva afara. Elena la fel ca Mara este cea mai falsa.

  9. 12
    RADU Says:

    ESTI PREFERATA MEA DIN CONCURSUL ASTA.IMI PLACE CUM VORBESTI ,GANDESTI SI CUM TE COMPORTI IN CONCURS.BAFTA IN CONCURS ALATURI DE ALIN

  10. 11
    daniela Says:

    Felicitari elena ai meritat din plin sa fii nora saptamanii ,sa fii tare si sa nu te lasi batuta de niciun concurent k toti sun t niste falsi mai ales iulia care credeai k tie prietena dar cred k stii proverbul “DOAMNE FERESTE_MA DE PRIETENI K DE DUSMANI MA FERESC SINGUR”VA SUSTINEM PE AMANDOI ALIN SI ELENA BRAVO VOUA.SUNTETETI CEI MAI FRUMOSI SI ADEVARATI.

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free