Veronica – Nora Saptamanii (5 martie 2010)


veronica nora saptamanii npm4 06.03La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, Veronica a iesit pe primul loc in randul fetelor protejate, obtinand titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 42,8% din votul telespectatorilor.

Veronica a fost urmata pe locul al doilea de Diana cu un procent de 29%, iar pe locul al treilea de Alina cu un procent de 14,2 % din votul celor de acasa.

Ce parere aveti de cele 3 protejate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (5 martie 2010)”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    lorena Says:

    Toate discutiile din casa NPM4 au pornit de la “VERONEL SI VLADUTA” ,
    Vero profita din plin de vulnerabilitatea lui Vlad si face misto de el de fiecare data, nu dispretui pe cel ce te iubeste ca va veni vremea cand tu-l vei iubi si el te va dispretui . ….La Vero ii trebuie un barbat macho si viril , de la inceput s-a legat de “barbatia” lui Vlad , deci nu corespund dimensiunile , asta e ….Ar trebui sa inverseze rolurile ca oricum Veronel si-a pierdut feminitatea , se manifesta ca un barbat , daca ar avea demnitate nu ar da curs discutiilor si l-ar trata pe Vlad cu indiferenta.

  2. 49
    emilia Says:

    maniaca asta de veronica se crede mare si tare … a ratat ocazia de afirmare , eu mereu am spus ca-i tare bolnava… cred ca in cele din urma vlad si-a dat seama ce este in mintea ei…tot ce-mi doresc este sa-si piarda pe deplin controlul si sa se convinga toata lumea(concurentii) din casa de dementa ei…lacramioare este o tradatoare, atit fata de vlad cit si fata de marea ei dragoste veronica… imi este mila de ea.

  3. 48
    CaRmY Says:

    veronica este o perversa cu clasa…este frumoasa si o duce capu dar cand ajungi sa o cunosti cat de cat mai bine iti dai seama ce zace in ea…manipuleaza fffffff bine lumea,iar prin vorbele ei intoarce orice discutie in favoarea ei.se potriveste leit cu lacramioara zici ca sunt mama si fiica.si o sa vedeti ca pana la final ele o sa faca jocurile.pacat ca pe vreme ce trece se denatureaza concursul acesta,ar trebui sa se numeasca ura si ipocrizie nu npm 4

  4. 47
    elena Says:

    super fata vero, imi place ffffff mult tine-o tot asa

  5. 46
    madalina Says:

    veronica,esti foarte frumoasa,inteligenta imi place comportamentul tau ,te imbraci frumos…cand vei iesi din casa daca da add la pmady_98…te iubesc!

  6. 45
    loredana Says:

    dragutza!

  7. 44
    eliza Says:

    jicnirile care au fost aduse de vero lu lacramioara si invers a fost teatru de ele stabilit

  8. 43
    eliza Says:

    va castiga premiul cu vlad ,lacramioara pt ca le voteaza iubitii

  9. 42
    eliza Says:

    este cea mai prefacuta din casa si rea

  10. 41
    eliza Says:

    unde vezi tu frumusete?ai vazut ce pulpane are?ha ha

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free