Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3


lucian si cristina 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Lucian si Cristina, precum si Diana si Valentin.

Lucian si Cristina au dorit sa si aleaga ca nasi pentru nunta lor pe fostii concurentii Nora pentru mama 3, Andreea si Stefan, care au fost fanii lor,  din editia trecuta.

Oare Andreea si Stefan de la NPM3 vor accepta sa le fie nasi Cristinei si Lucian in cea mai importanta zi din viata lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    andreea Says:

    sunteti cei mai minunati din casa si cel mai adevarat cuplu vreau mult sa fiti finalistii acestiu concurs meritati,lasa ca diana mai are bani mai bine sa castige cine nu are,dar iubirea adevarata este lucian si cristina va pup sa fiti tari

  2. 9
    melisa Says:

    mi-as fi dorit foarte mult ca nasi vosrtii sa fie alina si ionut,dar asta nu conteaza ci doar faptul k va iubiti neconditionat…..

  3. 8
    melisa Says:

    auzi draga eli mai intai invata sa scrii draga mea si apoi critic.o u pe cristina….nu stiti dekt sa criticati dar pe voi oare nu va roade constinta k nu sunteti mai presus de nimeni…si aici ma refer si la monica pitesti…..oare voi nu sunteti vulgare?hai sa fim seriosi k toata lumea foloseste cuvinte vulgare,nu va mai dati sfinte cand voi sunteti la fel…..cristi si lucian va doresc multa bafta pe tot parcursul acestei competitii si sunt sigura k voi o sa fiti castigatorii

  4. 7
    nadia Says:

    Bafta Cristina si Lucian meritati sa castigati pentru ca va iubiti foarte mult.

  5. 6
    lori Says:

    bv cristina faci un cuplu deosebit alaturi de lucian….iubiti-va mult

  6. 5
    georgy Says:

    voi dao sunteti foarte frumosi sper sa nu va despartiti

  7. 4
    eli Says:

    pacat de cristina ca e frumusica dar o vulgara din cale afara si ce sa mai zici daca chiar mama ei cind a intrat in direct i-a spus ca este mindra de ea .asa fiica asa mama.sper sa nu cistige ca nu merita si asta nu ca nu s-ar iubi dar pe multa lume a calcat in picioare si a jicnit .dar ea cind a fost jicnita s-a simtit foarte ofensata.adica ea are voie altu nu sa alta.

  8. 3
    Bruntik Dy!! :X Says:

    Cristina si Lucian meritati sa castigati acest concurs pentru ca voi chiar va uibiti in comparatie cu alte cupluri care vor sa castige doar pentru bani ( D & V)…..cred k stiti la cn ma refer. Critina esti o fata foarte frumoasa si simpatica , care te`ai maturizat foarte mult in acest concurs datorita “prietenelor” tale kre ti`au deschis ochii si ti`au dat o lectie de viata prin comportamentul lor fata de tine ( uneori urat, alteori frumos ). Pe viitor fi mult mai atenta la prietenii pe care ti`i alegi si fereste de persoane ca Brandusa, care ti`a facut numai rau si te`a facut sa skzi foarte mult in ochii nostrii , ai telespectatorilor, atunci knd erai “prietena” cu ea. Sper k tu si Lucian sa catigati acest concurs. PS : IuBiTi`vA mULt!!! :*::*:*

  9. 2
    Monica Says:

    meritati sa castigati..:*

  10. 1
    monica Pitesti Says:

    Si aici se potrivesc. Numai ca Andreea nu era atit de vulgara ca viitoarea fina si este o fata frumoasa. Sa nu cumva sa-i ofere Cristina viitorului nas, ceea ce i-a oferit lui Vlad,adica ” am ceva intre…… nu vrei sa vezi ce gust are’? Nu i-o iert moderatoarei ca nu a dezbatut acest subiect vulgar.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free