Credeti ca doamna Mihaela, fosta concurenta NPM4, si-a creat o alta imagine decat cea reala?


mihaela 05.03Concurentii din casa fac noi dezvaluiri despre doamna Mihaela, fosta participanta la Nora pentru mama 4.

Desi a iesit de curand din competitie, Alexa s-a hotarat sa dea cartile pe fata si sa faca noi dezvaluiri  in ceea ce o priveste pe fosta concurenta NPM4, doamna Mihaela.

Alexa, sustinuta fiind si de alte concurente din casa, mai precis doamna Paula, doamna Daniela, Cristina si chiar Veronica, a dorit sa aduca la cunostinta celorlati concurenti adevarata fata a doamnei Mihaela, despre care spune ca si-ar fi creat o imagine falsa in concursul Nora pentru mama 4, in realitate ea fiind altfel.

Multe dintre concurente au ramas socate la auzul anumitor afirmatii legate de doamna Mihaela.  Mai precis Dianei i-a fost greu sa creada cand Alexa a incercat sa-i explice ca doamna Mihaela a spus ca daca Ionut vroia sa faca un cuplu de complezenta o alegea pe Diana.

Concurentii sustin de asemenea faptul ca doamna Mihaela era printre singurele care au considerat-o pe Alexa o persoana influentabila. Despre Veronica si doamna Lacramioara concurentele declara ca doamna Mihaela le-a considerat niste concurente periculoase, de care ar trebui sa se fereasca.

Majoritatea fetelor din competitie au ramas socate la anumite dezvaluiri,  mai mult sau mai putin fondate, in ceea ce o priveste pe doamna Mihaela si afirmatiile acesteia din concursul Nora pentru mama 4.

Credeti ca doamna Mihaela si-a creat o imagine falsa in concursul Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Credeti ca doamna Mihaela, fosta concurenta NPM4, si-a creat o alta imagine decat cea reala?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    Alexandra Says:

    Buna seara!Ma numesc Alexandra si sunt din Pitesti.Mama mea este o mare fana a norai pentru mama.Sa nu uit am 10 ani.Sunt obligata sa ma uit.Cum in fiecare zi ma uit la nora pentru mama imi place foarte mult de Diana pentru ca este frumoasa ,desteapta si buna.Imi place si de Veronica pentru ca este foarte destepta dar cel mai mult de Diana.Va urez multa sanatate si sper ca toti sa va intelegeti bine,SA NU VA MAI CERTATI! cU DRAG alex_wildcat99.

  2. 22
    DANIELA Says:

    salutari la toti!nu-i asa ca dupa plecarea BRANDUSEI sinteti mai linistiti?Fratiilor BRENDA este o fata sireata si cu foarte mult tupeu si deasemeni nu cred ca asi cunoaste limita bunului simt.Daca vrea sa castige bani sa mearga la munca nu sa reintre in casa sa dea din gura si sa gaseasca cate ceva de spus la adresa fiecaruia.Sincer nu are ce cauta acolo si dealtfel ea singura a spus ca nu are cu cine sa faca cuplu in casa asa ca sa stea afara cu sau pe linga GOGU.lA TOTI CEILALTI VA DORESC SA FITI PUTERNICI SA AVETI RABDARE SA NU VA MAI CERTATI SI INCERCATI SA FACETI CUPLU caci TOTI SANTETI MINUNATI

  3. 21
    ina Says:

    asa este March,doamna mihaela a fost si ramine o doamna,Alexei ia zis sorasa cam cum stau lucrurile si sa gindit ca invitata fiind in studiou ar parea si ea credibila cautind vina si la Alina …….rusine….

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free