Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)


lacramioara mama saptamanii npm4 06.03Schimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii.

La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, doamna Lacramioara a iesit pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 4, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, de 70,5 % din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a fost urmata pe locul al doilea de doamna Daniela.

In urma nominalizarii Brandusei, doamna Lacramioara a castigat 1000 lei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    adriana Says:

    pt Fanuta …ai o educatie de cacat dacaspui asa de doamna Lacramioara esti prosta fata mea e putin spun proata

  2. 59
    adriana Says:

    doamna Lacramioara sunteti o femeie deosebita am vrut tot timpul sa sun dar nu pot sa prindva admir Vlad are o educatie exemplu nu o mai bagati in seama de prosta de Veronica e geloasa pe Vlad il iubeste pe Vladdddddddddd se vede asta toata lumea din Craiova va admira………

  3. 58
    RALUCA Says:

    Nu stiu de ce ,dar eu cred ca lui Vld ii place de Brenda, sa spun si de ce. La prima intalnire mai ,mai sa sara pe ea, daca ii face vreo favoare ii cere pupici, pe langa asta tot timpul are ceva de comentat la adresa ei, chiar si dupa ce a plecat. Faptul ca simte mereu nevoia sa o pomeneasca ma pune pe ganduri.

  4. 57
    Alina Says:

    este foarte antipatica Doamna Lacramioara,din punct de vedere al limbajului,ea mereau ii critica pe altii!Oare ea isi doreste ca baiatul ei sa ramana alaturi de ea si la 80 de ani???de ce nu il lasa sa isi aleaga singur jumatatea..tine de fericirea lui nu de a mamei lui :) .Vlad incearca sa fi mai raspunzator pe faptele tale

  5. 56
    fanutza Says:

    nu se numeste doamna ,,,,,,,,,,,,,mai bn tzatza si sireata

  6. 55
    ana Says:

    Felicitări pentru modul în care v-ați crescut băiatul! Vlad, ești un băiat deosebit, toată stima pentru relația cu mama ta și cu ceilalți.
    Ești bărbat călit și umblat în lume, nu te lăsa încătușat. Alege o fată puternică,deschisă, care să-ți zâmbească sincer, la care să-i strălucească fața când te privește.
    Alina e rece, calculată, trandafir cu spini, , nu puteai avea în familie liniștea și căldura la care râvnețti și pe care le meriți.Nu dispera, lacul e plin de broaște. Fii atent la cum orăcăie.

  7. 54
    Manu Says:

    o parere foarte proasta!nu cred ca sau adunat atatea voturi asta ii jrajiala de la iei clar.ii imposibil sa iasa ia acum mama saptamani,se fac smenuri orcum la nora pt mama 4 sau vazut multe faze care defapt erau numai vrajeli.m-am lamurit si cu emisiune lor de tot rahatu.pacat ca nu ii pe bune ca eu chiar ma uitam dar cand vad atatea vrajeli de dai pe spate

  8. 53
    CaRmY Says:

    pacat de vlad ca are asa o mama.nu stie decat sa bage raca si intriga intre ceilalti concurenti.sai fie rusine

  9. 52
    felicia Says:

    iar fetele din casa sa nu dea foarte multe explicati ca se vad ce pot. sa respecte mamale sa nu le vorbeasca urit.cind au intrat acolo au stiut ca o sa fie criticate.SA SUPORTE TOT .AU CREZUT CA INTRA IN CASA CA SA ISI FACA IMAGINE.URIT.

  10. 51
    felicia Says:

    doamna lacrimioara este o femeie desteapta .inteligenta, tinetio tot asa va iibim pe amindoi ar fi pacat ca vlad sa nu faca cuplu cu veronica si ea este o fata inteligenta. bafta.

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free