Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)


lacramioara mama saptamanii npm4 06.03Schimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii.

La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, doamna Lacramioara a iesit pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 4, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, de 70,5 % din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a fost urmata pe locul al doilea de doamna Daniela.

In urma nominalizarii Brandusei, doamna Lacramioara a castigat 1000 lei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)”

  1. 1
    BaBy07 Says:

    hahaha as vrea sa o cred si pe asta:))))))))))
    dar totusi este interesant cum timp de 5 luni de zile nu iesea nici pe lok2 si hoppa dintr’o data iese mama.sap si k un procent atat de mare pff:)):)):))
    ma intreb oare chiar telespectatorii au “votat’o”hmmm…oare asa dintr’o data le place de lacramioara:))):)):))….totusi cv imi spune k nu;)…cei de la kanald fac jocul cum vor ei:-j..dar nu cred k a iesit mama.sap…oricum nu ma mai surprinde nik:-j…

  2. 2
    dana Says:

    eu nu cred in aceste voturi

  3. 3
    Soryna Says:

    nu merita Doamna Lacramioara sa fie mama saptamanii

  4. 4
    emilia Says:

    Esti o tavalita! Mergi la familia ta si mai fa un revelion, asa fara restrictii cum esti tu obisnuita.

  5. 5
    gina Says:

    nu cred in aceste voturi, lacramioara nu a iesit niciodata mama saptamanii si acu cand a votat-o pe brenda a iesit

  6. 6
    Cristina Says:

    Facatura kanal d este evidenta ;betita a ajuns mama saptamanii si cu 70% dar nu cu voturile noastre ale telespectatorilor

  7. 7
    mike13 Says:

    felicitari doamna lacramioara! saptamana viitoare si de acum incolo tot asa sa o tineti :)

  8. 8
    simona Says:

    Minciuni si numai minciuni.Nu avea cum sa iese aceasta femeie mama saptamanii prin voturile telespectatorilor.Au inceput sa-si bata joc kanalistii de noi.Ne credeti fraieri,kanalistilor!!!!Mama saptamanii trebuia sa fie Valeria iar Diana -nora saptamanii.Cred ca ati schimbat voturile si persoanele.

  9. 9
    blonduta dana Says:

    felicitari !!!!meritati,nu ca toti papa lapte de acolo :-j:))) si sapt viitoare sa fi-ti tot pe 1,va votam:*

  10. 10
    GOGU Says:

    DOAMNE CATA RĂUTATE IN SUFLETELE VOASTRE….NU VA INTELEG PTR NIMIC IN LUME…CE-A FĂCUT FEMEIA ASTA RAU DE VB ASA URAT LA ADRESA EI?CE-A FĂCUT CU VALI? A DANSAT….SI CARE E PROBLEMA? CEL CARE S-A UNDUIT A FOST VALI…SI MAI ÎNTREB ODATĂ”CARE ESTE PROBLEMA NOASTRĂ?”E TANARA, SIMPATICĂ….IMI DORESC SA VA VAD PE VOI FETELOR LA 40 DE ANI CUM ARATATI….LA CAT DE RELE SUNTEŢI VETI ARATA URAT.VALI NU ESTE UN COPIL ARE 30 DE ANI E PUTIN MAI MIC DECÎT LACRAMIOARA DECI POT SA-SI PERMITĂ GLUME…..DAR DE BABA AIA DE VALERIA CE MAI ZICEŢI? CAND AU VENIT STRIPARI AIA IN CASA….ERA TOATA NUMAI UN ZÎMBET PE EA DE CE NU O LUAŢI LA PURICAT? SA INTELEG CA SUNTEŢI INVIDIOASE PE LACRAMIOARA…. SUNTEŢI NIŞTE FRUSTRATE.LASA-TI CONCURENŢII DE LA NPM IN PACE SI NU MAI ARUNCAŢI CU NOROI IN EI….BRAVO LOR CA AU AVUT CURAJ SA SE EXPUNĂ….CATI DINTRE VOI AR FI FOST DISPUS(A) SA PARTICIPE?….COMENTATI SI VOI PE MARGINEA SUB. PETRECUTE IN CASA …CUM CREDETI VOI C-AR FI FOST BINE SA SE PROCEDEZE NU RAUTATI SI JIGNIRI……..

  11. 11
    Adriana Says:

    Mai GOGule “moralitate” in persoana ce esti, vezi-ti de treaba,sustine-o pe Lacra daca atata …admiratie ii porti si lasa-i pe altii sa-si spuna la randul lor parerea,sau ce..tu cand ai facut-o pe dna Valeria “baba” ai fost foarte bun de luat ca exemplu?
    In fine, mie nu-mi place deloc de dansa, consider ca nu merita sa fie mama saptamanii si cu atat mai mult cu un asa procent mare…dar asa e cand te victimizezi o saptamana intreaga,iti castigi “votul milei”.

  12. 12
    deea Says:

    Lumeeee……eu zik sa nu ne mai strofocam degeaba…k oricum tot cum e scris in planul emisiunii se intampla…dar eu una nu pot sa inteleg ceva….cum aceasta “D-na”,care din intamplare a fost vecina mea ani de zile…poate iesi mama saptamanii…si cum fiul ei,care pana mai acum cativa ani nu stia nici makar sa scrie poate filozofa atata.Eu ma mai uit la emisiune din cand in cand si ma bufneste rasul,si nu am incotro ..tre’ sa schimb programul……:))

  13. 13
    andreea Says:

    imi place foarte mult de doamna lacramioara si de fiul ei vlad.nu cred ca fac pe filozofii cum zic uni eu cred ca zic adevarul de asta am votat-o si o s-o mai votez pe doamna lacramioara in continuare,iar tu deea din punctul meu de vedere nu pot sa te cred deoarece nu am nicio dovada!:)

  14. 14
    nelu Says:

    ba bucur ca d-na Lacramioara a iesit mama saptamanii !DE ce alta mama merita si ea nu ?am mai spus si o repet :nu a facut altceva decat si-a aparat fiul ptr asta o FELICIT !

  15. 15
    nutyka Says:

    DA si eu si multi alti ne aparaam puii , dar nu prostind si crezindu-i pe altii prosti .Ne mai aparam puii fara sa-i jignim pe altii FIIND SINCERI CU NOI SI RESPECTANDU-I PE CEI DIN JURUL NOSTRU si nu asa cum vedem de luni pina vineri la kanal .d

  16. 16
    GOGU Says:

    ADRIANA DACA VREI RĂUTATE POFTIM IA DE AICI CA-I FARA BANI…….. EŞTI O FEMEIE PROASTA SI REA…EU NU O SUSŢIN PE LACRAMIOARA, DAR NU ARUNC NICI CU NOROI IN EA …IN NICIUN CONCURENT.EU II ADMIR PE TOTI CA AU AVUT CURAJ SA PARTICIPE LA O ASA “EMISIUNE”.HAI DAI BICE ARUNCA CU RAUTATI….

  17. 17
    marius Says:

    eu una nu cred acest lucru…ca aceasta doamna Lacramioara a iesit intradevar mama saptamanii si mai ales cu un procent atat de mare…e clar ca sunt facaturi a celor din staf,tinand cont ca majoritatea telefoanelor in direct care se primesc in timpul emisiunilor de dimineata nu o agreaza pe Lacramioara si nu o plac…si toti cei care ii aud vb despre ea si la mine in oras la fel,nu o suporta….de unde atatea voturi?…ma lasa-ti?…NU CRED IN ACESTE VOTURI FALSE ATATA TIMP CAT NOI NU LE VEDEM IN DIRECT IN SEARA ELIMINARILOR…sa n-i le arate si noua si ar fi cu totul altceva…!

  18. 18
    Adriana Says:

    Hooo Gogule,usurel, opreste-te ca ai iarba in fata! Imi pari foarte flamand…Pai cum zici ca nu o susti pe Lacra cand ii sari in aparare cu atata patos,recunoaste ca nu-ti taie nimeni capul si apreciaza ca nu am folosit un cuvant mai sugestiv desi tin sa-ti precizez ca l-am gandit, dar de PROASTA ce sunt totusi,am preferat sa fiu cat de cat simtita. In schimb tu,tupeu jegos ce ai…ii susti pe toti dar hai sa aruncam in “baba de Valeria” nu in “tanara si simpatica” Lacaramioara…

  19. 19
    dadada Says:

    si-a pus planul la batsie kanald.sa fim seriosi este clar ca lacramioara vlad si veronica sunt protejatii kanal d.iar lacramioara care pana acum nici protejata nu era acum iese mama sapt cu 70%.heloooo kanal d nu e nimeni prost.

  20. 20
    dadada Says:

    eu una nu am deloc incredere in cartonnasulò gabrielei cu procentajul.chiar daca ar arsata plicul facaturi tot se pot face inca de la inceput.un semn trb doar si pe carton se scrie cine trebuie sa iasa.sa fim seriosi.

  21. 21
    Florina Says:

    Lacramioara mama saptamanii!!! ?? E intradevar de ras.

  22. 22
    elena Says:

    dmn. lacranioara sunteti ce mia desteapta din cas tinetio tot asa la multi ani de 8 martie

  23. 23
    sofia Says:

    doamna lacramioara vedetiva de treaba nu va loati dupe minciunile lui brenda

  24. 24
    dasha Says:

    ce va mirati atat ? veronica o sa faca in ultimile 2/3 saptamani cuplu cu vlad, de genul roxana cu catalin de la npm3, si daca iese banul, pune si intrebarea. Roxana a pierdut voturi, nu a pus intrebarea… Acum kanalul pregateste din timp terenul pt trio lacra/vero/vlad, veronica, fara cuplu, sustinand ca nici nu intentioneaza sa faca in casa cuplu cu cineva, iese…nora sapt.la un concurs matrimonial, lacramioara dintr o data, desi criticata de toti cei care suna, de forumisti, etc., iese cu un mare procent mama saptamanii. Acum brenda iese cu jokerul ei si incepe sa dea in singurul cuplu existent in casa…….dupa ce i au scos josnic pe elena si bogdan, la ordinul veronicai, acum kanalistii o folosesc pe brenda sa loveasca in diana si vali. PACAT. Asta este parerea mea, a multor prieteni de ai mei…gabita merge inainte pe…kanal, fara sa ne ia in seama

  25. 25
    dasha Says:

    nu vreau sa fiu rautacioasa, dar adresesez o rugaminte sustinatorilor doamnei lacramioara…ATENTIE la gramatica… sau asta sa fie o explicatie pt. numarul mare de voturi ale doamnei…kanalul nu poate cumpara si calitatea. Chiar pacat, incepusera BINE.

  26. 26
    nutyka Says:

    II CAM PICASE FATA D-NEI LACRAMIOARA CAND A VORBIT BRENDA DESPRE TRECUTUL LOR ENIGMATIC NOROC CU VERONICA CARE A SARIT SA LE IA APARAREA ”prietenilor” APOI GABRIELA CARE AFLA SI CE APA BEA FIECARE SE SCUZA CAND VINE VORBA DESPRE PRESUPUSUL COPIL AL LUI VLAD SI NE SPUNE CA NU A MAI SUNAT MAMA RESPECTIVA,BLA,BLABA..PAI DE CE NU ATI CAUTAT-O VOI REALIZATORII ?..PENTRU NOI ,PENTRU COPILUL ACELA ,PENTRU A-L SCOATE INTR-O LUMINA BUNA PE VLAD …SAU DEJA ATI CUMPARAT TACEREA ACELEI FEMEI?

  27. 27
    elena Says:

    sunteti tare doamna lacramioara si fiul tau la fel

  28. 28
    roxana andreea Says:

    Dmna Lacramioara e cea mai tare mama din casa..apoi dmna Daniela..imi place mult k se intelege bn cu Veronica..dak as fii si eu in casa tot cu dmna lacramioara cred k m as intelege ff bn..cu dansa poti sa vb orice..Dmna Lacramioara am incredere in dvs k nu aveti un trecut urat..si pana la urma care e problema e trecut akm suntem in viitor..Brandusa e ff invidioasa si a vnt in emisiune sa va faca o imagine proasta..dar ea ce trecut are..se vede pe fata ei cat de c*rva e si cum a educato maicasa..se spune:cum e mama e si fiica..va felicit pt ceea ce sunteti.nu va lasati influentata de oamenii rai..Brandusa dute sa ti dea Gogu la M IE..cred k te asteapta cu nerabdare sa i-o S GI:)))

  29. 29
    anda deltov Says:

    Dasha, sunt de acord cu tine. La fel am gandit si eu. E manaria kanalistilor, Gaby nu are ce sa faca decat sa indeplineasca ordinele, e o simpla salariata si atat. Nu sunt corecti , e clar ca cei trei sunt de-ai lor si trebuie sustinuti sa cistige :lol:

  30. 30
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    Ma bucur ca a iest D-na LACRAMIOARA mama saptamanii merita

  31. 31
    lacramioara Says:

    rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kanal d

  32. 32
    dasha Says:

    si ma intreb in continuare…Oare de ce toti sustinatorii doamnei lacramioara, ex.gogu,roxana andreea, au un limbaj atat de agresiv si jignitor, identic cu cel al doamnei pe care o admira. Scuze, nu toti, ci marea majoritate. ooops………..a revenit dna lucica… a primit ea un tel anonim, care sa o scoata din anonimat. Cred ca emisiunea de la 19.15 o sa fie f.interesanta. Acum se va vedea clasa si independenta Gabrielei Cristea. Daca va continua sa nu asculte acuze fara o baza reala ok., daca o sa permita in cont.dnei lucica sa acuze pe baza…anonimelor, e clar, lui vlad au inceput sa i sticleasca ochii la simona si trebuie eliminata, asa cum au facut cu alexa. Posibil ca vlad inca sa nu stie de scenariu pregatit de lacra/vero si kanal d, si de aceea sa tot incerce sa aiba si el o partenera pe placul lacramioarei, care tace, isi musca buzele si tace… ca asa i scenariul. Nici kanalul nu o mai putea vota cat timp se purta NATURAL. Posibil si ca acest scenariu, sa nu fie real, CA PREA ESTE PE FATA !!!…Timpul va demonstra. Dar, va rog, nu mai puneti atata patima, se jignesc concurentii destul intre ei, este a 4 a serie a emisiunii, chiar nu v ati obisnuit……scenariul este scris de kanalisti. Cuplurile fericite sant cele din afara scenariului…catalin cu, scuze, cei stabiliti in Suedia, Stefan cu Andreea, Bogdan cu Elena…..Sansa ca Vali si Diana sa castige este ca vlad sa cedeze psihic… In rest sa auzim numai de bine

  33. 33
    coso Says:

    femeia asta este o nesimtita nu merita sa fie mama saptamanii!

  34. 34
    sory Says:

    BETIVO:)))).asta nu e o doamna,cine stie ce e de capul ei,de buna ce a fost a lasato barbasu

  35. 35
    Mirela Austria Says:

    O simpatizez pe D.Lacramioara, pentru tot ce face : Capu sus

  36. 36
    Mirela Austria Says:

    salut toti baieti, fetele si mamele .. Capu sus

  37. 37
    adela Says:

    BETIVAAAAAAAA BETIVAAAAAAAAAAAAAA BETIVAAAAAAAAAAAAAAAAA
    LESBUANAAAAAA LESBIANAAAAAAAAAAAAAAAA LESBIANAAAAAAAAAAAA

  38. 38
    vasi Says:

    Iese mama sapt. pntr ca voturile sant MANIPULATE DE K D…e imposibil ca lumea sa voteze o BETIVA si O LESBUANA…..sau o voteaza numia alcoolisty si lesbieni

  39. 39
    alina Says:

    oare cat se plateste ca femeia asta sa iasa mama saptamanii???????

  40. 40
    alina Says:

    ne-am saturat de femeia asta si de comantariile ei.daca tot nu-l lasa pe vlad sa faca cuplu cu alina,sa-l f…ea

  41. 41
    alina Says:

    nu vi se pare ciudat ca veronca si lacramioara sunt cam importante??????
    mereu pe primul loc…afara cu ele

  42. 42
    aureliavilsanescu Says:

    o falsitate mai mare nu se poate ne uitam mereu la voturi si la urma sintem dezamagiti veronica ia scapat odata si a spus adevarul despre voturi acum sa vazut cid vreo data in fata tari va cistiga o betiva atunci sintem un popor de nimic dezamagiri

  43. 43
    aureliavilsanescu Says:

    rusine betivi la crisma nu acalo e agresiva cind nu are ce bea de sarbatori era buna alina ca aveau alcol alina merita ce e mai bun nu o rapandula

  44. 44
    lenuta popescu Says:

    CRED CA VALENTIN VA PLACE MAI MULT PE DVTRA DECAT PE DIANA!

  45. 45
    diana radu Says:

    este tare emisiunea Nora pentru mama

  46. 46
    diana radu Says:

    Dna Lacrimioara este o nesuferita in schimb Vlad este un frumusel

  47. 47
    diana radu Says:

    Dna Mihaela a fost cea mai buna,frumoasa si desteapta mama din Nora pentru mama 4

  48. 48
    costyn Says:

    este o zdreanta de femeie o nerusinata dra**lui dati-o afara pe centura nu aici

  49. 49
    itsirc.ciobanu Says:

    pe centura este locul tau Lacramioara

  50. 50
    emilia Says:

    D-na Lacramioara si Vlad faceau planuri de viitor in privinta sederi lor in casa si erau foarte incurcati de faptul ca acum primavara se gasesc cele mai bune locuri de munca. Mai inteb inca o data cine o voteaza pe aceasta d-na? Nu se achita niciodata de indatoririle ei de “mama” si totusi????????? Se uita la Veronica parca ar fi cireasa de pe tort, imi da impresia ca nu mai poate sa -si stapinesca firea. Da impresia ca nu stie ce trebuie sa faca, totul pare regizat.

  51. 51
    felicia Says:

    doamna lacrimioara este o femeie desteapta .inteligenta, tinetio tot asa va iibim pe amindoi ar fi pacat ca vlad sa nu faca cuplu cu veronica si ea este o fata inteligenta. bafta.

  52. 52
    felicia Says:

    iar fetele din casa sa nu dea foarte multe explicati ca se vad ce pot. sa respecte mamale sa nu le vorbeasca urit.cind au intrat acolo au stiut ca o sa fie criticate.SA SUPORTE TOT .AU CREZUT CA INTRA IN CASA CA SA ISI FACA IMAGINE.URIT.

  53. 53
    CaRmY Says:

    pacat de vlad ca are asa o mama.nu stie decat sa bage raca si intriga intre ceilalti concurenti.sai fie rusine

  54. 54
    Manu Says:

    o parere foarte proasta!nu cred ca sau adunat atatea voturi asta ii jrajiala de la iei clar.ii imposibil sa iasa ia acum mama saptamani,se fac smenuri orcum la nora pt mama 4 sau vazut multe faze care defapt erau numai vrajeli.m-am lamurit si cu emisiune lor de tot rahatu.pacat ca nu ii pe bune ca eu chiar ma uitam dar cand vad atatea vrajeli de dai pe spate

  55. 55
    ana Says:

    Felicitări pentru modul în care v-ați crescut băiatul! Vlad, ești un băiat deosebit, toată stima pentru relația cu mama ta și cu ceilalți.
    Ești bărbat călit și umblat în lume, nu te lăsa încătușat. Alege o fată puternică,deschisă, care să-ți zâmbească sincer, la care să-i strălucească fața când te privește.
    Alina e rece, calculată, trandafir cu spini, , nu puteai avea în familie liniștea și căldura la care râvnețti și pe care le meriți.Nu dispera, lacul e plin de broaște. Fii atent la cum orăcăie.

  56. 56
    fanutza Says:

    nu se numeste doamna ,,,,,,,,,,,,,mai bn tzatza si sireata

  57. 57
    Alina Says:

    este foarte antipatica Doamna Lacramioara,din punct de vedere al limbajului,ea mereau ii critica pe altii!Oare ea isi doreste ca baiatul ei sa ramana alaturi de ea si la 80 de ani???de ce nu il lasa sa isi aleaga singur jumatatea..tine de fericirea lui nu de a mamei lui :) .Vlad incearca sa fi mai raspunzator pe faptele tale

  58. 58
    RALUCA Says:

    Nu stiu de ce ,dar eu cred ca lui Vld ii place de Brenda, sa spun si de ce. La prima intalnire mai ,mai sa sara pe ea, daca ii face vreo favoare ii cere pupici, pe langa asta tot timpul are ceva de comentat la adresa ei, chiar si dupa ce a plecat. Faptul ca simte mereu nevoia sa o pomeneasca ma pune pe ganduri.

  59. 59
    adriana Says:

    doamna Lacramioara sunteti o femeie deosebita am vrut tot timpul sa sun dar nu pot sa prindva admir Vlad are o educatie exemplu nu o mai bagati in seama de prosta de Veronica e geloasa pe Vlad il iubeste pe Vladdddddddddd se vede asta toata lumea din Craiova va admira………

  60. 60
    adriana Says:

    pt Fanuta …ai o educatie de cacat dacaspui asa de doamna Lacramioara esti prosta fata mea e putin spun proata

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free