Brandusa s-a simtit jignita in urma afirmatiilor tatalui Dianei


brandusa 03.03In urma interventiei telefonice a domnului Vasile, tatal Dianei, la Finala Saptamanii din data de 26 februarie 2010, mai multi concurenti din casa Nora pentru mama 4 s-au simtit jigniti de afirmatiile facute de acesta la momentul respectiv.

Cea mai afectata insa a fost Brandusa, care a marturisit ca s-a simtit jignita in momentul cand tatal Dianei a vorbit de munca de ospatar ca si cum ar fi o munca josnica. Brandusa a considerat ca prin aceste afirmatii domnul Vasile a jignit mai multe persoane din competitie care au practicat aceasta munca.

Diana a incercat sa-i explice Brandusei, ca tatal ei s-a referit in mod expres la Valentin si prin ceea ce a spus nu a dorit sa faca generalizari, ci a facut referire numai la relatia dintre ea si Valentin.

Printre persoanele care s-au mai simtit jignite a fost si doamna Lacramioara, careia nu i-au picat prea bine cuvintele domnului Vasile referitoare la dansul dintre ea si Valentin, din Noaptea de Revelion.

Credeti ca tatal Dianei, prin afirmatiile pe care le-a facut, a jignit in mod voit sau nu restul concurentilor din casa NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Brandusa s-a simtit jignita in urma afirmatiilor tatalui Dianei”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    alle Says:

    cred k Brendei ii place sa se certe…a fost crescuta in MAHALA…pakt de mama ei…miar fi rusine cu o asemenea mahalagioaik…

  2. 22
    anamaria Says:

    simona si brandusa nu si-au/isi au locul in aceasta emisune……..parerea mea…..akm k brandusa plecat…dar simona kiar nui vad locul akolo……

  3. 21
    anda deltov Says:

    Tatal Dianei nu s-a referit la meseria de ospatar ci la mediul in care se exercita aceasta meserie. Daca nu esti un om puternic, poti sa ajungi cu mai multe vicii. Brandusa nu avea nici un motiv sa se simta lezata pt. ca nea Vasile s-a adresat strict Dianei si colateral lui Vali. :D

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free