Alina si Ionut de la NPM3 vor fi nasii cuplului Diana-Valentin?


valentin si diana 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Diana si Valentin, precum si Lucian si Cristina.

Diana si Valentin au dori sa-i aleaga ca nasi la nunta lor pe Alina si Ionut, castigatorii Nora pentru mama 3, chiar la indemnul acestora.

Ce parere aveti de alegerea facuta de cuplul Diana-Valentin, in ceea ce privesc nasii de cununie?

Articol realizat de Raluca Neagu

70 comentarii la “Alina si Ionut de la NPM3 vor fi nasii cuplului Diana-Valentin?”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    anca Says:

    De atata bunatate , credinta pe care nu o mai aveti si jigniri la greu, ne loveste si Dumnezeu cu atatea calamitati, dar ce va pasa unora de suferinta celorlalti?Concursul s-a terminat si unii au ramas doar cu resentimente!

  2. 69
    lori Says:

    toti cei care ati criticat si mai criticati cuplul Diana-vali santeti niste invidiosi .Diana a dat dovada pe tot parcursul emisiunii de bun simt ,respect si mai este si o fata frumoasa si desteapta .Lasati rautatiile ,cei mai buni mereu inving .

  3. 68
    lorebubu Says:

    o alegere superba si-au ales nasii exact cum sunt si ei frumosi foc

  4. 67
    Florentina Says:

    Diana merita sa castige fiindca Cristina nul iubeste pe Lucian si degeaba ar castiga acest concurs de al face pe Lucian sa sufere.Ori cum daca castiga Cristina o face pentru premiu.Este exact ca si Tatiana .

  5. 66
    maria Says:

    nu v a fie ciuda daiana si vali citiga marea finala v a pup si v a iubesc mult

  6. 65
    adela Says:

    vai,vai si iar vai.ce aveti mai cu ardelenii?????va e ciuda k diana si vali sunt ardeleni???dak erau moldoveni sau olteni mai vb atat de urat despre ei???
    ia mai taceti.oricum,eu sper din tot sufletul sa cistige ei ,nu cristina si lucian care chiar nu merita.toti spun k diana e falsa.oare ei sunt mai buni????dak ar zice diana k isi imparte premiul cu “fanii”???cred ca ar ajunge nora saptaminii cu 100%.
    DOAMNE da sa cistige ei.doar k sa moara de ciuda cei care au cv impotriva ardelenilor!!!!

  7. 64
    diana Says:

    esti cea mai ratata fata care am vazuto

  8. 63
    govoreanu tatiana Says:

    cuplul diana si valentin merita sa cistige marele premiu pentru ca sint bine educati si au mult bun simt ,si se iubesc mult unu pe celalant ,si sint cei mai sinceri.ii voi vota si in seara finala pentru a cistiga. succes maxim………..bafta multa……. ……cuplul cristina si lucian nu i-mi place comportamentul lor fata de ceilanti concurenti si nici limbajul folositl la adresa concurentilor cat sila adresa parintilor dianei.

  9. 62
    gary Says:

    Romani! Daca mai existam ca popor, daca ardelenii au ajuns sa ne conduca destinul, daca aceasta pleava cu tenta ungureasca-austriaco-nemteasca si dialectul lor puturos, imputit si enervant ne domina politic si material, suntem niste natafleti fara scrupul.Unde va e mandria, de ne domina pe toate planurile hoarda ungureasco-ardeleneasca?! Desteptati-va romani! Nu o mai votati pe scarbaciunea si uraciunea aia de Valeria si pe gaozarul, fatalaul si fata aia de bidon turtit de fiu-su, ca nu au nici un merit! Ciobanul ala de Vasile ne-a mai spus in asta seara ca, pe langa oi, a facut avere si din vanzarea padurilor tarii, ca, vezi doamne, e silvicultor. E un taran prost, venit cu fraze invatate de la popa din catun, iar sorcova aia de nevasta-sa e o brezaie de etnie rromo-ungureasca, venita din rarunchii mastilor de Haloween.
    Traiasca,traiasca, traiasca sa traiasca:Banatul, Moldova si Tara Romaneasca!

  10. 61
    roxy Says:

    multe din commenturi sunt impotriva cuplului diana si vali..dar nah ce sa facem asta e..fiecare cu gusturile sale..dar dati-va si voi seama k le sta bine impreuna..si au rezistat multor intrigi facute in casa de toti concurentii..mai ales de cristina care are o invidie foarte mare pe diana..si de catelusul ei lucian..chiar dak sunt ardeleni asta nu inseamna k nu stiu sa vorbeasca sau ceva de genu..dak ati convietuii cu moldovenii credeti-ma k mult mai rau ar fi doamne au un accent najpa rau de tot..si eu sunt ardeleanca si ma mandresc cu asta..fiecare are felul lui de a vorbii..sper sa castige si sa se casatoreasca deoarece merita nu ca si cristina si lucian care formeaza un cuplu doar pt bani..dak s-ar casatorii si ar lua premiul dupa nici o luna ii vedem la tribunal semnand divortul ca si tatiana cu dragos de la nora pt mama2:)))sa fim serios..diana cu vali cel mai frumos cuplu:D..

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free