Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3


lucian si cristina 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Lucian si Cristina, precum si Diana si Valentin.

Lucian si Cristina au dorit sa si aleaga ca nasi pentru nunta lor pe fostii concurentii Nora pentru mama 3, Andreea si Stefan, care au fost fanii lor,  din editia trecuta.

Oare Andreea si Stefan de la NPM3 vor accepta sa le fie nasi Cristinei si Lucian in cea mai importanta zi din viata lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3”

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    cristina Says:

    Cristina si lucian sunt niste prefacuti si vor dora marele premiu . Dar nu e frumos din aprtea lor ce fac cu diana si vali . Ei chiar merita marele premiu pt ca se iubesc si sau placut de la inceputul competitiei iar cristina e o prefacuta si o proasta .

  2. 89
    Georgiana Nicoleta Says:

    Cristina si Lucian vor numai marele premiu!!!!!!!!!!!..Nu se iubesc..fraierii..:)):))

  3. 88
    mihaela raluca Says:

    cristina si lucian se potrivesc dar dupa parerea mea in concursul asta se joaca cot la cot pt bani, oricum nu cred ca diana si vali merita sa fie atat de umiliti, si din cate am vazut eu cristina e pusa la punct de brandusa de cateva zile incoace, sa vedem ce o mai urma…..

  4. 87
    cirstea dorina Says:

    VA POTRIVITI DE MINUNE VA SUSTIN MERITATI SA CASTIGATI

  5. 86
    mariana Says:

    multi dar prosti asa sunteti voi nu vedeti ca lucian si cristina sunt invidiosi si fac tot posibilul sa o injoseasca pe diana?pana si mama ei o cearta ca este plina de venin impotriva dianei care are un cuplu de multa vreme in timp ce cristina s-a tot certat cu paula iar acum cand isi da seama ca are nevoie de casa se iubeste enorm cu lucian si paula voi chiar sunteti orbi nu vedeti ce=i face dianei/? nu vedeti cum injura lucian pe tatal dianei?? nu vedeti ca din vaca paula nu o mai scoate pe diana doar o ceda nervos diana??? chiar sunteti orbi? va place grasana asta isterica?? asa sunteti si voi ca ei???

  6. 85
    Georgiana Necula Says:

    cristinei i s-au infundat creieri de la grasime…grasuta asta nu vede cat e de ridicola cu fata aia de c*r si comportamentu ala de centurista.pana si masa a incercat s-o temperamenteze in seara asta,da “vacuta fulga” nici makar pt parinti ei nare nici un fel de respect ce pretentii sa mai ai pt unu strain…deh pana la urma ce naste din pisica soareci mananca…ea a dat dovada de zero educatie in acest concurs.bravo ei ca si-a facut parinti de cinste…pana si familia si-a tarat-o in noroi.bravo tie falcutze rautatea atrage rautate…bye

  7. 84
    bianca andreea Says:

    cristina si lucian sunteti favoritii mei voi meritati sa castigati nu diana care e o falsa impreuna cu valeria care si-a aratat coltii mai rau decat blaki care s-au vandut pt bani . ati ales si niste nasi pe masura voastra mia placut foarte tare de ei (andreea si stefan) mia parut rau ca nu au castigat ei atunci adevarat sau iubit si au ramas impreuna nu ca dragos si….. va doresc din suflet sa castigati sa faceti o nunta frumoasa casa de piatra si mult noroc in viata as vrea sa va vad si peste cativa ani tot impreuna sa vada lumea ca sunteti diferiti de valeria care va eliminat cu gandul de a castiga ei . am multe sa iti scriu dar ma opresc poate alta data . o pup si pe doamna paula mia fost tare draga atat am sai zic si lui luci sa vb mai frumos cu mama lui va pup pe toti si ceea ce doresc mie si fam mele in viata va doresc si voua va puuuuuppppppp

  8. 83
    Bianca Says:

    Cristina si Lucian eu cred ca ar trebui sa mai stati o perioada cu parintii pentru ca sunteti foarte imaturi si vorbiti foarte urat nu aveti educatie cred ca cei 7 ani de acasa i-ati pierdut pe drum…invatati sa respectati macar pe cei mai in varsta si ma refer la domnul vasile ,care a fost jignit …Dupa felul cum vorbiti aduceti jigniri parintilor vostri,,,

  9. 82
    alecsya Says:

    cristina se potriveste cu lucian!sunt de o vulgaritate iesita din comun!diana trebuie sa castige

  10. 81
    alecsya Says:

    ce sa mai spun de vlad??doamnee,cat poate fi de fals!

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free