Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3


lucian si cristina 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Lucian si Cristina, precum si Diana si Valentin.

Lucian si Cristina au dorit sa si aleaga ca nasi pentru nunta lor pe fostii concurentii Nora pentru mama 3, Andreea si Stefan, care au fost fanii lor,  din editia trecuta.

Oare Andreea si Stefan de la NPM3 vor accepta sa le fie nasi Cristinei si Lucian in cea mai importanta zi din viata lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3”

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    adeluna Says:

    CRISTINA SI LUCIAN ESTE CEL MAI FRUMOS CUPLU DIN CONCURS SI CEI MAIDREPTI SPER CAI DOI SA CASTIGE MARELE PREMIU DEOARECE DIANA SI VALENTIN STIU SA ISI JOACE FOARTE BN RORULILE INCAT ISI INFLUENTEAZA FOARTE NULTI OAMENI DE O VOTAO O SO VOTEZ PE CRISTINA PENTRU CA EA MERITA DIN PLIN:)

  2. 59
    olimpia Says:

    MARIANA AI MARE DREPTATE, INCERC SA POSTEZ PE CAFENEAUA BLOGERILOR SI NU SUNT LASATA ,MI SE SPUNE CA MA REPET DACA IM SPUN OPINIA ZILNIC LA CEEA CE VIZIONEZ , EU CRED CA CEI DE LA KANAL D SUNT DUSI CU PLUTA

  3. 58
    da conteaza? Says:

    la inceput mi-a placut de kristina foarte mult …dar akuma nu o mai suport este o idioata si un papagal deoarece o tot emita pe diana!!!este o invidioasa!!!!Kristina draga ity spun ceva, esti cea mai enervanta persoana, din casa nora pentru mama!!!!!!!!

  4. 57
    roxy Says:

    Lucian e un baiat bun care o sa si-o ia de la Cristina care nu e pregatita pentru o casnicie! Fiecare cum isi asterne, asa doarme! PAULA VA AVEA UN MOTIV IN PLUS SA FIE TRISTA, DAR daca el va reusi sa reziste temperamentului vulcanic al Cristinei, poate in timp vor reusi sa se completeze unul pe celalalt si sa faca asa incat ca lucrurile sa mearga! O casatorie nu e un joc asa ca poate ar fi bine sa se gandeasca de doua ori! Premiul cel mare e tentant insa sa juri in biserica e cam sacru!

  5. 56
    Georgiana Necula Says:

    cristinooooooooooo…. si-am sa te prind si-am sa te bat numai cu scandura de la pat

  6. 55
    alina86 Says:

    cristina esti ffff rea.diana plange din cauza ta pentru ca esti o scorpie mica care vrea cu mare pret sa castige baniiiii.vreau s iese cristina afara e o proasta.

  7. 54
    Lore Says:

    cristina si lucian si-au ales nasii potriviti

  8. 53
    skarlett Says:

    regret ca trebuie sa va suport zi de zi iar tu fata anvata sa fii mai respectuasa cu mama iubitului tau esti jalnica mai bine zis prost foarte prost educata

  9. 52
    melania Says:

    da sunt niste invidiosi si cristina oneeducata,stiu ca ei nu o sa castige si deasta fac atatea la adresa dianei sunt invidiosi sa moara de ciuda

  10. 51
    mariana Says:

    CRISTINA SI LUCIAN NISTE JAVRE CARE SE CERTAU TOT TIMPUL CU PAULA SI BRUSC SE CASATORESC CA NU AU CASA SI VOR BANII O ASEMENEA HIDOASA NU O IAU DECAT SA SPEKE WCURILE JAVRE AFURISIE NU O SA VA MEARGA BINE VARSAND ATATA VENIN

Pages: « 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free