Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)


lacramioara mama saptamanii npm4 06.03Schimbare radicala de situatie in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii.

La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, doamna Lacramioara a iesit pentru prima oara in competitia Nora pentru mama 4, Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, de 70,5 % din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a fost urmata pe locul al doilea de doamna Daniela.

In urma nominalizarii Brandusei, doamna Lacramioara a castigat 1000 lei.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara a iesit Mama Saptamanii cu un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (5 martie 2010)”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dadada Says:

    eu una nu am deloc incredere in cartonnasulò gabrielei cu procentajul.chiar daca ar arsata plicul facaturi tot se pot face inca de la inceput.un semn trb doar si pe carton se scrie cine trebuie sa iasa.sa fim seriosi.

  2. 19
    dadada Says:

    si-a pus planul la batsie kanald.sa fim seriosi este clar ca lacramioara vlad si veronica sunt protejatii kanal d.iar lacramioara care pana acum nici protejata nu era acum iese mama sapt cu 70%.heloooo kanal d nu e nimeni prost.

  3. 18
    Adriana Says:

    Hooo Gogule,usurel, opreste-te ca ai iarba in fata! Imi pari foarte flamand…Pai cum zici ca nu o susti pe Lacra cand ii sari in aparare cu atata patos,recunoaste ca nu-ti taie nimeni capul si apreciaza ca nu am folosit un cuvant mai sugestiv desi tin sa-ti precizez ca l-am gandit, dar de PROASTA ce sunt totusi,am preferat sa fiu cat de cat simtita. In schimb tu,tupeu jegos ce ai…ii susti pe toti dar hai sa aruncam in “baba de Valeria” nu in “tanara si simpatica” Lacaramioara…

  4. 17
    marius Says:

    eu una nu cred acest lucru…ca aceasta doamna Lacramioara a iesit intradevar mama saptamanii si mai ales cu un procent atat de mare…e clar ca sunt facaturi a celor din staf,tinand cont ca majoritatea telefoanelor in direct care se primesc in timpul emisiunilor de dimineata nu o agreaza pe Lacramioara si nu o plac…si toti cei care ii aud vb despre ea si la mine in oras la fel,nu o suporta….de unde atatea voturi?…ma lasa-ti?…NU CRED IN ACESTE VOTURI FALSE ATATA TIMP CAT NOI NU LE VEDEM IN DIRECT IN SEARA ELIMINARILOR…sa n-i le arate si noua si ar fi cu totul altceva…!

  5. 16
    GOGU Says:

    ADRIANA DACA VREI RĂUTATE POFTIM IA DE AICI CA-I FARA BANI…….. EŞTI O FEMEIE PROASTA SI REA…EU NU O SUSŢIN PE LACRAMIOARA, DAR NU ARUNC NICI CU NOROI IN EA …IN NICIUN CONCURENT.EU II ADMIR PE TOTI CA AU AVUT CURAJ SA PARTICIPE LA O ASA “EMISIUNE”.HAI DAI BICE ARUNCA CU RAUTATI….

  6. 15
    nutyka Says:

    DA si eu si multi alti ne aparaam puii , dar nu prostind si crezindu-i pe altii prosti .Ne mai aparam puii fara sa-i jignim pe altii FIIND SINCERI CU NOI SI RESPECTANDU-I PE CEI DIN JURUL NOSTRU si nu asa cum vedem de luni pina vineri la kanal .d

  7. 14
    nelu Says:

    ba bucur ca d-na Lacramioara a iesit mama saptamanii !DE ce alta mama merita si ea nu ?am mai spus si o repet :nu a facut altceva decat si-a aparat fiul ptr asta o FELICIT !

  8. 13
    andreea Says:

    imi place foarte mult de doamna lacramioara si de fiul ei vlad.nu cred ca fac pe filozofii cum zic uni eu cred ca zic adevarul de asta am votat-o si o s-o mai votez pe doamna lacramioara in continuare,iar tu deea din punctul meu de vedere nu pot sa te cred deoarece nu am nicio dovada!:)

  9. 12
    deea Says:

    Lumeeee……eu zik sa nu ne mai strofocam degeaba…k oricum tot cum e scris in planul emisiunii se intampla…dar eu una nu pot sa inteleg ceva….cum aceasta “D-na”,care din intamplare a fost vecina mea ani de zile…poate iesi mama saptamanii…si cum fiul ei,care pana mai acum cativa ani nu stia nici makar sa scrie poate filozofa atata.Eu ma mai uit la emisiune din cand in cand si ma bufneste rasul,si nu am incotro ..tre’ sa schimb programul……:))

  10. 11
    Adriana Says:

    Mai GOGule “moralitate” in persoana ce esti, vezi-ti de treaba,sustine-o pe Lacra daca atata …admiratie ii porti si lasa-i pe altii sa-si spuna la randul lor parerea,sau ce..tu cand ai facut-o pe dna Valeria “baba” ai fost foarte bun de luat ca exemplu?
    In fine, mie nu-mi place deloc de dansa, consider ca nu merita sa fie mama saptamanii si cu atat mai mult cu un asa procent mare…dar asa e cand te victimizezi o saptamana intreaga,iti castigi “votul milei”.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free