Ce se intampla intre Alina si Laurentiu?


alina 17In ultimul timp, intre Alina si Laurentiu s-a legat o prietenie destul de apropiata. Chiar la Finala Saptamanii din data de 11 iunie 2010, Laurentiu a declarat ca o place pe Alina.

Desi cei doi au negat faptul ca isi doresc sa formeze un cuplu, tachinarile dintre ei demonstreaza contrariul.

Ce parere aveti de apropierea dintre Alina si Laurentiu? Ati dori ca cei doi sa formeze un cuplu sau chiar sa se casatoreasca daca vor ajunge in Marea Finala?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Ce se intampla intre Alina si Laurentiu?”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 32
    miki Says:

    alina a fost si a ramas preferata mea pacat ca sa bagat in conflicte de doi bani, imi placea cuplul ei cu vlad in schimb cu laurentiu nu se potriveste el urmareste doar banii oricum eu nu mai urmaresc emisiunea ptr. ca nu ma intereseaza nici un cuplu din concurs nu merita nici unul marele premiu diana e falsa, cristina badaranca iar alina nu are un cuplu credibil cu laurentiu, brandusa nu-i inteleg rostul in concurs avand in vedere ca nu are cuplu ,de fapt eram sigura ca va intra aproape de final ca sa faca scandal fara nici un drep ea e prima care arunca cu piatra cand de fapt ar trebui sa-si vada gunoiul din ochiul ei ,in acest concurs castiga doar cei care nu au o educatie care nu stiu sau nu vor sa se comporte civilizat va pup si cine e mai badaran sa castige

  2. 31
    ELENA AGNITA Says:

    eu ma repet nu sint de acortd ca alina sa faca cuplu cu laurentiu ,nupentru ca laurentiu nu o merita pe alina este un badaran,nu stie sa se comporte in societate vorbeste foarte urit chiar si lui maicasa ,alina nu te pripi ascultati si parinti pt.ca daca le intorci spatele cind ti/o da cu piciorul laurentiu unde te duci ,fii ascultatoare si nu te pripi,sa/ti fie rusine ca te ai aliat cu brindusa care sti bine ce vicii proaste are si te duce la marginea prapastie ,si ai inlaturat/o pe cristina mare pacat tu sti bine ca brindusa lupta pt ai destrama cuplu lui critina,tu nu vezi cu ochiul liber ce urmareste cbrindusa scorpia rusine sa va fie dzeu nu va va ajuta o sa ramineti cu gura cascata toata viata vostra ,in loc sa fii de partea cristinei tu acum o urasti de moarte influentata de ciocanitoarea udi brindusa rusine sa va fie.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free