Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3


lucian si cristina 17Dintre cuplurile aflate in acest moment in casa Nora pentru mama 4, cei care au decis sa se casatoreasca in Marea Finala sunt Lucian si Cristina, precum si Diana si Valentin.

Lucian si Cristina au dorit sa si aleaga ca nasi pentru nunta lor pe fostii concurentii Nora pentru mama 3, Andreea si Stefan, care au fost fanii lor,  din editia trecuta.

Oare Andreea si Stefan de la NPM3 vor accepta sa le fie nasi Cristinei si Lucian in cea mai importanta zi din viata lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

91 comentarii la “Lucian si Cristina si-au ales ca nasi pe Andreea si Stefan de la NPM3”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    JIMBOREAN ANA Says:

    d na paula imi pare rau ptr mama paula dar cum l ati educat pe lucian asa o s o aveti ,poate, pe nora cristina este o ipocritasi lucian la fel nu are caracter si este nesimtita sa ti spuna in fata ;asa sunt eu si nu ma schimb ;ce mai vreti de la ea n o sa fie impreuna desi cristina se agata de lucian pentru vedetism

  2. 19
    ELENA Says:

    IMI PLACE ACEST CUPLU SPER SA CASTIGE AR MERITA. CHIT DESPRE NASI CE POT SPUNE CACA EI CRED CA ASA E BINE SI EI ISI DORESC ACESTI NASI E FOARTE BINE

  3. 18
    andra Says:

    Cristina si Lucian sunt un cuplu de convenienta. Amandoi sunt disperati sa castige marele premiu si pentru aceasta sint in stare de orice. Dusmanii celor doi sint Diana si Vali, care sint preferatii telespectatorilor si pe buna dreptate. Diana,Vali si doamna Valeria sint niste oameni demni de tot respectul: cu bun simt, linistiti si care niciodata nu au jignit pe nimeni si nu au inceput niciodata o cearta, decat daca au fost provocati. La polul opus sint Cristina, Lucian si d-na Paula care sint rai, invidiosi, pusi tot timpul pe cearta si fara pic de bun simt. Daca cineva o critica pe Cristina, acesta turbeaza nu alta, dar ea poate sa critice si sa ironizeze pe toti. Pana si pampalaul de Lucian, cu mutra lui de handicapat ii tine partea cand incepe cu rautatile. Fereasca Dumnezeu sa castige ei marele premiu! Pacat ca Andreea si Stefan accepta sa le fie nasi, pentru ca intre ei nu exista nivel de comparatie. Bafta DIANA si VALI!!!!!!

  4. 17
    maria Says:

    monica (Pitesti) nu te mai da mare desteapta lasa-i pe altii sa te aprecieze.Spune-ti parerea despre concurenta ta favorita Diana iar daca nu iti place de Cristina cred ca nu are rost sa scri urat despre ea si sa o jignesti .Din comentariile tale nu prea reiese ca esti un om intelectual.

  5. 16
    kamy Says:

    Imi place ff mult de Cristyna SI Laurenti formaeaza o pereche ff frumoasa si intradevar cred ca se iubesc de au ales sa mearga atat de departe …tinand cont ca ei erau la un pas de a se despartii din vina brandusei ,dar cum se zice iubirea adevarata invinge totul :) si de ce nu bafta ,succes poate voi veti fi cei care castigatii concursul

  6. 15
    daniela Says:

    nu merita sa castige

  7. 14
    teodora Says:

    sper sa castige este o pereche potrivita

  8. 13
    monica Pitesti Says:

    Raspuns pentru Melisa : Fii sigura draga mea ca eu stiu sa scriu, daca urmaresti comentariile mele de-a lungul timpului, cu siguranta iti vei da seama.
    Nu fii ofuscata ca nu sunt de acord cu favorita dumitale, noi avem pareri si pareri fiecare. O sa fie cistigatoare desigur, stai linistita, Craiova este un oras foarte mare, iar oamenii de aceiasi etnie sunt foarte uniti si o vor vota. Din partea mea, sa cistige, nu-i dau banii de la mine. Daca tot ai spus ca ” suntem si noi (?) vulgare, afla ca nu sunt din fire, in primul rind, mediul in care traiesc si-mi desfasor activitatea nu mi-ar permite sa ma manifest vulgar, si altele. Cind comentezi fa precizari si pentru ce anume iti place un concurent. Toti oamenii avem defecte si calitati, nu-i nimeni perfect, dar intr-un concurs televizat unde se mai uita si copii nu vii sa-ti expui ce ai mai rau. Sanatate si stai linistita!

  9. 12
    ginjiani Says:

    merta sa cistige chiar sunt naturali si spontani. ei au nevoie de bani

  10. 11
    nutyka Says:

    voi care o sustineti pe Cristina aveti caracterul ei .niciodata din coada de caine nu se v-a face bici de matase cum bine zicea cineva ,asa si cu voi nu veddeti adevarul de lungul nasului . oricum Diana asearaa dat clasa ;a fost o seara de exceptie iar prietenii stiu de ce ………

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free