Ce se intampla intre Alina si Laurentiu?


alina 17In ultimul timp, intre Alina si Laurentiu s-a legat o prietenie destul de apropiata. Chiar la Finala Saptamanii din data de 11 iunie 2010, Laurentiu a declarat ca o place pe Alina.

Desi cei doi au negat faptul ca isi doresc sa formeze un cuplu, tachinarile dintre ei demonstreaza contrariul.

Ce parere aveti de apropierea dintre Alina si Laurentiu? Ati dori ca cei doi sa formeze un cuplu sau chiar sa se casatoreasca daca vor ajunge in Marea Finala?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Ce se intampla intre Alina si Laurentiu?”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Mirela Says:

    Cuplu format in ultimele zile,cum a incercat Roxana cu baiatul d-nei Lucica,desi nu il putea suporta.Poate ies banii,totusi.Laurentiu este ca si mamica lui,zbiara cit ii tin plaminii si au impresia ca pot lua pe oricare la intrebari.De ce au facut ,de ce n-au facut.Mania prostului de a avea multa grija de ce fac sau nu altii.Iar Alina,nu stiu ce tot ii dau unii cu frumusetea,caci probabil din cauza ochilor nu i-ati observat picioarele.Nu ca fizicul ar fi cel mai important,dar nici cu caracterul nu sta mai bine,este oricum in grupul celor mai scandalagioaice fete.Si este de-o racealaaaa,brrr,ingheti cind o auzi ca vorbeste.

  2. 19
    sabina.bacau Says:

    ce tot vorbeste vlad in emisiune k se scrie k telespectatorii nu ii vad pe laur si alina sa formeze in cuplu….aici se vede clar majoritatea ii vor….vreau sa formati cuplu…alina esti o dulce si laur la fel…ek tb sa mai lucreze la comportamentul lui dar impreauna va completati.va pup

  3. 18
    ELENA Says:

    IMI PLACE DE EI SPER SA FACA UN CUPLU IMPREUNA CA SA POTRIVESC

  4. 17
    simone Says:

    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, desi vlad s ar fi potrivit mai bn cu alinutza

  5. 16
    Mika Says:

    mi-as dori foarte mult sa-i vad impreuna,imi plac mult amindoi,sunt niste scumpi

    alina esti cea mai super fata din casa

  6. 15
    aneta florina Says:

    Sub nici o forma.Laurentiu nu ii ajunge Alinei ,,nici la degetul cel mic ,, iertata-mi fie comparatia. Alina esti o fata frumoasa cu bun simt ,educata ,cauta-ti ceva potrivit.Ai timp sa te mariti,iar Laurentiu …mai are mult de crescut.Se comporta ca un copil fara parinti lipsit total de educatie.Pune la punct pe toata lumea ,parca ar fi buricul pamintului.D-na Adriana sa nu se mai laude cu educatia fiului ei ca nu prea are cu ce se lauda de fapt se vede ca a fost facuta ,,intre 2 curse ,, nu prea a avut timp de bietul copil.

  7. 14
    eu Says:

    Daaaaaaaaaaaaaaaaa cupl uuuuuuuu ii ador!!!!!! Se potivesc amandoi sunt frumosi,inteligentzi si se vede ca sunt compatibili si ca mmod de gandire,ca si caracter,umor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 HAIDE1`TZI MAI CUPLUUUUU!!

  8. 13
    cris Says:

    se potrivesc si ii sustin.sper sa castige marele premiu

  9. 12
    Oanaa Says:

    Cuplu de complezenta nimik mai mult :-j chiar akm la sf s’au indragostit…Vrajeala :) )

  10. 11
    andreea Says:

    imi plac si as vrea sa faca cuplu din joaca se poate ajunge si la dragoste

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free