Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3


lucian si cristina 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Lucian si Cristina, precum si Diana si Valentin.

Lucian si Cristina au dorit sa si aleaga ca nasi pentru nunta lor pe fostii concurentii Nora pentru mama 3, Andreea si Stefan, care au fost fanii lor,  din editia trecuta.

Oare Andreea si Stefan de la NPM3 vor accepta sa le fie nasi Cristinei si Lucian in cea mai importanta zi din viata lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3”

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    alecsya Says:

    cat de nesimtita poate fi brandusa…imi pare rau de diana,nu merita sa treaca prin atatea jigniri!de cristina mi-a placut la un moment dat,dar acum mi se pare falsa!ea este falsa,nu diana

  2. 69
    geta Says:

    cristina este o lenesa si se gandete doar la p…. si mancare

  3. 68
    geta Says:

    mare vipera cristina si luci,luci injura si cristina la fel.astea nu merita nimic

  4. 67
    maria diana Says:

    cristina nu mai vreti premiu cel mare ca nu o sa cisigat :X:X:X:X:*:*:*:(:(:(

  5. 66
    luk Says:

    cristina si lucian sunt favoriti mei,sunt printre singuri care isi arata adevarata lor fata,decat sa se prefaca de tot ce ii deranjeaza in casa si de loomea care suna si ii jignesc,oare cine ar pute a suporta asta?mai bn sa le zica in fata,decat sa taca din gura si sa suporte orice,cum fc diana si valentin care o fac doar de fatada.mult noroc CRISTINA SI LUCIAN

  6. 65
    Andra Says:

    `Cristina este o fata foate desteapta. imi place de ea pentru ca ii zice prefacutei de Diana ce are de zis`!! tine`o tot asa Cristina!! noi te votam ti te sustinem>:D<:x sper sa castigi tu cu Lucian`!!! meritati cel mai mult!!

  7. 64
    anonim Says:

    cristina e cea mai PUTUROASA din lume….

  8. 63
    anonim Says:

    amuzant cristina,,,,spui de diana ca e falsa ca sa nu fii tu acuzata de falsitate!!!! esti o putoare care sta in casa pe banii celor dl kanal d…………….diana e o scumpa …..si o sa castige….sak sak cristina……………….si vacutza de brenda sa nu se mai bage cu nasul in fundul celorlalte…..alina e o scumpete…..laur sa se tina bine d alina…o sa fie pana la urma impreuna….lacramioara …….a dat Domnul sa iesi….erai insuportabila la comportament ..dar fumusica si tinerica…..vlad nu e bun pt alexa……se potriveste cu o fata gen alina …gen diana………va pup dulce pe toti………mai rezistati putin!!!!!!!!!!!!!!!!!diana -castigatoare

  9. 62
    marinela Says:

    Cristina si Luci,sunteti preferatii mei,se vede ca va iubiti si eu va doresc din suflet sa castigati acest concurs.Nu trebuie sa te simti vinovata fata de Brenda,ea nu mai era cu Ionut iar tu nu ai facut altceva decat sa raspunzi la sarutul lui Ionut.Brenda insa i-a facut avansuri lui Luci si a incercat sa-l seduca.Oare cine vorbeste de moralitate,o persoana intretinuta care desparte barbatii de sotiile si copiii lor?Oare este ea in masura sa vorbeasca despre sinceritate?Nici nu ar trebui sa o bagi in seama,tu nu ai nevoie de astfel de prietena.
    Va pup si succes!

  10. 61
    raluca grancea Says:

    imi pace de voi si nu va luati dupa brenda e o fraiera
    :-p)

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free