Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)


lacramioara mama saptamanii npm4 06.03Schimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii.

La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, doamna Lacramioara a iesit pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 4, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, de 70,5 % din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a fost urmata pe locul al doilea de doamna Daniela.

In urma nominalizarii Brandusei, doamna Lacramioara a castigat 1000 lei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    Ma bucur ca a iest D-na LACRAMIOARA mama saptamanii merita

  2. 29
    anda deltov Says:

    Dasha, sunt de acord cu tine. La fel am gandit si eu. E manaria kanalistilor, Gaby nu are ce sa faca decat sa indeplineasca ordinele, e o simpla salariata si atat. Nu sunt corecti , e clar ca cei trei sunt de-ai lor si trebuie sustinuti sa cistige :lol:

  3. 28
    roxana andreea Says:

    Dmna Lacramioara e cea mai tare mama din casa..apoi dmna Daniela..imi place mult k se intelege bn cu Veronica..dak as fii si eu in casa tot cu dmna lacramioara cred k m as intelege ff bn..cu dansa poti sa vb orice..Dmna Lacramioara am incredere in dvs k nu aveti un trecut urat..si pana la urma care e problema e trecut akm suntem in viitor..Brandusa e ff invidioasa si a vnt in emisiune sa va faca o imagine proasta..dar ea ce trecut are..se vede pe fata ei cat de c*rva e si cum a educato maicasa..se spune:cum e mama e si fiica..va felicit pt ceea ce sunteti.nu va lasati influentata de oamenii rai..Brandusa dute sa ti dea Gogu la M IE..cred k te asteapta cu nerabdare sa i-o S GI:)))

  4. 27
    elena Says:

    sunteti tare doamna lacramioara si fiul tau la fel

  5. 26
    nutyka Says:

    II CAM PICASE FATA D-NEI LACRAMIOARA CAND A VORBIT BRENDA DESPRE TRECUTUL LOR ENIGMATIC NOROC CU VERONICA CARE A SARIT SA LE IA APARAREA ”prietenilor” APOI GABRIELA CARE AFLA SI CE APA BEA FIECARE SE SCUZA CAND VINE VORBA DESPRE PRESUPUSUL COPIL AL LUI VLAD SI NE SPUNE CA NU A MAI SUNAT MAMA RESPECTIVA,BLA,BLABA..PAI DE CE NU ATI CAUTAT-O VOI REALIZATORII ?..PENTRU NOI ,PENTRU COPILUL ACELA ,PENTRU A-L SCOATE INTR-O LUMINA BUNA PE VLAD …SAU DEJA ATI CUMPARAT TACEREA ACELEI FEMEI?

  6. 25
    dasha Says:

    nu vreau sa fiu rautacioasa, dar adresesez o rugaminte sustinatorilor doamnei lacramioara…ATENTIE la gramatica… sau asta sa fie o explicatie pt. numarul mare de voturi ale doamnei…kanalul nu poate cumpara si calitatea. Chiar pacat, incepusera BINE.

  7. 24
    dasha Says:

    ce va mirati atat ? veronica o sa faca in ultimile 2/3 saptamani cuplu cu vlad, de genul roxana cu catalin de la npm3, si daca iese banul, pune si intrebarea. Roxana a pierdut voturi, nu a pus intrebarea… Acum kanalul pregateste din timp terenul pt trio lacra/vero/vlad, veronica, fara cuplu, sustinand ca nici nu intentioneaza sa faca in casa cuplu cu cineva, iese…nora sapt.la un concurs matrimonial, lacramioara dintr o data, desi criticata de toti cei care suna, de forumisti, etc., iese cu un mare procent mama saptamanii. Acum brenda iese cu jokerul ei si incepe sa dea in singurul cuplu existent in casa…….dupa ce i au scos josnic pe elena si bogdan, la ordinul veronicai, acum kanalistii o folosesc pe brenda sa loveasca in diana si vali. PACAT. Asta este parerea mea, a multor prieteni de ai mei…gabita merge inainte pe…kanal, fara sa ne ia in seama

  8. 23
    sofia Says:

    doamna lacramioara vedetiva de treaba nu va loati dupe minciunile lui brenda

  9. 22
    elena Says:

    dmn. lacranioara sunteti ce mia desteapta din cas tinetio tot asa la multi ani de 8 martie

  10. 21
    Florina Says:

    Lacramioara mama saptamanii!!! ?? E intradevar de ras.

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free